arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۷۰۰۷۷
تاریخ انتشار: ۴۳ : ۱۲ - ۲۲ فروردين ۱۳۹۸

خسارت 500 میلیارد تومانی 2 سیلاب به راه‌های مازندران

مدیرکل راه و شهرسازی مازندران از خسارت 500 میلیارد تومانی دو سیلاب به راه‌های این استان خبر داد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مدیرکل راه و شهرسازی مازندران از خسارت 500 میلیارد تومانی دو سیلاب به راه‌های این استان خبر داد.

 محمد نظری در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به عملکرد ستاد بازسازی مناطق سیل‌زده، اظهار کرد: در ساعات اولیه پس از وقوع سیل اداره‌کل راه و شهرسازی برای بازگشایی مسیرها با چندین دستگاه بیل مکانیکی، بولدوزر و ادوات مورد نیاز وارد میدان شد.

وی با بیان اینکه با بحرانی شدن اوضاع با استفاده از توان بخش خصوصی توانستیم در حوزه هایی که دیگر نهادها نتوانستند وارد شوند ورود پیدا کنیم، تصریح کرد: در سیل اول مازندران ۳۲۰ میلیارد تومان خسارت به حوزه راه های استان وارد شد.

مدیرکل راه و شهرسازی مازندران با بیان اینکه ۳۸۲ مورد از راه‌های استان در اثر سیل دچار تخریب نقطه ای شدند، گفت: ۱۳ پل در مازندران نیز از ۳۰ تا ۱۰۰درصد دچار آسیب شد و برای برقراری عبور و مرور در چنین وضعیتی از همان ابتدا پل‌های موقت ایجاد شد.

نظری با اشاره به اینکه در سیل اول بیشترین آسیب به شهرهای سیمرغ، جویبار، بابلسر، ساری، نکا و بهشهر وارد شد، خاطرنشان کرد: در سیل دوم هزار و ۲۰۰ مورد از شبکه معابر سوادکوه و سوادکوه شمالی قطع شده که باید این آسیب ها کارشناسی و عملیات اجرایی بر روی آن اجرا شود.

مدیرکل راه و شهرسازی مازندران با بیان اینکه ۶ واحد مسکونی نیز در سیل سوادکوه تخریب شد، گفت: هم اکنون واحدهای در معرض تهدید و پهنه های پرخطر در این شهرستان شناسایی شده و بنا به دستور استاندار باید مکانی به عنوان معوض برای این واحدها در نظر گرفته شود.

وی با اشاره به اینکه در نظر داریم در محدوده هایی که گستره آبگرفتگی آنها بالا است و مکررا دچار سیلاب می‌شود با ایجاد دیوار حفاظتی در کنار رودخانه، این مکان ها را ایمن سازی کنیم، افزود: از روز گذشته کار ترمیم و بازسازی راه های زیراب آغاز شده است و بنا به دستور استاندار مازندران تا زمانی که لایروبی رودخانه انجام نشد، هیچ نهادی حق خروج از این منطقه را ندارد.

نظری افزود: حدود 25 میلیارد تومان در حوزه علائم افقی و عمودی دچار آسیب شده ایم که برنامه ریزی برای جایگزینی آن ها صورت گرفته است. طرح های ایمن سازی، دیواره حائل و ضامن نیز با اولویت شهرستان نکا و بهشهر در حال اجرایی شدن است.

وی با بیان اینکه در مجموع در دو سیل اخیر مازندران، ۵۰۰ میلیارد تومان در حوزه راه و شهرسازی خسارت وارد شده است، خاطرنشان کرد: ۷ هزار کیلومتر رودخانه و ۲ هزار نهر در استان وجود دارد که باید برای مواقع بحرانی همانند سیل آماده شوند.

مدیرکل راه و شهرسازی مازندران خاطرنشان کرد: پس از بازدید اخیر وزیر راه و شهرسازی، با ۲ پیمانکار برای ۴ خطه کردن محور ساری تاکام قرارداد بسته شد که تا پایان سال این کار انجام می‌شود.

منبع: ایسنا
نظرات بینندگان