arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۶۲۷۵۵
تاریخ انتشار: ۵۶ : ۱۳ - ۱۳ اسفند ۱۳۹۷

اوج‌گیری اقدامات ستاد کل نیروهای مسلح برای کیفیت «سربازی»

رئیس اداره‌ سرمایه‌ انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح از اوج گیری شتاب مهارت آموزی به سربازان در سال ۹۸ خبر داد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رئیس اداره‌ سرمایه‌ انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح از اوج گیری شتاب مهارت آموزی به سربازان در سال ۹۸ خبر داد.

سردار موسی کمالی در این باره گفت: توانمند سازی و مهارت آموزی به سربازان یکی از مهمترین برنامه‌های ستاد کل نیروهای مسلح است که از سال ۹۶ و با شعار «ورود سرباز، خروج سرباز ماهر» آغاز شد.

وی با بیان این که در سال ۹۶ زیر ساخت‌ها برای اجرای این طرح آماده و تفاهم نامه‌هایی نیز تدوین شد افزود: در این راستا آموزش به صد هزار سرباز در سال ۹۶ هدف گذاری شد. در سال ۹۷ نیز آموزش به ۲۰۰ هزار سرباز در دستور کار قرار گرفت و برای سال آینده برنامه ریزی ویژه‌ای در دستور کار قرار گرفته است.

به گفته رئیس اداره‌ی سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح با بیان این که در سال ۹۷ با حضور بیش از ۱۶۰ هزار سرباز دو مرحله آزمون ادواری مهارت آموزی برگزار شد گفت: در مجموع ۱۲۵ هزار نفر در کارگاه‌های مهارت آموزی شرکت کردند که از این میان وزارت جهاد کشاورزی، به ۲۳ هزار نفر، وزارت ورزش و جوانان به ۱۵ هزار نفر، وزارت ارتباطات و فناوری ارتباطات به ۵ هزار نفر، هلال احمر به دو هزار و ۵۰۰ نفر و … آموزش دادند که گواهی پایان دوره به این سربازان داده شد.

کمالی با بیان اینکه در سال ۹۸ مهارت آموزی به سربازان اوج می‌گیرد گفت: برابر توافقات انجام شده وزارت کار و سازمان فنی و حرفه‌ای به ۱۲۰ هزار سرباز، وزارت کشاورزی به ۳۰ هزار سرباز و ۵۰۰ مربی، وزارت ارتباطات به ۳۰ هزار سرباز و ۵۰۰ مربی، وزارت ورزش و جوانان به ۴۰ هزار سرباز و ۵۰۰ مربی آموزش خواهند داد.

همچنین جمعیت هلال احمر موفق شده تا آموزش امداد و نجات به ۲۰۰ هزار سرباز را در مراکز آموزشی و ابتدای خدمت ارائه کند و آموزش‌های تخصصی فرهنگی و هنری و دینی نیز از سوی سازمان عقیدتی نیروهای مسلح به ۲۰ هزار نفر ارائه خواهد شد.

وی با بیان این که ارتقا کمیت، کیفیت، تنوع، اشتغال و توسعه مهارت‌های عمومی ۵ هدف گذاری اصلی این طرح است، درباره‌ی این که آیا سربازان تنها می‌توانند یک مهارت را فرا بگیرند به ایسنا گفت: آموزش‌های هلال احمر و عقیدتی به سربازانی که دیگر مهارت‌ها را فراگرفته باشند نیز می‌تواند ارائه شود بنابراین محدودیتی در این زمینه وجود ندارد.

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح درباره‌این که چه تفاوتی میان سربازی که این مهارت‌ها را کسب کرده و دیگر سربازان در پایان خدمت وجود دارد؟ گفت: علاوه بر اینکه گواهی نامه‌هایی که به این سربازان اعطا می شود گواهی‌نامه‌های معتبری است، در مسائلی همچون اشتغال نیز این سربازان وضعیت بهتری خواهند داشت چرا که برابر توافقات انجام شده از سال آینده برای سربازانی که دوره‌های مهارت آموزی را طی کرده‌اند تسهیلات بانکی نیز در نظر گرفته خواهد شد. ضمن این که با توجه به مهارتی که دارند طبیعتاً در اولویت استخدام نیز قرار خواهند گرفت. همچنین آموزش‌های ارائه شده به این سربازان از نوع خود اشتغالی است و آنان می‌توانند کسب و کارهایی را با تسهیلات بانکی که گفته شده به راه بیاندازند ضمن این که دوران خدمت سربازی این افراد نیز همراه با کسب یک مهارت طی می‌شود که به نظر نمی‌رسد کسی از آموزش خوشش نیاید.

کمالی درباره‌ سربازانی که دارای مهارت خاص بوده یا قبل از آغاز دوره سربازی مهارتی را کسب کرده باشند نیز گفت: برای این دسته از سربازان نیز مشوق‌هایی وجود دارد که تعیین محل خدمت، تعیین شهر محل خدمت، ارتقاء درجه، اولویت در مرخصی و اخذ امریه و … جزو آن است و جزییات بیشتر آن نیز اعلام خواهد شد.

به گفته کمالی، تمامی این اقدامات در راستای خوشایند سازی سربازی و بهبود کیفیت دوره خدمت سربازی انجام می‌شود.

منبع: ایسنا
نظرات بینندگان