arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۴۱۷۱۵
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۵۰ : ۰۸ - ۲۸ آبان ۱۳۹۷

وزارت بهداشت: هیچ دارویی از فهرست بیمه خارج نشده

مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت: هیچ دارویی از فهرست بیمه خارج نشده اما مطابق قانون بیمه داروهای با قیمت پایین را تعهد می کند و ممکن است نوع گرانتر و خارجی برخی داروها از پوشش بیمه خارج شده باشد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت: هیچ دارویی از فهرست بیمه خارج نشده اما مطابق قانون بیمه داروهای با قیمت پایین را تعهد می کند و ممکن است نوع گرانتر و خارجی برخی داروها از پوشش بیمه خارج شده باشد.
محمد عبده زاده در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در پاسخ به این پرسش خبرنگار ایرنا درباره خارج شدن برخی داروها از فهرست بیمه ها افزود: این امکان هست که به علت تولید مشابه داروی وارداتی در داخل کشور، بیمه، داروی ایرانی را پایه قرار داده باشد چون داروی ایرانی قیمت کمتری نسبت به مشابه خارجی آن دارد.
وی درباره اینکه بیماری که داروی خارجی مصرف می کرده و داروی ایرانی برای او سازگاری ندارد و حالا با پوشش بیمه برای داروی ایرانی دچار مشکل می شود، گفت: سازگاری نداشتن داروهای ایرانی با بدن بیمار، ادعا و توجیهاتی است که از سوی برخی افراد مطرح می شود چرا که داروهای ایرانی تحت نظارت وزارت بهداشت تولید می شوند و مجوز دارند.
مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت: وزارت بهداشت برای اعطای مجوز به تولید یک دارو مطالعات آزمایشگاهی و بالینی انجام می دهد و پس از تأیید نتایج کیفی، مجوز می دهد.
عبدزاده افزود: متاسفانه برخی افراد مطرح می کنند که داروی ایرانی اثربخشی لازم را ندارد این در حالی است که داروهایی وجود دارند که اصلا نمونه وارداتی ندارند و سال ها است مردم از آن استفاده می کنند به طور مثال آنتی بیوتیک وارداتی نداریم و داروهای بیماری هایی مانند داروی چربی خون در بازار فقط ایرانی است.
مدیر کل داروی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: سال گذشته 44 میلیارد عدد دارو در کشور مصرف شد که تولید داخل بودند. تلاش است که داروهای وارداتی را به سمت تولید داخل ببریم و کارخانه های داروسازی را تشویق می کنیم که نمونه مشابه داروهای وارداتی را تولید کنند و در حقیقت صنعت دارو را ترغیب به تولید داروهای وارداتی کنیم.
وی تاکید کرد: تولید نمونه مشابه داروهای وارداتی در داخل کشور به نفع بیمار است زیرا پول کمتری برای آن پرداخت می کند و از سوی دیگر بیمه نیز هزینه کمتری می پردازد و به نفع کشور است.
به گزارش روز دوشنبه ایرنا، عبدزاده در مورد داروهای ضد سرطان و شیمی درمانی نیز گفت: اغلب این داروها نیز تولید داخل هستند، واردات این گونه داروها معدود است و پوشش بیمه ای این داروها نیز برقرار است.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
شهروند
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۲ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۸
0
0
چرا بی خودی میگی جناب وزیر
دیشب تو بیرجند برا سرماخوردگی کلداستاپ نوشته پزشک رفنم داروخانه میگه از شمول بیمه خارج است
دکسترو متورفان خارج و .... چه رسد به داروای تخصصی
تازه شما در مورد این ملت چه فکر کردید نجابت نردم رو به حساب درستی کار خودتان نگذارید هر روز سهم بیمار رو از از هزینه های درمان و دارو بیشتر و بیشتر کردید دفترچه بیمه رو تبدیل به کاغذ نسخه پزشک کردید معلوم نیست سهم بیمه ای که از من کارمند کسر میشه کجا باید بدرد بخوره
برو عمو برو
آدرس بده بیایم سر کوچه شما پزشک و دارو بگیریم
ناشناس
|
Finland
|
۱۰:۵۴ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۸
0
0
مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت: هیچ دارویی از فهرست بیمه خارج نشده ......:::::::::::::::: برای اینکه مسئولین وزارت بهداشت مطلع شوند که چه دارو هایی از فهرست بیمه خارج شده است شماره پیامک و یا ایمیلی را مشخص نموده و از طریق صدا و سیما به اطلاع عموم مردم برسانند تا از این طریق مردم داروهایی را که قبلا"" از طریق بیمه می گرفتند و اکنون از فهرست بیمه خارج شده اند را به گوش مسئولین برسانند و مسئولین وزارت بهداشت بی اطلاع از وضعیت کنونی نباشند .
نظرات بینندگان