arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۰۸۹۹۷
تاریخ انتشار: ۳۳ : ۱۲ - ۰۲ آبان ۱۳۹۸

انهدام شبکه فیشینگ و پولشویی در شیراز / پلیس: از ۳۵ حساب بانکی ۲ میلیارد تومان جابجا کرده بودند / همه متهمان زیر ۲۰ سال دارند

فرمانده نیروی انتظامی فارس از دستگیری مدیر و اعضای شبکه فیشینگ و پولشویی گسترده کشوری در شیراز خبر داد. او از همکاری یک زن به عنوان منشی در شبکه فیشینگ خبر داد و گفت: با بررسی‌های انجام شده و دستگیری اعضای شبکه فیشینگ موفق به کشف موبایل، لپ تاب و دستگاه‌های ارز دیجیتال شدیم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فرمانده نیروی انتظامی فارس از دستگیری مدیر و اعضای شبکه فیشینگ و پولشویی گسترده کشوری در شیراز خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار رهام‌بخش حبیبی پنج‌شنبه دوم مهر در یک نشست خبری با اعلام خبر فوق، افزود: از حدود ۲ ماه قبل مجددا پرونده‌هایی که در گذشته در خصوص برداشت پول از حساب افراد تشکیل شده بوده، در دست بررسی پلیس فتای فارس قرار گرفت و پس از بررسی‌های فنی، موفق به شناسایی و دستگیری یک نفر در شهر شیراز شدیم.

او همچنین از همکاری یک زن به عنوان منشی در شبکه فیشینگ خبر داد و گفت: با بررسی‌های انجام شده و دستگیری اعضای شبکه فیشینگ موفق به کشف موبایل، لپ تاب و دستگاه‌های ارز دیجیتال شدیم.

فرمانده نیروی انتظامی فارس بیان کرد: سرگروه اصلی این شبکه در یکی از استان‌های مرکزی دستگیر و مشخص شد که این باند بصورت پلکانی در سطح کشور مشغول به کلاهبری از حساب‌های افراد جامعه هستند.

حبیبی با بیان اینکه همه این افراد زیر ۲۰ سال سن داشتند، خاطرنشان کرد: اسامی این افراد که به صورت جعلی در فضای مجازی و در ۴ استان کشور در حال فعالیت بودند، شناسایی و دستگیری آنها در دستور کار قرار گرفت.

او با بیان اینکه از این متهمان طی بررسی‌های فنی آزمایشگاه ادله و دیجیتال پلیس اطلاعات، حساب تعداد حدود ۲۰ هزار کارت بانکی افراد مالباخته استخراج شد، گفت: با بررسی‌های انجام شده از ۳۵ کارت بیش از ۲ میلیارد تومان جابه‌جایی انجام شده بود.

فرمانده انتظامی فارس ادامه داد: با توجه به تحقیقات انجام شده از متهمان و استخراج مستندات، تعداد ۸ نفر دیگر متهم شناسایی شدند که مراتب جهت اخذ نیابت و دستگیری آن‌ها و همچنین شناسایی سایر اعضای دیگر شبکه در دست اقدام است.

حبیبی با تاکید بر اینکه آدرس‌های پرداخت بانکی با پرتکل https شروع می‌شود، به شهروندان توصیه کرد که در آدرس‌های پرداخت بانکی حتما به کلمه shaparak.ir با تلفظ صحیح دقت کنند.

او همچنین توصیه کرد که بهتر است در استفاده از صفحات پرداخت بانکی از صفحه کلید مجازی استفاده شود.

فرمانده نیروی انتظامی فارس با بیان اینکه معمولا در صفحات پرداخت بانکی عکس تاییده بازیابی Refresh نمی‌شود، گفت: شهروندان دقت داشته باشند که خریدهای خود را در صفحات دارای نماد الکترونیکی انجام دهند و به محض رصد هرگونه صفحه مشکوک آن را در سایت پلیس فتا به آدرس اینترنتی cyberpolis.ir گزارش دهند.

نظرات بینندگان