پنجشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ | Thursday, 19 May 2022
  • ارتباط با انتخاب
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیک
  • |
  • نظرسنجی
پنجشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ | Thursday, 19 May 2022
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • گردشگری
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
جستجو
ویدئو جدیدترین اخبار پربیننده ترین
لایو خبر عکس خواندنی ها اخبار ویژه
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • گردشگری
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • ارتباط با انتخاب
  • پیوندها
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • مجله الکترونیک
  • نظرسنجی
  • آرشیو
ویدیو / دوتار نوازی عثمان محمدپرست و آواز شجریان

ویدیو / دوتار نوازی عثمان محمدپرست و آواز شجریان

ویدیو / ایمنی در مقابل کرونا قابل اندازه‌گیری‌ست؟ + زیرنویس فارسی

ویدیو / ایمنی در مقابل کرونا قابل اندازه‌گیری‌ست؟ + زیرنویس فارسی

ویدیو / طوفان شن برج خلیفه را در برگرفت

ویدیو / طوفان شن برج خلیفه را در برگرفت

ویدیو / سخنرانی زلنسکی در جشنواره کن؛ دیکتاتورها در حال مرگ هستند ما باید پیروز شویم

ویدیو / سخنرانی زلنسکی در جشنواره کن؛ دیکتاتورها در حال مرگ هستند ما باید پیروز شویم

ویدیو / جلوگیری طالبان از ورود دختران روسری رنگی به دانشگاه!

ویدیو / جلوگیری طالبان از ورود دختران روسری رنگی به دانشگاه!

ویدیو / گردوخاک چه بر سر بغداد آورده؟

ویدیو / گردوخاک چه بر سر بغداد آورده؟

کد خبر: ۵۰۴۷۵۶
تاریخ انتشار: ۵۹ : ۱۸ - ۱۰ مهر ۱۳۹۸
سیاست >> سیاست داخلی
پ

فرمانده سپاه: هر جنگ جدیدی به محو اسراییل از جغرافیای سیاسی عالم می انجامد

فرمانده کل سپاه با اشاره به عمق راهبردی مقاومت و انقلاب اسلامی و دست یابی به سرپل های معنوی و اعتقادی در جهان اسلام گفت: با اوج گیری ظرفیت های بازدارندگی انقلاب اسلامی و کاهش اعتبار تهدید و قدرت آمریکا، رژیم صهیونیستی دیگر تهدید نیست و کوچکترین خطایش آخرین خطای اوست، زیرا هر جنگ جدیدی منجر به محو این رژیم از جغرافیای سیاسی عالم خواهد شد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 

فرمانده کل سپاه با اشاره به عمق راهبردی مقاومت و انقلاب اسلامی و دست یابی به سرپل های معنوی و اعتقادی در جهان اسلام تاکید کرد: با اوج گیری ظرفیت های بازدارندگی انقلاب اسلامی و کاهش اعتبار تهدید و قدرت آمریکا، رژیم صهیونیستی دیگر تهدید نیست و کوچکترین خطایش آخرین خطای اوست، زیرا هر جنگ جدیدی منجر به محو این رژیم از جغرافیای سیاسی عالم خواهد شد.

به گزارش سپاه نیوز؛ سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دیدار فرماندهان عالی سپاه با فرمانده معظم کل قوا (مدظله العالی) که در پایان بیست و سومین مجمع عالی فرماندهان سپاه صورت پذیرفت؛ طی سخنانی با اشاره به تلاش آحاد فرماندهان، مدیران و روحانیون شرکت کننده در این مجمع برای تبیین نقش سپاه و بسیج در تحقق گام دوم انقلاب اسلامی و تکوین راهبرد غلبه ی عمل و منطق مقاومت و ایستادگی فعال در پیکره جامعه و سپاه، تصریح کرد:راهبرد ایستادگی و مقاومت فعال به عنوان قائمه ی مقاومت جهان اسلام و مستضعفان عالم، فشار دشمن در جنگ اقتصادی را مستهلک و میرا ساخته و با بی اعتبار سازی قدرت نظامی دشمن، قدرت بازدارندگی و دفاعی نظام جمهوری اسلامی ایران را در جهان بیش از پیش واضح، ملموس و معتبر ساخته است.

متن سخنان فرمانده کل سپاه در این دیدار به این شرح است:

"وَلَا تَرْکَنُوا إِلَی الَّذِینَ ظَلَمُوا فَتَمَسَّکُمُ النَّارُ وَمَا لَکُمْ مِنْ دُونِ اللَّهِ مِنْ أَوْلِیَاءَ ثُمَّ لَا تُنْصَرُونَ"

تحیات الهی بر ذبیح الله الاعظم حضرت سیدالشهدا علیه السلام و قیام عاشورا، قیامی که حجت های جاودانه ای برای همه بشریت الی الابد ساخت. سلام بر سلاله پاک حضرت صدیقه کبری (سلام الله علیها)، ولی امر مسلمین جهان که بر ما منت نهاد و توفیق حضور در محضر مبارکشان را به سربازان خود عنایت فرمود، تا با بهره‌گیری از انوار ولایت الهی، مسیر خود را دریابند. جمع حاضر که شامل آحاد فرماندهان و مدیران و روحانیون رده‌های مختلف سپاه و بسیج می باشند، برای تبیین نقش سپاه و بسیج در تحقق گام دوم انقلاب اسلامی و نیز تکوین غلبه عمل و منطق مقاومت و ایستادگی فعال در پیکره جامعه و سپاه؛ در بیست و سومین مجمع سراسری فرماندهان، فراخوان شدند و امروز در این مراسم با برکت شرف حضور دارند.

ثمره زیارت های گذشته، به چنین مناسبتی، ترسیم افق های بلندی بود که سپاه را در یک فضای جدید، تعالی بخش و سرنوشت‌ساز قرار می داد. ما احساس می‌کنیم برای پاسداری درست از این انقلاب عظیم الهی، همواره نیازمند فکری نو، برای رسیدن به راه جدید هستیم. به تجربه دریافته ایم که فرمول ها و روش‌های گذشته برای حل مسائل جدید کافی نیستند. ما آمده ایم تا در این مقطع زمانی از سرچشمه حکمت و ولایت رهیافت جدیدمان را دریافت کنیم. یقین آنچه نهال نوپای سپاه را همانند سایر ارکان انقلاب اسلامی و نظام به شجره ای تناور و با ریشه ای مستحکم برای پیشرفت کشور و بیداری اسلامی جهان اسلام و بشریت تبدیل کرد، حکمت های نورانی برخاسته از طهارت قلب و روح حضرتعالی بوده است.

امروز به حول و قوه الهی و در پرتو رهبری های حکیمانه حضرتعالی، سنگرهای کلیدی بزرگی را فتح کرده ایم. خطوط تماس انقلاب اسلامی، هزاران کیلومتر عمق پیدا کرده است. با نفوذ روح و تفکر انقلاب اسلامی از مرکزیت آن، سر پل های معنویت و اعتقادی عمیقی در جهان اسلام به دست آمده است. پیام‌های معنوی انقلاب که از حقایقی چون ظلم‌ستیزی، عدالت، آزادی، کرامت انسانی و استقرار معنویت، سرشار است، بر قلب ها و دل‌های جوانان آزاده آسیا، آفریقا، آمریکا و اروپا منتشر شده است. به حاشیه رانده شدن آمریکا در تحولات سیاسی و امنیتی منطقه، زوال شتاب دار نظام سلطه، واماندگی رژیم‌های عنکبوتی و در آستانه فروپاشی، حاکی از افول نظام ظالمانه استکبار جهانی به به محوریت آمریکا است.

امروز دوست و دشمن دریافته‌اند، ظرفیت‌های بازدارندگی انقلاب اسلامی به اوج خود نزدیک شده است. نه تنها اعتبار تهدید و قدرت آمریکا به شدت کاهش یافته بلکه دیگر هرگز رژیم صهیونیستی یک تهدید نیست، یعنی نه تنها اندازه های یک تهدید معتبر را ندارد، بلکه او می داند کوچکترین خطایش آخرین خطای اوست. زیرا هر جنگ جدیدی به محو این رژیم از جغرافیای سیاسی عالم منجر خواهد شد، رژیم های شرور منطقه هم می دانند در صورت محاسبه غلط از قدرت نظام و انقلاب و هرگونه اقدام نسنجیده به سرعت در مسیر بازگشت ناپذیر و غیر قابل مهار اضمحلال خود گرفتار خواهند شد. نقطه اتصال شکست‌های نظام سلطه و پیشروندگی انقلاب، سرمایه عظیمی است به نام مقاومت، که در موقعیت خطیر فعلی ابعادی جهانی یافته است.

امروز هم در سطح نظریه و هم در مقیاس عمل، مقاومت فعال، مرزهای جغرافیایی جای خود را به مرزهای اعتقادی و انقلابی داده است. این روند، سطح یکپارچه ای از قدرت را ایجاد کرده است که هیچ سیستم تهاجمی قادر به نفوذ در لایه های عمیق این واقعیت مستحکم و شکست‌ناپذیر نخواهد بود.

به فضل الهی راهبرد ایستادگی و مقاومت فعال که حضرتعالی به عنوان قائمه ی مقاومت جهان اسلام و مستضعفان عالم، آن را ترسیم فرموده اید، موفق شده است فضای مواجهه ما با دشمنان را به شکل قابل ملاحظه‌ای تحت تاثیر خود قرار دهد و نظام را در ارتفاع جدید و موقعیت ها و فرصت های مناسب نوینی قرار دهد. این راهبرد توانسته است:

1- فشار دشمن در جنگ اقتصادی را مستهلک و میرا ساخته و ضمن بالا بردن آستانه تحمل جامعه، تکیه گاه ها و منابع اقتصادی کشور را به سمت ظرفیت‌های درونی هدایت کند.

2-عملیات روانی و جنگ رسانه‌ای دشمن را برای مسموم ساختن باورهای جامعه از کارایی بیاندازد .

3-نشاط و سرافرازی ملت را فراهم ساخته و وحدت و عزت ملی را فراتر از مرزهای مذهبی قومی و سیاسی در درون کشور اوج دهد.

4- قدرت نظامی دشمن را از اعتبار ساقط کند.

5- قدرت بازدارنده و دفاعی نظام را در جهان بیش از همیشه واضح، ملموس و معتبر سازد.

سپاه در آستانه گام دوم در وضعیت جدید قرار گرفته است که تازه نفسی و نوسازی در اندیشه و تفکر برای تغییر آرایه های موجود قدرت در جهان و عبور از نقطه تمرکز همه ظرفیت‌های فعال شده جدید دشمنان و درهم شکستن راهبردهای آنان، یک ضرورت تلقی می‌شود. هم اکنون این نوسازی از طریق ارتقاء و ارتفاع بخشی به سطح تفکر مجموعه ی فرماندهان سپاه و بسیج، متناسب با مقتضیات صحنه ی تقابل و سرانجام تبدیل اندیشه‌های شکل یافته به چارچوب های عملیاتی معینی، در حال تکمیل می باشد. اهم اقداماتی که در این دوره ی جدید آغاز گردیده عبارتند از:

1- تعمیق معنویت و برادری به عنوان گوهر اصلی سپاه، این عبارت خورشید انتظار حضرتعالی از سپاه است. از شما آموخته ایم بدون معنویت، سپاه از سرشت اولیه خلقت خود خارج خواهد شد.

2-انتقال نظریه مقاومت و ایستادگی فعال به میدان عمل و اثبات موفقیت این نظریه برای انکسار مفروضات و محاسبات دشمن و نیز امیدوار ساختن جامعه به نتیجه بخش بودن مقاومت فعال برای سعادت بخشی به آن.

3-ارتقای ارکان قدرت بازدارنده نظام و معتبر سازی این قدرت در ذهن و فضای تصمیم دشمنان و گرفتار سازی آنان در میدان بحران راهکار. امروز دشمن در ابهام و سرگردانی راهبردی گرفتار است و ما به سمت نقشه جامع توسعه ی قدرت به ویژه در ابعاد موشکی، جنگال، جنگ های شناختی و سایبری، عمق بخشی به عملیات های دریایی و زمینی در حال حرکتیم.

4- خارج ساختن ابتکار عمل از دشمنان و جا به جا نمودن آن به سمت جبهه انقلاب اسلامی به نحوی که دشمن با انسداد در مسیرهای حرکت خود مواجه و متوقف گردیده است. ما توانسته ایم خطوط قرمز دشمن را با توسعه قلمرو نفوذ خود جابجا کنیم.

5-بلوغ رویکرد و عمل اجتماعی سپاه و بسیج در امور امداد و کمک به مردم و تبدیل همه شئون جامعه به میدان جهاد، اعم از سازندگی، اقتصاد مقاومتی، تغییر سبک زندگی، آگاهی‌بخشی سیاسی به منظور بالا بردن سطح مقاومت سیاسی مردم همراه با فرهنگ فراهم نمودن تمامی این عرصه ها برای حضور جوانان. جامعه جوان ما در پرتو اندیشه های تعالی بخش حضرتعالی، برای پذیرش نقش‌های بزرگ، تغییر آرمان‌ها و اهداف بلند، عبور از چالش‌ها و سختی‌ها و جوشش های انقلابی و جهادی گسترده برای ساختن کشور و شکست دادن دشمن آماده است. ما بسیج را در این امتداد رشد خواهیم داد.

6- کمک به صیانت از جامعه در مقابل تهاجمات گسترش یافته در فضای مجازی.

برای تعقیب و تحقق اهداف شش‌گانه مذکور، قرارگاه های قرآنی نور و تعمیق معنویت، گسترش قدرت سخت، تهاجم اطلاعاتی، جهاد سازندگی و محرومیت زدایی، رسانه‌ای و فضای مجازی و قرارگاه علم و فناوری از اردیبهشت ماه سال جاری در شکل جدیدی فعال و به طور مستمر و عموماً هفتگی در انطباق با بیانیه گام دوم فعال شده است.

در پایان ضمن اعلام این حقیقت که ما زیر پرچم حسینی که حضرتعالی برافراشته اید و تحت فرمان همیشه نورانی و مبارکتان تا انتهای راه که پیروزی اسلام و شکست استکبار است، ایستاده ایم.

از خداوند متعال می‌خواهیم ما را بیش از پیش قدردان نعمت ولایت و هدایت های حکیمانه امام و مقتدایمان قرار دهد و توفیق درک انتظارات مقام عظمای ولایت و عمل به آن را به همه ما عنایت فرماید. ان شاءالله

لینک کوتاه
بیشتر بخوانید

ابتکار به زندان رفت +تصویر

ابتکار: زنان تحصیلکرده ۳ تا ۴ برابر مردان بیکار هستند

ارسال به تلگرام
بازید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
گزارش خطا
0
وب گردی
کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

کریم باقری باید میان تیم‌ملی و پرسپولیس یکی را انتخاب کند

کریم باقری باید میان تیم‌ملی و پرسپولیس یکی را انتخاب کند

انتقام از دختر پولدار بعد از شنیدن پاسخ منفی در خواستگاری

انتقام از دختر پولدار بعد از شنیدن پاسخ منفی در خواستگاری

تام کروز در جشنواره کن غافل‌گیر شد

تام کروز در جشنواره کن غافل‌گیر شد

ادعای عجیب شهردار مادرید درباره امباپه

ادعای عجیب شهردار مادرید درباره امباپه

ماجرای درگیری پیشکسوت پرسپولیس با تتلو!

ماجرای درگیری پیشکسوت پرسپولیس با تتلو!

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر:
رپورتاژ / تریبون 2
تصاویر
۱/۴
۱/۴
تصاویر: گروگانگیری در ایلام

تصاویر: گروگانگیری در ایلام

۲/۴
تصاویر: غسل تعمید کودکان مندایی در اهواز

تصاویر: غسل تعمید کودکان مندایی در اهواز

۳/۴
تصاویر: کنکور کارشناسی ارشد - دانشگاه امیرکبیر

تصاویر: کنکور کارشناسی ارشد - دانشگاه امیرکبیر

۴/۴
تصاویر: حضور اعضای هیأت دولت در جمع خبرنگاران

تصاویر: حضور اعضای هیأت دولت در جمع خبرنگاران

رپورتاژ / تریبون 2
ببینید!

ویدیو / تصویری از محل حادثه گروگانگیری امروز در شهر ایلام

ویدیو / کسانی که طلاق گرفته‌اند یا ازدواج کرده‌اند و می‌خواهند یارانه خود را از همسر سابق یا پدر و مادر خود جدا کنند چه باید بکنند؟

ویدیو / گریه ساکت الهامی در پخش زنده تلویزیون

ویدیو / سندرم پای بیقرار پوتین!

ویدیو / صداوسیما: مردم با یارانه جدید، پول هم اضافه می‌آورند

ویدیو / بارش آتش از آسمان روی کارخانه فولاد آزوفستال در ماریوپل

ویدیو / شادی هواداران «ترابوزان اسپور» ترکیه از قهرمانی تیمشان روی دریا

آرشیو
رپورتاژ / تریبون 2
پربازدیدها
روز هفته ماه سال

فرمانده سپاه: قطعاً خداوند و امام زمان (عج) بر سرود سلام فرمانده نظر داشته است / این سرود در تاریخ کشور ماندگار خواهد شد

تصاویر: مراسم ختم آیت الله فاطمی نیا در مسجد اعظم قم

تصاویر: گروگانگیری در ایلام

پایان مرگبار گروگانگیری در ‌اداره املاک بنیاد مستضعفان ایلام / گرو‌گانگیر پس از قتل ۳ نفر و زخمی کردن ۵ نفر دیگر، خودکشی کرد / حال برخی مصدومان وخیم است

قیمت دلار در بازار آزاد، امروز ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱

خبرگزاری دولت: نرگس منصوری هنگام فرار از کشور دستگیر شد

وقتی سفیر امارات گفت من پیشنهاد قرار دادن سپاه در لیست تروریسم را دادم / کمپین فشار علیه برجام در واشنگتن در حال پیروزی است / روایتی از جزئیات بمباران خبری و لابی‌های گسترده عربستان، امارات و بحرین برای تاثیرگذاری بر ماجرای سپاه در لیست FTO

قیمت طلا و سکه، امروز ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱

منابع اسرائیلی: برای اولین بار در حملات هوایی تل آویو علیه سوریه، سامانه روسیه به سوی جنگنده‌های اسرائیلی شلیک کردند

فرمانده سپاه: قطعاً خداوند و امام زمان (عج) بر سرود سلام فرمانده نظر داشته است / این سرود در تاریخ کشور ماندگار خواهد شد

تمامی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران فردا تعطیل شد

معیار دهک بندی‌ها؛ از درآمد فرزندان گرفته تا خودرو، سود‌های بانکی و گردش مالی

ویدیو / چرا ارتش روسیه ضعیف از آب درآمد؟ + زیرنویس فارسی

سازمان نجات حیوانات درباره توله یوز‌های «ایران»: شیردهی به توله‌ها به صورت وارونه باعث ورود شیر به ریه‌ها و مرگ یکی از آن‌ها شد / گرفتن بوی انسان علت نپذیرفتن فرزندان توسط مادر است

ویدیو / تجلیل آیت الله هاشمی رفسنجانی از مقام علمی مریم میرزاخانی در سال ۱۳۷۴: شما مایه افتخار ما هستید

امضا برای اخراج امبر هرد از فیلم پرفروشش به رقم باورنکردنی رسید

قیمت جدید نان‌های صنعتی بعد از آزاد شدن آرد؛ نان باگت معمولی ۱۰ هزارتومان شد

خداحافظی سحر قریشی از سینما / اعلام رسمی ازدواج با امیر تتلو

هتل شهر با دستور دادستان تهران تخلیه شد

روز‌های پر استرسی که همچنان ادامه دارد/ اردیبهشت ۱۴۰۱ با فیش‌های ۱۴۰۰ مستمری تامین اجتماعی!

ویدیویی از توله های یوز ایرانی که دیروز متولد شدند

فردا در ایران عید فطر نیست

منابع اسرائیلی: برای اولین بار در حملات هوایی تل آویو علیه سوریه، سامانه روسیه به سوی جنگنده‌های اسرائیلی شلیک کردند

فرمانده سپاه: قطعاً خداوند و امام زمان (عج) بر سرود سلام فرمانده نظر داشته است / این سرود در تاریخ کشور ماندگار خواهد شد

زمان بازی های تیم ملی فوتبال ایران در مقدماتی جام جهانی

ویدیو / این حیوان عجیب الخلقه در عراق، شیر منقرض شده آشوری است؟

سازمان جهانی بهداشت: قرنطینه امیکرون ۵ روز نیست

معاوضه شماره موبایل با آپارتمان لوکس / قیمت شماره‌های رند به ۵۰ میلیارد تومان رسید

تماشا کنید: خداحافظی ایران با ارس؟ / پروژه «داپ» ترکیه چگونه در سکوت منابع آبی ایران را خشک می کند؟

سیلی «ویل اسمیت» به صورت مجری اسکار به خاطر شوخی با همسرش / تصویر واکنش حاضران در سالن / گریه و عذرخواهی اسمیت پس از دریافت جایزه: عشق موجب می‌شود کارهای دیوانه‌واری انجام دهیم؛ وقتی در اوج هستی، شیطان دقیقا همان موقع سراغت می‌آید +عکس و ویدیو

درگذشت ناگهانی بازیگر مشهور سینمای ایران/ علت فوت به روایت خبرگزاری قوه قضاییه: خودکشی

شرط تحویل آپارتمان ۱۵۰ متری در نیاوران به رضا رویگری / مجری صداوسیما: مالک منزل گفته خانه را با چند پرستار آماده کرده‌ام؛ فقط رضا باید تنها بیاید / وقتش رسیده بگویم که چقدر به رضا ظلم شده / او مدت‌هاست که در روابط‌ش دچار مشکل شده / مو‌های رضا به طرز عجیبی سوزانده شده بود؛ به گریمور گفتم جوری درست کن که فکر کند مو دارد

رپورتاژ / تریبون 2
خواندنی ها
مقبره‌ ۴۳۰۰ ساله مخزن اسرار فرعون مصر کشف شد

مقبره‌ ۴۳۰۰ ساله مخزن اسرار فرعون مصر کشف شد

«آتش بس۳» پروانه ساخت گرفت / بازگشت تهمینه میلانی به سینما پس از شش سال

«آتش بس۳» پروانه ساخت گرفت / بازگشت تهمینه میلانی به سینما پس از شش سال

اتاق فکر میلان؛ آزمایشگاهی که پشت آث‌میلان رویایی بود

اتاق فکر میلان؛ آزمایشگاهی که پشت آث‌میلان رویایی بود

"اسپیس‌ایکس" سنگین‌ترین ماهواره تاریخ را به فضا می‌برد

"اسپیس‌ایکس" سنگین‌ترین ماهواره تاریخ را به فضا می‌برد

رپورتاژ / تریبون 2
آخرین اخبار مهمترین عناوین روز

دستگیری ۶ نفر از عاملان درگیری در بیمارستان ماهشهر

وزیر راه: برخورد جدی با متخلفان در صورت افزایش بی‌ضابطه نرخ اجاره مسکن

فروش ۲۵ هزار بلیت دیدار استقلال - آلومینیوم

واکنش معاون امنیتی وزیر کشور به حادثه گروگانگیری ایلام/ عامل حادثه بارها همکارانش را ‌تهدید کرده بود/ پلیس ‌شجاعانه عمل کرد

اردوغان: ترکیه واردات گاز روسیه را قطع نخواهد کرد

صعود پیکان به فینال والیبال جام باشگاه‌های آسیا

مدیرکل اموال و املاک بنیاد مستضعفان استان ایلام عزل شد

ماجرای بیلبورد مرغ قسطی در یزد / شهرداری: به ما ربطی ندارد / ارشاد: محتوا قانونی است اما در زمان نصبش بی سلیقگی شد؛ با توجه به شرایط کنونی این بیلبوردها جمع می‌شود

موافقت نیمی از خریداران گاز روسیه به پرداخت با روبل

وزیر راه: برخورد جدی با متخلفان در صورت افزایش بی‌ضابطه نرخ اجاره مسکن

ماجرای بیلبورد مرغ قسطی در یزد / شهرداری: به ما ربطی ندارد / ارشاد: محتوا قانونی است اما در زمان نصبش بی سلیقگی شد؛ با توجه به شرایط کنونی این بیلبوردها جمع می‌شود

روسیه: نیمی از ۵۴ واردکننده گاز روسیه، با پرداخت پول گاز به روبل موافقت کرده‌اند

معاون اجرایی رئیس جمهور: می‌خواهیم اقتصاد رقابتی شود تا قیمت‌ها خود به خود تعدیل شود

اعلام اسامی داوران جام جهانی ۲۰۲۲/ فغانی و ۲ کمک ایرانی به قطر می‌روند

خبرگزاری دولت: نرگس منصوری هنگام فرار از کشور دستگیر شد

انگلیس: به یک کشتی تجاری در بندر الحدیده یمن حمله شده است

فرمانده سپاه: رسالت بزرگی بر دوش همه ماست؛ سخن از ظهور یک تمدن به نام اسلام است

قیمت طلا و سکه، امروز ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱

آخرین آمار کرونا در ایران، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱: شناسایی ۲۸۰ ابتلای جدید/ ۹ نفر دیگر فوت کردند

احمد خاتمی: موضوع گرانی‌ها آن طور که انتظار بود، برای مردم باز نشد / رئیسی می‌توانست وجیه المله بماند اما آبرویش را در کف میدان گذاشت

وزارت بهداشت: بیشتر مبتلایان سرخک اتباع خارجی بوده‌اند/ تزریق واکسن سرخک به اتباع از ۹ ماه تا ۳۰ سال

سالیوان: واشنگتن تهاجم به سوئد و فنلاند را نمی‌پذیرد

قیمت دلار در صرافی‌های بانکی، امروز ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱

قیمت سکه پارسیان، امروز ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱

وضعیت جاده‌ها و راه‌ها، امروز ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ / تردد روان در مسیرهای منتهی به شمال

وضعیت آب و هوا، امروز ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ / جولان گرد و خاک در نقاط مختلف کشور/ کاهش دما تا ۱۰ درجه در برخی مناطق

یک نماینده: طرح فروش آثار تاریخی از دستور کار مجلس خارج شد

سئول: کره شمالی آماده انجام هفتمین آزمایش اتمی است

دامپزشک معتمد سازمان محیط زیست: شنبه هفته گذشته شیر مخصوص توله یوزها از آمریکا رسید اما تازه دیروز این شیر را به توله‌ها داده اند / باروری یوزپلنگ ۲ سال زمان برد ولی با بی تفاوتی محیط زیست به پایان رسید / محیط زیست به ما اجازه صحبت کردن نداد

مدیر اجرایی سندیکای چای: نرخ چای در سال جاری ۱۰ تا ۶۰ درصد افزایش یافته / دولت طلب چایکاران را پرداخت نکرد

۳۱ اردیبهشت پایان سال تحصیلی/ اتمام امتحان دانش‌آموزان دبستانی تا ۱۲ خرداد

آمریکا: کره شمالی هنوز به موشک فراصوت دست نیافته است

روزنامه دولت: رسانه‌های ضدانقلاب، رانندگان اتوبوس را به اختلال در حمل ونقل شهری تشویق می‌کنند

شمار کشته شدگان حادثه تیراندازی امروز ایلام به ۵ نفر رسید

وزیر دفاع اسرائیل برای گفتگو‌های امنیتی با محوریت ایران راهی آمریکا شد

رئیس سازمان بهزیستی: ۳۰ درصد جمعیت ایران تا ۱۴۲۵ سالمند می‌شود

فرمانده سپاه: قطعاً خداوند و امام زمان (عج) بر سرود سلام فرمانده نظر داشته است / این سرود در تاریخ کشور ماندگار خواهد شد

اتحادیه اروپا: روسیه حمله کند از سوئد و فنلاند دفاع می‌کنیم، حتی در فاصله‌ی انتظار پیوستن به ناتو باشند

دولت ۴۱ درصد از سهام سایپا را می‌فروشد

آرشیو
رپورتاژ / تریبون 2
وبگردی

انتقام از دختر پولدار بعد از شنیدن پاسخ منفی در خواستگاری

کریم باقری باید میان تیم‌ملی و پرسپولیس یکی را انتخاب کند

تام کروز در جشنواره کن غافل‌گیر شد

ادعای عجیب شهردار مادرید درباره امباپه

تایید نام ۱۵ ورزشکار ایرانی برای دریافت بورسیه از IOC

خوش‌آمدگویی باشگاه پرتغالی به بازیکن سابق پرسپولیس

منتظر حضور ایتالیا در جام‌جهانی نباشید

محرومیت روسیه و بلاروس از حضور در جام جهانی بسکتبال

نقدی دیگر بر برنامه تلویزیونی«زندگی پس از زندگی»/ تجربیات پس از مرگ چقدر اعتبار دارد؟

اکبر صوتی درگذشت

ادعای عجیب دانشمندان؛ اندام‌های مرده انسان زنده می‌شوند

طارمی موثرترین بازیکن لیگ پرتغال شد

  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • گردشگری
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"
کد خبر: ۵۰۴۷۵۶
تاریخ انتشار: ۵۹ : ۱۸ - ۱۰ مهر ۱۳۹۸
سیاست >> سیاست داخلی
پ

فرمانده سپاه: هر جنگ جدیدی به محو اسراییل از جغرافیای سیاسی عالم می انجامد

فرمانده کل سپاه با اشاره به عمق راهبردی مقاومت و انقلاب اسلامی و دست یابی به سرپل های معنوی و اعتقادی در جهان اسلام گفت: با اوج گیری ظرفیت های بازدارندگی انقلاب اسلامی و کاهش اعتبار تهدید و قدرت آمریکا، رژیم صهیونیستی دیگر تهدید نیست و کوچکترین خطایش آخرین خطای اوست، زیرا هر جنگ جدیدی منجر به محو این رژیم از جغرافیای سیاسی عالم خواهد شد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 

فرمانده کل سپاه با اشاره به عمق راهبردی مقاومت و انقلاب اسلامی و دست یابی به سرپل های معنوی و اعتقادی در جهان اسلام تاکید کرد: با اوج گیری ظرفیت های بازدارندگی انقلاب اسلامی و کاهش اعتبار تهدید و قدرت آمریکا، رژیم صهیونیستی دیگر تهدید نیست و کوچکترین خطایش آخرین خطای اوست، زیرا هر جنگ جدیدی منجر به محو این رژیم از جغرافیای سیاسی عالم خواهد شد.

به گزارش سپاه نیوز؛ سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دیدار فرماندهان عالی سپاه با فرمانده معظم کل قوا (مدظله العالی) که در پایان بیست و سومین مجمع عالی فرماندهان سپاه صورت پذیرفت؛ طی سخنانی با اشاره به تلاش آحاد فرماندهان، مدیران و روحانیون شرکت کننده در این مجمع برای تبیین نقش سپاه و بسیج در تحقق گام دوم انقلاب اسلامی و تکوین راهبرد غلبه ی عمل و منطق مقاومت و ایستادگی فعال در پیکره جامعه و سپاه، تصریح کرد:راهبرد ایستادگی و مقاومت فعال به عنوان قائمه ی مقاومت جهان اسلام و مستضعفان عالم، فشار دشمن در جنگ اقتصادی را مستهلک و میرا ساخته و با بی اعتبار سازی قدرت نظامی دشمن، قدرت بازدارندگی و دفاعی نظام جمهوری اسلامی ایران را در جهان بیش از پیش واضح، ملموس و معتبر ساخته است.

متن سخنان فرمانده کل سپاه در این دیدار به این شرح است:

"وَلَا تَرْکَنُوا إِلَی الَّذِینَ ظَلَمُوا فَتَمَسَّکُمُ النَّارُ وَمَا لَکُمْ مِنْ دُونِ اللَّهِ مِنْ أَوْلِیَاءَ ثُمَّ لَا تُنْصَرُونَ"

تحیات الهی بر ذبیح الله الاعظم حضرت سیدالشهدا علیه السلام و قیام عاشورا، قیامی که حجت های جاودانه ای برای همه بشریت الی الابد ساخت. سلام بر سلاله پاک حضرت صدیقه کبری (سلام الله علیها)، ولی امر مسلمین جهان که بر ما منت نهاد و توفیق حضور در محضر مبارکشان را به سربازان خود عنایت فرمود، تا با بهره‌گیری از انوار ولایت الهی، مسیر خود را دریابند. جمع حاضر که شامل آحاد فرماندهان و مدیران و روحانیون رده‌های مختلف سپاه و بسیج می باشند، برای تبیین نقش سپاه و بسیج در تحقق گام دوم انقلاب اسلامی و نیز تکوین غلبه عمل و منطق مقاومت و ایستادگی فعال در پیکره جامعه و سپاه؛ در بیست و سومین مجمع سراسری فرماندهان، فراخوان شدند و امروز در این مراسم با برکت شرف حضور دارند.

ثمره زیارت های گذشته، به چنین مناسبتی، ترسیم افق های بلندی بود که سپاه را در یک فضای جدید، تعالی بخش و سرنوشت‌ساز قرار می داد. ما احساس می‌کنیم برای پاسداری درست از این انقلاب عظیم الهی، همواره نیازمند فکری نو، برای رسیدن به راه جدید هستیم. به تجربه دریافته ایم که فرمول ها و روش‌های گذشته برای حل مسائل جدید کافی نیستند. ما آمده ایم تا در این مقطع زمانی از سرچشمه حکمت و ولایت رهیافت جدیدمان را دریافت کنیم. یقین آنچه نهال نوپای سپاه را همانند سایر ارکان انقلاب اسلامی و نظام به شجره ای تناور و با ریشه ای مستحکم برای پیشرفت کشور و بیداری اسلامی جهان اسلام و بشریت تبدیل کرد، حکمت های نورانی برخاسته از طهارت قلب و روح حضرتعالی بوده است.

امروز به حول و قوه الهی و در پرتو رهبری های حکیمانه حضرتعالی، سنگرهای کلیدی بزرگی را فتح کرده ایم. خطوط تماس انقلاب اسلامی، هزاران کیلومتر عمق پیدا کرده است. با نفوذ روح و تفکر انقلاب اسلامی از مرکزیت آن، سر پل های معنویت و اعتقادی عمیقی در جهان اسلام به دست آمده است. پیام‌های معنوی انقلاب که از حقایقی چون ظلم‌ستیزی، عدالت، آزادی، کرامت انسانی و استقرار معنویت، سرشار است، بر قلب ها و دل‌های جوانان آزاده آسیا، آفریقا، آمریکا و اروپا منتشر شده است. به حاشیه رانده شدن آمریکا در تحولات سیاسی و امنیتی منطقه، زوال شتاب دار نظام سلطه، واماندگی رژیم‌های عنکبوتی و در آستانه فروپاشی، حاکی از افول نظام ظالمانه استکبار جهانی به به محوریت آمریکا است.

امروز دوست و دشمن دریافته‌اند، ظرفیت‌های بازدارندگی انقلاب اسلامی به اوج خود نزدیک شده است. نه تنها اعتبار تهدید و قدرت آمریکا به شدت کاهش یافته بلکه دیگر هرگز رژیم صهیونیستی یک تهدید نیست، یعنی نه تنها اندازه های یک تهدید معتبر را ندارد، بلکه او می داند کوچکترین خطایش آخرین خطای اوست. زیرا هر جنگ جدیدی به محو این رژیم از جغرافیای سیاسی عالم منجر خواهد شد، رژیم های شرور منطقه هم می دانند در صورت محاسبه غلط از قدرت نظام و انقلاب و هرگونه اقدام نسنجیده به سرعت در مسیر بازگشت ناپذیر و غیر قابل مهار اضمحلال خود گرفتار خواهند شد. نقطه اتصال شکست‌های نظام سلطه و پیشروندگی انقلاب، سرمایه عظیمی است به نام مقاومت، که در موقعیت خطیر فعلی ابعادی جهانی یافته است.

امروز هم در سطح نظریه و هم در مقیاس عمل، مقاومت فعال، مرزهای جغرافیایی جای خود را به مرزهای اعتقادی و انقلابی داده است. این روند، سطح یکپارچه ای از قدرت را ایجاد کرده است که هیچ سیستم تهاجمی قادر به نفوذ در لایه های عمیق این واقعیت مستحکم و شکست‌ناپذیر نخواهد بود.

به فضل الهی راهبرد ایستادگی و مقاومت فعال که حضرتعالی به عنوان قائمه ی مقاومت جهان اسلام و مستضعفان عالم، آن را ترسیم فرموده اید، موفق شده است فضای مواجهه ما با دشمنان را به شکل قابل ملاحظه‌ای تحت تاثیر خود قرار دهد و نظام را در ارتفاع جدید و موقعیت ها و فرصت های مناسب نوینی قرار دهد. این راهبرد توانسته است:

1- فشار دشمن در جنگ اقتصادی را مستهلک و میرا ساخته و ضمن بالا بردن آستانه تحمل جامعه، تکیه گاه ها و منابع اقتصادی کشور را به سمت ظرفیت‌های درونی هدایت کند.

2-عملیات روانی و جنگ رسانه‌ای دشمن را برای مسموم ساختن باورهای جامعه از کارایی بیاندازد .

3-نشاط و سرافرازی ملت را فراهم ساخته و وحدت و عزت ملی را فراتر از مرزهای مذهبی قومی و سیاسی در درون کشور اوج دهد.

4- قدرت نظامی دشمن را از اعتبار ساقط کند.

5- قدرت بازدارنده و دفاعی نظام را در جهان بیش از همیشه واضح، ملموس و معتبر سازد.

سپاه در آستانه گام دوم در وضعیت جدید قرار گرفته است که تازه نفسی و نوسازی در اندیشه و تفکر برای تغییر آرایه های موجود قدرت در جهان و عبور از نقطه تمرکز همه ظرفیت‌های فعال شده جدید دشمنان و درهم شکستن راهبردهای آنان، یک ضرورت تلقی می‌شود. هم اکنون این نوسازی از طریق ارتقاء و ارتفاع بخشی به سطح تفکر مجموعه ی فرماندهان سپاه و بسیج، متناسب با مقتضیات صحنه ی تقابل و سرانجام تبدیل اندیشه‌های شکل یافته به چارچوب های عملیاتی معینی، در حال تکمیل می باشد. اهم اقداماتی که در این دوره ی جدید آغاز گردیده عبارتند از:

1- تعمیق معنویت و برادری به عنوان گوهر اصلی سپاه، این عبارت خورشید انتظار حضرتعالی از سپاه است. از شما آموخته ایم بدون معنویت، سپاه از سرشت اولیه خلقت خود خارج خواهد شد.

2-انتقال نظریه مقاومت و ایستادگی فعال به میدان عمل و اثبات موفقیت این نظریه برای انکسار مفروضات و محاسبات دشمن و نیز امیدوار ساختن جامعه به نتیجه بخش بودن مقاومت فعال برای سعادت بخشی به آن.

3-ارتقای ارکان قدرت بازدارنده نظام و معتبر سازی این قدرت در ذهن و فضای تصمیم دشمنان و گرفتار سازی آنان در میدان بحران راهکار. امروز دشمن در ابهام و سرگردانی راهبردی گرفتار است و ما به سمت نقشه جامع توسعه ی قدرت به ویژه در ابعاد موشکی، جنگال، جنگ های شناختی و سایبری، عمق بخشی به عملیات های دریایی و زمینی در حال حرکتیم.

4- خارج ساختن ابتکار عمل از دشمنان و جا به جا نمودن آن به سمت جبهه انقلاب اسلامی به نحوی که دشمن با انسداد در مسیرهای حرکت خود مواجه و متوقف گردیده است. ما توانسته ایم خطوط قرمز دشمن را با توسعه قلمرو نفوذ خود جابجا کنیم.

5-بلوغ رویکرد و عمل اجتماعی سپاه و بسیج در امور امداد و کمک به مردم و تبدیل همه شئون جامعه به میدان جهاد، اعم از سازندگی، اقتصاد مقاومتی، تغییر سبک زندگی، آگاهی‌بخشی سیاسی به منظور بالا بردن سطح مقاومت سیاسی مردم همراه با فرهنگ فراهم نمودن تمامی این عرصه ها برای حضور جوانان. جامعه جوان ما در پرتو اندیشه های تعالی بخش حضرتعالی، برای پذیرش نقش‌های بزرگ، تغییر آرمان‌ها و اهداف بلند، عبور از چالش‌ها و سختی‌ها و جوشش های انقلابی و جهادی گسترده برای ساختن کشور و شکست دادن دشمن آماده است. ما بسیج را در این امتداد رشد خواهیم داد.

6- کمک به صیانت از جامعه در مقابل تهاجمات گسترش یافته در فضای مجازی.

برای تعقیب و تحقق اهداف شش‌گانه مذکور، قرارگاه های قرآنی نور و تعمیق معنویت، گسترش قدرت سخت، تهاجم اطلاعاتی، جهاد سازندگی و محرومیت زدایی، رسانه‌ای و فضای مجازی و قرارگاه علم و فناوری از اردیبهشت ماه سال جاری در شکل جدیدی فعال و به طور مستمر و عموماً هفتگی در انطباق با بیانیه گام دوم فعال شده است.

در پایان ضمن اعلام این حقیقت که ما زیر پرچم حسینی که حضرتعالی برافراشته اید و تحت فرمان همیشه نورانی و مبارکتان تا انتهای راه که پیروزی اسلام و شکست استکبار است، ایستاده ایم.

از خداوند متعال می‌خواهیم ما را بیش از پیش قدردان نعمت ولایت و هدایت های حکیمانه امام و مقتدایمان قرار دهد و توفیق درک انتظارات مقام عظمای ولایت و عمل به آن را به همه ما عنایت فرماید. ان شاءالله

رومیس د
رازیانه د
ارسال به تلگرام
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • گردشگری
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"