arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۷۰۰۲۳
تاریخ انتشار: ۲۰ : ۰۹ - ۲۲ فروردين ۱۳۹۸

رهبر کره شمالی: به تحریم کنندگان «ضربه جدی» وارد می کنیم

«کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی تاکید کرد کشورش از طریق خودکفایی و اقتصاد وابسته به خود، به تحریم کنندگان پیونگ یانگ «ضربه جدی» وارد می کند. رهبر کره شمالی در روزها و ماه های گذشته تاکید ویژه ای بر لغو و یا کاهش تحریم های این کشور داشته است و یکی از خواسته های اصلی او در مذاکرات سران در هانوی ویتنام کاهش تحریم ها بود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

«کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی تاکید کرد کشورش از طریق خودکفایی و اقتصاد وابسته به خود، به تحریم کنندگان پیونگ یانگ «ضربه جدی» وارد می کند.

به گزارش ایرنا از 'کی سی ان ای' خبرگزاری رسمی کره شمالی، کیم شامگاه چهارشنبه افزود: ما باید از طریق ارتقا ساختار سوسیالیستی به سطح بالا در چارچوب شرایط بومی و بر اساس قدرت، تکنولوژی و منابع خود، به نیروهای متخاصم که مرتکب اشتباه بزرگ تحریم کره شمالی شده اند «ضربه جدی» وارد کنیم.

رهبر کره شمالی در روزها و ماه های گذشته تاکید ویژه ای بر لغو و یا کاهش تحریم های این کشور داشته است و یکی از خواسته های اصلی او در مذاکرات سران در هانوی ویتنام کاهش تحریم ها بود.

او همچنین در روزهای گذشته از چندین طرح اقتصادی از جمله یک مجتمع بازرگانی، استراحتگاه های توریستی و مرکز اقتصادی نزدیک مرز با چین بازدید کرده است.

رهبر کره شمالی پیشتر نیز گفته بود که کشورش به دنبال بازسازی اقتصادی و ارتقا سطح معیشت مردم است و فرایند خلع سلاح هسته ای شبه جزیره را هم در این چارچوب دنبال می کند.

با این حال دومین نشست سران میان کیم جونگ اون و دونالد ترامپ، رهبران کره شمالی و آمریکا که 8 و 9 اسفند 97 در هانوی پایتخت ویتنام برگزار شد، به دلیل زیاده خواهی های دونالد ترامپ در برابر درخواست های منطقی کیم، شکست خورد و ترامپ نشست را نیمه کاره رها کرد.

ترامپ در کنفرانس خبری بعد از این نشست گفته بود کره شمالی خواستار حذف همه تحریم ها در ازای انحلال بخشی از تاسیسات هسته ای شده بود به همین دلیل توافق را امضا نکردیم.

اما 'ری یونگ هو' وزیر خارجه کره شمالی در مورد شکست این مذاکرات گفته بود ما در نشست سران فقط خواهان لغو تعدادی از تحریم های شورای امنیت سازمان ملل متحد بودیم که در اقتصاد کشور و زندگی مردم اختلال ایجاد کرده اند و در مقابل، از بین بردن کامل تاسیسات هسته ای نیونگ بیون را پیشنهاد کردیم اما ترامپ آن را نپذیرفت.

رهبران دو کشور پیش از این در خرداد 97 در سنگاپور با یکدیگر دیدار کرده بودند نتیجه این نشست، توافقی مبهم در زمینه عاری سازی هسته ای شبه جزیره کره بود.

از آن زمان تاکنون با وجود آنکه کره شمالی یکی از سایت های هسته ای خود را نابود و از آزمایش هسته ای خودداری کرده، آمریکا تنها به توقف رزمایش های مشترک با کره جنوبی اکتفا کرده است.

همزمان 'مون جائه این' رییس جمهوری کره جنوبی راهی آمریکا شده است تا با مقامات این کشور در مورد ادامه مذاکره با کره شمالی و خلع سلاح هسته ای دیدار و گفت و گو کند.

نظرات بینندگان