arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۴۴۲۶۰
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار: ۵۳ : ۱۶ - ۱۱ آذر ۱۳۹۷

کم فروشی بی سابقه شرکت‌های لبنی

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از محکومیت ۲۲ شرکت تولید فرآورده‌های لبنی در شعب این سازمان به جرم گران فروشی خبر داد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از محکومیت ۲۲ شرکت تولید فرآورده‌های لبنی در شعب این سازمان به جرم گران فروشی خبر داد.

سید یاسر رایگانی افزود: این شرکت‌ها در مجموع به پرداخت ۸۲۹ میلیارد ریال به عنوان جریمه گران فروشی محکوم شدند.

وی با بیان اینکه پرونده ۷ شرکت دیگر در شعب تعزیرات حکومتی در حال رسیدگی است گفت: در چند روز گذشته یک شرکت تولید فرآورده‌های لبنی به جرم گران فروشی به پرداخت ۲۹ میلیارد ریال جریمه محکوم شد.

رایگانی افزود: شاهد کم فروشی‌های بی سابقه در محصولات لبنی کشور هستیم و در این زمینه گزارش‌های بسیاری به سازمان تعزیرات حکومتی رسیده است.

مدیرکل اقتصادی وزارت صنعت، معدن و تجارت هم گفت: قیمت نهاده‌ها از ۳ هزار و ۲۰۰ تومان در پارسال به ۴ هزار و ۲۰۰ تومان در سال جاری افزایش یافته که بخشی از افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی مرتبط با آن است.

محمدرضا کلامی افزود: افزایش هزینه‌های حمل و نقل هم از جمله عوامل بالا رفتن قیمت محصولات لبنی است.

وی گفت: متأسفانه با سربازان اقتصادی کشور خوب رفتار نمی‌کنیم.

دبیر انجمن صنفی گاوداران هم گفت: تولید شیر خام در کشور در ۸ ماهه اول سال به طور میانگین ۵/۷ درصد افزایش یافت و تولید شیر به اندازه مصرف کشور وجود دارد.

سید احمد مقدسی افزود: از تیر ماه تاکنون ماهانه ۲ هزار و ۵۰۰ تا ۳ هزار تن جذب صنایع شیر خشک کشور می‌شود و به عبارتی رابطه تولید کنندگان شیر با تولید کنندگان شیر خشک مستقیم شده است.

وی گفت: ۲۵ تا ۳۰ درصد شیر تولیدی کشور صرف تولید شیر خشک می‌شود.

دبیر انجمن صنایع لبنی کشور هم گفت: ۷۰ درصد محصولات لبنی در صنایع بزرگ تولید می‌شوند که برای خرید هر لیتر شیر خام ۲ هزار و ۲۰۰ تا ۲ هزار و ۴۰۰ تومان می‌پردازند.

رضا باکری افزود: در سه ماهه بهار امسال هر ماه ۲ هزار و ۲۵۰ تن شیر خشک صادر شد و با افزایش قیمت‌ها روند دریافت شیر خام از تولید کنندگان معکوس شد.

وی گفت: در شهریور امسال کارخانجات صنایع لبنی کشور با ۳۰ درصد کسری دریافت شیر خام مواجه بودند که اکنون این کسری به ۲۰ درصد رسیده است.

باکری با بیان اینکه سال گذشته ۴۶۵ هزار تن محصولات لبنی از کشور صادر شد افزود: میزان صادرات در مهر به ۱۱ هزار تن و در آبان به ۱۰ هزار تن رسید و شاهد کاهش ۳۲ درصدی صادرات هستیم.

وی با بیان اینکه آخرین قیمت مصوب ابلاغی در دوم مرداد امسال بود گفت: تا ستاد تنظیم بازار در ابلاغ قیمت جدید محصولات لبنی تأخیر داشته باشد شاهد ناهماهنگی‌ها در قیمت این محصولات هستیم.

باکری افزود: کم فروشی تخلف است و هر کارخانه‌ای که مرتکب آن شود باید با آن برخورد قانونی صورت گیرد.

وی گفت: هیچ کارخانه تولید فرآورده‌های لبنی به هیچ عنوان حق کاستن از کیفیت محصولات تولیدی خود را ندارد.

منبع: تسنیم
برچسب ها: شرکت‌های لبنی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محسن جان انصاری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۲۷ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۱
0
2
واقعا این برخوردای تعزیرات مسخرست.. از این باب که فروشنده جنس رو به ملت گرون میده و ماییم که مورد ظلم و گرون فروشی قرار میگیریم، بعد یکیمون میره شکایت میکنه و بعدش تعزیرات جریمه اش میکنه و یه پول قلمبه ازش میگیره و میریزه به حسابای حکومتی.. و دوباره بعدش ما باید همون جنس رو گرون بخریم!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۲ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۲
گل گفتی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۲ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۱
0
2
اول اجازه می دهید خوب گران بشه ! بعد که مثلا ۱۰۰۰ میلیارد سود بردند ، ۵۰۰ میلیارد جریمه میکنید و برای خودتان بر می دارید ! اینجا فقط سر خریدار بدبخت کلاه میره . قیمت ها هم همان گران که بود می ماند .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۸ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۱
0
1
خوشم میاد که کارخانجات تولید لبنیات هم ۳۰ درصد کمبود دریافت شیر دارند و هم ۳۰ درصد شیر تولیدی کشور تبدیل به شیر خشک میشه !!!
ماست و دوغ و پنیر و خامه و کشک و کره و .... هم تولید میشه !!!!!!! یعنی اسن یه وضی !!!!!!
نظرات بینندگان