پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
در سال 1945 ، پس از جنگ جهانی دوم، بیش از هفت هزار نفر از هواداران حزب نازی در شهر برلین دست به خودکشی زدند. این افراد به علت تعلق خاطر زیاد به این حزب و از دست دادن وابستگی های مهم و ارزش های خود دچار افسردگی شده بودند.
به گزارش سرویس خواندنی های انتخاب، معمولا پایان هر ایدئولوژی برای انسانهایی که از آن ایدئولوژی پیروی می کردند دشوار است. با همه اینها خودکشی به خاطر ایدئولوژی موضوعی عادی نیست.
این خودکشی ها در پایان جنگ جهانی دوم و هفته های پایانی آلمان نازی در میان غیرنظامیان ، مقامات دولتی و نظامیان انجام شد. دلایل مختلفی برای این خودکشی های جمعی وجود دارد. در برخی موارد این اقدام واکنشی نسبت به خودکشی هیتلر بود ، دلایل دیگری نیز از قبیل وفاداری به حزب نازی ، شکست ملت در جنگ یا ترس از آنچه پس از اشغال آلمان رخ می داد باعث این خودکشی ها می شد.
رایج ترین روش مورد استفاده در این خودکشی ها قرص های سیانور بود که توسط اعضای هیتلر جوانان توزیع می شد ، در حالی که برخی به خود شلیک می کردند. در این میان جالب است بدانید انگیزه های زنان نسبت به مردان متفاوت بود. گرچه زنان نیز به حزب نازی وابستگی داشتند اما بسیاری از زنان به دلیل ترس از تجاوز توسط نیروهای شوروی یا شرم از تجاوز جنسی ، خودکشی کردند.