arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۴۳۲۷۵
تاریخ انتشار: ۰۹ : ۱۴ - ۰۶ آذر ۱۳۹۷

صفر تا صد ثبت نام کارت سوخت

استفاده از کارت سوخت قرار است بزودی اجباری شود بر این اساس، مالکان خودرو‌های فاقد کارت سوخت طبق جدول زمانبندی تا ۲۴ آذر مهلت دارند تا از طریق دفاتر پلیس+۱۰ و سامانه‌های اینترنتی به صورت رایگان نسبت به ثبت نام اقدام کنند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 

استفاده از کارت سوخت قرار است بزودی اجباری شود بر این اساس، مالکان خودروهای فاقد کارت سوخت طبق جدول زمانبندی تا 24 آذر مهلت دارند تا از طریق دفاتر پلیس+10 و سامانه های اینترنتی به صورت رایگان نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

به گزارش ایرنا، شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران با صدور اطلاعیه هایی روند ثبت نام از افرادی که کارت سوخت خود را گم کرده اند، تشریح کرده که براساس آن ثبت نام حضوری از طریق دفاتر پلیس+10 از روز شنبه (3 آذر) و ثبت نام اینترنتی از طریق سامانه و اپلیکیشن خدمات دولت همراه از امروز (5 آذر) آغاز شده است که تا 24 آذر تداوم دارد.

افرادی که کارت سوخت خودرو یا موتورسیکلت آنها مفقود شده است، می توانند به یکی از روش های اعلام شده و براساس جدول زمانبندی، درخواست خود را ثبت کنند.

قرار است بزودی و از تاریخی که در اطلاعیه های بعدی اعلام می شود، استفاده از کارت سوخت در جایگاه های عرضه بنزین، اجباری شود.

 هشدار به ثبت نام مجدد دارندگان کارت سوخت

مالکان خودرو یا موتورسیکلت که کارت سوخت فعال در سامانه هوشمند دارند در صورت ثبت تقاضای صدور کارت المثنی، کارت اولیه آنها ابطال خواهد شد، بنابراین توصیه می شود افراد فاقد کارت سوخت برای ثبت نام مراجعه کنند.

 سه روش ثبت نام کارت سوخت

متقاضیان ثبت نام کارت سوخت از سه شیوه زیر می توانند درخواست کارت سوخت را ارایه کنند:
- مراجعه حضوری به دفاتر پلیس+10
- مراجعه به سامانه خدمات دولت همراه به نشانی اینترنتی(www.mob.gov.ir)
- اپلیکیشن (نرم افزار موبایل) خدمات دولت همراه

مراجعه حضوری به دفاتر پلیس+10

براساس روش نخست، ثبت نام مالکان خودرو یا موتور سیکلت فاقد کارت سوخت با مراجعه حضوری به دفاتر پلیس+10 از شنبه (3 آذر ماه) با ارائه مدارک لازم طبق ضوابط جاری انجام پذیر است.

براساس این روش، مالکان خودروهای عمومی دولتی اعم از سواری، وانت و موتورسیکلت و مالکان خودروهای قولنامه ای برای ثبت نام کارت سوخت المثنی، می توانند همانند گذشته با مراجعه به دفاتر پلیس+10 نسبت به ثبت تقاضای خود اقدام کنند.

به گفته سردار احمد دولتخواه، معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات نیروی انتظامی، اکنون یک هزار و 40 دفتر پلیس + 10 در سراسر کشور در حال ارائه خدمات به مردم هستند.

ثبت نام از طریق سایت اینترنتی خدمات دولت همراه

روش دوم درخواست کارت سوخت از طریق مراجعه به سامانه خدمات دولت همراه به نشانی (www.mob.gov.ir) و ورود به گزینه درخواست کارت سوخت المثنی و ثبت اطلاعات است.

این سامانه از امروز (پنجم آذرماه) در دسترس عموم قرار می گیرد و ثبت اطلاعات در این سامانه، رایگان است.

 ثبت نام از طریق اپلیکیشن

روش سوم درخواست کارت سوخت، دریافت و نصب رایگان اپلیکیشن خدمات دولت همراه و ورود به گزینه درخواست کارت سوخت المثنی است.
ثبت نام از طریق اپلیکیشن از امروز (5 آذر) آغاز شده است.
نسخه های Android و IOS این اپلیکیشن از چهار منبع قابل دریافت است:
1- سامانه خدمات دولت همراه (mob.gov.ir)
2- ایران اپس(iranapps.ir)
3- کافه بازار (cafebazaar.ir)
4- اپ استور (appstore.ir)

 جدول زمان بندی ورود به سامانه های ثبت نام اینترنتی

ورود به سامانه های اینترنتی براساس آخرین رقم شماره سمت راست تلفن همراه مالکان خودرو انجام می شود که بر اساس آن، امروز (دوشنبه) مالکانی که 2 رقم سمت راست شماره تلفن همراه آنها شماره 99 است، ثبت نام را آغاز کردند.

مالکانی که آخرین رقم شماره سمت راست تلفن همراه آنها 89 است باید روز سه شنبه (6 آذر) و افرادی که رقم آخر شمار آنها 9 است روز چهارشنبه (7 آذر) ثبت نام کنند.

افرادی که رقم آخر شماره آنها 8 است باید در روزهای پنجشنبه و جمعه (8 و 9 آذر) به سامانه های اینترنتی مراجعه کنند. افرادی که شماره آخر رقم شماره سمت راست تلفن همراه آنها 7 است در 10 و 11 آذر باید ثبت نام کنند.

ثبت نام مالکانی که رقم آخر سمت راست تلفن همراه آنها 6 است در 12 و 13 آذر انجام می شود. افرادی که رقم آخر شماره سمت راست تلفن همراه آنها 5 است در 14 و 15 آذر باید به سامانه های اینترنتی مراجعه کنند. ثبت نام مالکانی که شماره آخر سمت راست تلفن همراه آنها 4 است در 16 و 17 آذر انجام می شود.

افرادی که شماره آخر رقم شماره سمت راست تلفن همراه آنها 3 است در 18 و 19 آذر باید ثبت نام کنند. ثبت نام مالکانی که شماره آخر سمت راست تلفن همراه آنها 2 است در 20 و 21 آذر انجام می شود.

ثبت نام مالکانی که شماره آخر سمت راست تلفن همراه آنها 1 (یک) است در 22 و 23 آذر انجام خواهد شد و مالکانی نیز که شماره آخر سمت راست تلفن همراه آنها صفر است باید در 24 آذرماه اقدام به ثبت نام کنند.

اطلاعات مورد نیاز ثبت نام الکترونیکی کارت سوخت المثنی شامل موارد زیر است:
1- شماره تلفن همراه به نام مالک وسیله نقلیه
2- کد ملی و تاریخ تولد مالک که با ثبت آن سایر اطلاعات شناسنامه ای به صورت خودکار نمایش داده می شود.
3- اطلاعات شناسایی وسیله نقلیه (شماره سریال هشت رقمی مندرج در بارکد پشت کارت خودرو) یا شماره VIN
4 - انتخاب شماره 16 رقمی یکی از کارت های بانکی عضو شتاب که به صورت خودکار در پنجره ثبت اطلاعات این بخش به نمایش در می آید.

 مالکان خودروهای قولنامه ای به کجا مراجعه کنند؟

مالکان خودروهای قولنامه ای برای ثبت نام کارت سوخت المثنی، می توانند همانند گذشته با مراجعه به دفاتر پلیس+10 نسبت به ثبت تقاضای خود اقدام کنند.

تکلیف خودروهای نوشماره چیست؟

خودروهای نو شماره، دارای کارت سوخت بوده و کافی است مالکان آنها برای دریافت کارت سوخت خود به دفاتر پست مراجعه کنند.

در سال های اخیر به علت عدم مراجعه مالکان این دسته از خودروها، کارت های سوخت آنها در دفاتر پستی موجود است.

زمان فعال سازی کارت سوخت المثنی

چگونگی فعال سازی کارت سوخت و استفاده از آن در جایگاه ها در اطلاعیه های بعدی اعلام خواهد شد.

وضعیت مالکان بیش از یک دستگاه خودرو

مالکان بیش از یک دستگاه خودرو یا موتورسیکلت فاقد کارت سوخت باید مراحل ثبت نام را به ازای هر دستگاه خودرو یا موتورسیکلت با یک کارت بانکی دیگر تکرار کنند.

 فراموشی رمز کارت سوخت

مالکان خودرو یا موتور سیکلت دارای کارت سوخت که رمز آن را فراموش کرده اند، امکان بازیابی رمز برای آنها فراهم شده است و نیاز به ثبت نام ندارند. البته نحوه بازیابی رمز آنها در زمان آغاز استفاده از کارت سوخت اعلام می شود.

 هشدار امنیتی: نیازی به درج رمز کارت های بانکی نیست

در هیچیک از مراحل ثبت نام چه به صورت حضوری در دفاتر پلیس+10 و چه به صورت اینترنتی، نیازی به ارایه رمزهای کارت های بانکی نیست؛ بنابراین شهروندان، احتیاط های لازم را در این باره داشته باشند.

 تماس با شماره 09627 در صورت نیاز به اطلاعات تکمیلی

مالکان خودرو در صورت هر گونه مشکل یا نیاز به دریافت اطلاعات تکمیلی با شماره تلفن 09627 تماس بگیرند.

برچسب ها: کارت سوخت
نظرات بینندگان