arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۵۱۶۳۵
تاریخ انتشار: ۴۶ : ۱۲ - ۱۸ دی ۱۳۹۷

استاندار آذربایجان شرقی: اجازه نمی‌دهیم ارسباران به سرنوشت دریاچه ارومیه دچار شود

استاندار آذربایجان شرقی گفت: ما امروز موظفیم خسارات به جا مانده از گذشته را جبران کنیم و اگر خود عامل خسارت دیگری باشیم در مقابل آیندگان مسئولیم.پورمحمدی با اشاره به موضوع قطع درختان در منطقه ارسباران و هماهنگی و سرعت عمل دستگاه قضایی و سازمان‌های مسئول در این خصوص، گفت: جدیت مسئولان در این موضوع هم به سبب قدردانی از حساسیت جامعه و هم هشداری بود نسبت به اینکه نباید اجازه دهیم جنگل‌های ارسباران به سرنوشت دریاچه ارومیه دچار شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 

استاندار آذربایجان شرقی گفت: ما امروز موظفیم خسارات به جا مانده از گذشته را جبران کنیم و اگر خود عامل خسارت دیگری باشیم در مقابل آیندگان مسئولیم.

محمدرضا پورمحمدی در دیدار با مدیرکل و معاونین سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی، بر حفظ باغات و اراضی کشاورزی استان و جلوگیری از تغییر کاربری آنها تأکید کرد با قدردانی از همه فعالان بخش کشاورزی استان، اظهار داشت: هفته جهاد کشاورزی فرصت مغتنمی برای ارزیابی عملکرد این بخش است و خوشبختانه امروز مشکل جدی در بخش کشاورزی استان نداریم.

وی خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی کشور که با تحریم‌های سخت اقتصادی مواجهیم که همه دلسوزان و خیرخواهان جامعه باید در کنار هم باشند و همه برای حل مشکلات تلاش کنند.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به موضوع قطع درختان در منطقه ارسباران و هماهنگی و سرعت عمل دستگاه قضایی و سازمان‌های مسئول در این خصوص، گفت: جدیت مسئولان در این موضوع هم به سبب قدردانی از حساسیت جامعه و هم هشداری بود نسبت به اینکه نباید اجازه دهیم جنگل‌های ارسباران به سرنوشت دریاچه ارومیه دچار شود.

وی با اشاره به اینکه بخش کشاورزی بخش بسیار مهم و حساسی است، افزود: با توجه به اهمیت این بخش، ممکن است برخی سوءاستفاده‌ها انجام شود که پنهان کردن نیازمندی‌های غذایی مردم از آن جمله است؛ کسانی که در این شرایط جنگ اقتصادی، چنین تخلفاتی مرتکب می‌شوند مثل کسانی هستند که در زمان جنگ به دشمن اطلاعات می‌دهند.

پورمحمدی با تأکید بر ارتباط نزدیک بخش کشاورزی با صاحب‌نظران و مراکز علمی و دانشگاهی، اظهار داشت: اگر امروز 80 درصد هدررفت آب در بخش کشاورزی داریم به معنی این است که کشاورزی ما علمی نیست، در حالی که پیشرفت‌های کشاورزی در دنیا در سایه علم و فناوری است.

وی همچنین رعایت استانداردهای بین‌المللی در تولید محصولات کشاورزی را ضروری دانست و گفت: ما رقبای بسیار قدرتمندی در این بخش نداریم و اگر محصولات استاندارد تولید نکنیم نمی‌توانیم در بازارهای جهانی حضور داشته باشیم.

استاندار آذربایجان شرقی در خصوص دریاچه ارومیه نیز گفت: طرح‌های احیای این دریاچه در ستاد ملی که در دانشگاه صنعتی شریف مستقر است تصویب می‌شود، اما استان‌ها پاسخگو هستند، بنابراین لازم است محوریت احیای دریاچه ارومیه با استان‌های پیرامون آن باشد و به این منظور باید ستاد احیا در این استان‌ها تشکیل شود.

پورمحمدی در این دیدار همچنین بر حمایت از صادرات محصولات کشاورزی، توسعه کشت گلخانه‌ای و برنامه‌ریزی برای کشت فراسرزمینی تأکید کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی و مدیران دستگاه‌های تابعه، نمایندگان تشکل‌های غیردولتی بخش کشاورزی و اتحادیه‌های تولیدی و تبدیلی نیز در این دیدار به بیان آخرین وضعیت بخش کشاورزی و مسائل و مشکلات این بخش پرداختند.

نظرات بینندگان