arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۶۴۹۰۸
تاریخ انتشار: ۱۲ : ۲۰ - ۲۳ اسفند ۱۳۹۷

سرپرست وزارت دفاع آمریکا: فعالیت‌های موشکی، سایبری و منطقه‌ای ایران، تهدیدی برای آمریکاست

سرپرست وزارت دفاع آمریکا که در نشست کمیته نیروهای مسلح سنا حاضر شده، چین، روسیه، کره شمالی، ایران و تروریسم را مهمترین تهدیدات پیش روی پنتاگون توصیف کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سرپرست وزارت دفاع آمریکا:فعالیت‌های موشکی، سایبری و منطقه‌ای ایران، تهدیدی برای آمریکاست«پاتریک شاناهان» سرپرست وزارت دفاع آمریکا روز پنج‌شنبه برای دفاع از لایحه بودجه پیشنهادی پنتاگون برای سال ۲۰۲۰ میلادی، در کمیته نیروهای مسلح سنا حاضر شد.

شاناهان در بیانیه‌ای که در ابتدای این نشست قرائت کرد، چین، روسیه، کره شمالی، ایران و تروریسم را چالش‌های اصلی پیش روی پنتاگون توصیف کرد.

او سپس درباره ایران گفت: «تهدیدات موشکی و سایبری و ستیزه‌جویی مخرب ایران در سرتاسر خاورمیانه و فراتر از آن، منافع ملی ایالات متحده را تهدید می‌کند.»

هرچند در لایحه بودجه پنتاگون به ایران اشاره شده، اما بخش اعظم لایحه پیشنهادی و توجیهات پنتاگون برای دریافت این بودجه، به رقابت با چین و روسیه اختصاص یافته است. واشنگتن در سند موسوم به «راهبرد دفاع ملی» که در ژانویه سال ۲۰۱۸ میلادی منتشر شد، عصر حاضر را دوران «رقابت قدرت‌های بزرگ» توصیف کرده و بودجه‌ریزی جدید پنتاگون نیز بر همین مبنا انجام شده است.

دولت آمریکا هفته گذشته بودجه‌ای ۷۵۰ میلیارد دلاری برای پنتاگون درخواست کرده که بالاترین رقم درخواستی برای وزارت دفاع آمریکا در تاریخ این کشور است. این بودجه به دلیل دیگر هم از جمله تخصیص منابع برای ساخت دیوار در مرز مکزیک و همچنین افزایش حدودا دو و نیم برابری بودجه «عملیات‌های احتمالی خارجی» که به «بودجه زمان جنگ» معروف شده، با انتقاد روبرو است.

در بودجه پیشنهادی برای پنتاگون بودجه زمان جنگ از ۶۹ میلیارد دلار به ۱۶۵ میلیارد دلار افزایش یافته است. این لایحه بودجه ۷ میلیارد دلار هم برای ساخت دیوار و حصار مرزی منبع مالی در نظر گرفته است.

نشریه «پالیتیکو» این هفته به نقل از منابع آگاه نوشت درخواست رقم ۷۵۰ میلیارد دلاری یکی از تاکتیک‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برای جلب موافقت نمایندگان کنگره برای افزایش بودجه پنتاگون است و وزارت دفاع آمریکا در حقیقت به بودجه‌ای حدود ۷۳۳ میلیارد دلاری نیاز دارد.

منبع: فارس
نظرات بینندگان