رئیس کمیسیون سرمایه گذاری شورای شهر کرج و رئیس انجمن زیستشناسی ایران گفت: اگر بتوانیم اولین بیمارستان سلولهای بنیادی کشور را در کرج راه اندازی کنیم میتوانیم علاوه بر ارتقای سرانه بهداشت و درمان، شاهد توسعه صنعت توریسم درمانی و درآمدزایی زیادی باشیم.
به گزارش ایسنا، محمد نبیونی در همایش بازاریابی شهری در توسعه سرمایه گذاری و گردشگری که امروز شنبه 18 اسفند در سالن شهیدان نژاد فلاح برگزار شد، اظهار کرد: البرز استان کوچکیست و شرایط خاص آن امکان سرمایه گذاری در برخی از حوزهها را محدود کرده است.
وی ادامه داد: شمال و جنوب این استان محدود به مناطقی با ویژگیهای خاص جغرافیایی است که همین باعث شده در مقایسه با دیگر استانهای کشور فرصتهای سرمایه گذاری در آن محدودتر شود. ما باید از داشتهها و ظرفیتهای واقعی استان استفاده کنیم تا بتوانیم شهری توسعه یافته و آبادتر داشته باشیم.
نبیونی خاطر نشان کرد: یکی از این ظرفیتها موسسات تحقیقاتی و پژوهشی مثل موسسه سرم سازی رازی است.
استاد زیستشناسی دانشگاه خوارزمی توضیح داد: در حال حاضر کشور فرانسه با تولید یک داروی ضد سرطان توانسته 1.5 برابر درآمد نفتی یک سال ایران درآمدزایی داشته باشد. باید مدیران کلان البرز با توجه به چنین دیدگاههایی زمینه درآمدزایی از راههای مختلف و توسعه اقتصادی استان را فراهم کنند.
وی ابراز کرد: مدیریت شهری باید بتواند از ظرفیت بخش خصوصی و سرمایه گذاران برای به فعلیت رساندن پتانسیلهای موجود استفاده کند. به عنوان مثال اگر بتوانیم اولین بیمارستان سلولهای بنیادی کشور را در کرج راه اندازی کنیم میتوانیم با یک تیر چند هدف را بزنیم. با راه اندازی این بیمارستان علاوه بر ارتقای سرانه بهداشت و درمان، شاهد توسعه صنعت توریسم درمانی و درآمدزایی زیادی خواهیم بود.
رئیس کمیسیون سرمایه گذاری شورای شهر کرج گفت: باید فضا و تسهیلات مناسب برای مشارکت سرمایه گذاران بخش خصوصی در طرحهای مختلف شهری را فراهم کنیم.
وی با اشاره به ضرورت الهام از طبیعت در فضاسازی شهری ادامه داد: متأسفانه در حال حاضر شهرهای امروزی ترکیب نازیبایی از آهن و سیمان هستند که این باعث نازیبایی چهره شهرها شده است. مدیران شهری باید در مبحث شهرسازی از طبیعت الهام بگیرند تا فضای زندگی شهروندان با المانهای با نشاط و زیبا متعادل شود.
رئیس شورای شهر کرج نیز گفت: متأسفانه تا کنون آن طور که باید و شاید به ظرفیتهای کرج در حوزههای مختلف گردشگری، اقتصادی ، فرهنگی و ... توجه نشده که همین باعث شده این شهر آن طور که باید شناخته نشود.
به گزارش خبرنگار ایسنا، عباس زارع در همایش بازاریابی شهری در توسعه سرمایه گذاری و گردشگری که امروز شنبه 18 اسفند در سالن شهیدان نژاد فلاح برگزار شد، اظهار کرد: بیش از 90 سال از ورود اولین مهاجران به کرج میگذرد و طی 9 دهه گذشته این شهر پذیرای جمعیت زیادی از شهرهای مختلف کشور بوده است.
زارع ادامه داد: موقعیت جغرافیایی خاص، آب و هوای مساعد، نزدیکی به تهران و دلایل مختلف دیگر مثل حاصلخیزی خاک کرج باعث شده که این شهر به عنوان سرزمین طلایی مهاجران شناخته شود.
وی افزود: از 90 سال پیش تا کنون کرج تغییرات زیادی داشته و با جای دادن چندین مرکز علمی، تحقیقاتی و پژوهشی توانسته به مرکز تولید دانش کشور تبدیل شود.
زارع توضیح داد: علاوه بر این، کرج دومین شهر باسواد کشور است و بیش از 300 هزار فارغ التحصیل بالای لیسانس را در خود جای داده که طی سالهای گذشته کمتر به این ظرفیت پرداخته شده است.
زارع با اشاره به ضرورت استفاده از پتانسیل مردمی برای به فعلیت رساندن ظرفیتهای کرج ادامه داد: بدون شک استفاده ازمشارکتهای مردمی نقش به سزایی در توسعه همه جانبه شهرو ایجاد ارزش افزوده خواهد داشت.
رئیس شورای شهر کرج خاطر نشان کرد: باید به دنبال استفاده از پتانسیل بخش خصوصی و سرمایه گذاران برای ساختن کرجی بهتر از امروز باشیم و برای رفع موانع موجود در این حوزه گام برداریم.