پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ایسنا گزارش داد:
يك عضو شوراي مركزي جبهه متحد اصولگرايان گفت: انتخابات نبايد سبب شود که وحدت خود را از دست دهيم چراکه آنچه که امروز اهميت دارد ضرورت حفظ وحدت است.
غلامعلي حدادعادل در اولين همايش جبهه متحد اصولگرايان همدان که با حضور گسترده اقشار مختلف برگزار شد، ادامه داد: بايد مراقب باشيم که انتخابات وسيلهاي براي بيشتر شدن وحدت باشد نه اينکه با هر انتخاباتي ما به دو شقه و دو پاره تبديل شويم.
وي تلاش براي برگزاري يک انتخابات هرچه با شکوهتر را يک وظيفه اسلامي و انقلابي هر فرد ايراني دانست و عنوان کرد: دولت نيز وظيفه دارد که انتخابات را با نظم و آزادانه برگزار کند و در اين راه رعايت امانت را نيز داشته باشد که قطعا همين گونه نيز خواهد بود.
وي انتخابات را مظهر اراده و حاکميت ملي خواند و تصريح کرد: وقتي از هر شهري نماينده يا نمايندگاني انتخاب ميشوند تا براي ايران تصميم بگيرند به اين معني است که مردم خود سرنوشت کشور را تعيين ميکنند که اين مساله ضامن پيشرفت و قدرتمندي کشور خواهد بود.
حدادعادل اضافه کرد: هر کشوري که انتخابات آزادتري دارد و مردم با راي خودشان نمايندگان را انتخاب ميکنند بهتر اداره ميشود و اگر نمايندگان به صورت فرمايشي انتخاب شوند ديگر آن مجلس، مجلس نيست چنان که پيش از انقلاب چنين بود.
وي خاطرنشان کرد: در گذشته وضعيت کشور به گونهاي بود که اسامي نمايندگان از سفارت انگلستان فرستاده ميشد و يا هر آنکه دربار تشخيص ميداد به عنوان نماينده معرفي ميشد، اما اکنون شرايط بگونهاي تغيير کرده که راي مردم تعيين کننده است و حتي کساني که چندين دوره نماينده مجلس بودهاند اطمينان ندارند که در مجلس بعدي حضور داشته باشند.
اين عضو شوراي مرکزي جبهه متحد اصولگرايي اين وضعيت را نشان دهنده قدرت و اقتدار نظام عنوان کرد و گفت: هنگامي که مردم آزادانه و به اراده خود نمايندگانشان را انتخاب ميکنند در اصل استقلال و آزادي حاکم بر کشور را نشان ميدهند و با انتخاب يک فرد متدين و پاک و مسلمان ضامن اسلاميت کشور خواهند بود.
اين نماينده مردم در خانه ملت با اشاره به دخالتهاي بيگانگان براي آسيب رساندن به کشور بيان کرد: آمريکا و غرب همواره کشورهايي را که در برابر آنها ايستاده است به نبود دموکراسي متهم کردهاند که البته ماهيت اين اتهامها براي مردم ما روشن شده است.
وي افزود: با وجود ادعاي حمايت از دموکراسي توسط غرب ميبينيم که در منطقه هر کجا که يک ديکتاتور مستبد وجود دارد آمريکا پشتيبان او است، اما وقتي که در غزه حماس در يک انتخابات که با نظارت سازمان ملل نيز انجام شده، توسط مردم انتخاب ميشود، آمريکا در مقابل آن ميايستد.
حدادعادل با عنوان اين مطلب که آنان هر آنچه توانستند عليه حماس انجام دادند، تصريح کرد: با اين حال همين افراد از کساني چون مبارک و صالح و بن علي حمايت ميکنند در عين حال که همه ميدانند که در آنجا آزادي نيست.
وي به اقدامات جبهه استکبار در جهت سست کردن مردم ايران براي عدم شرکت در انتخابات پيش رو اشاره کرد و گفت: آمريکا از ماهها پيش تبليغات خود را عليه ايران آغاز کرده است تا مردم به پاي صندوقهاي راي نيايند، اما اين بار نيز مردم ايران با بصيرت در پاي صندوقهاي راي حاضر خواهند شد و اين توطئه را نيز خنثي ميکنند.
رييس کميسيون فرهنگي مجلس با اشاره به اينکه مردم ايران به طور متوسط سالي يک انتخابات را در اين سي و سه سال گذشته پشت سر گذاشتهاند، تصريح کرد: اسلام ديني مردمي است و ما نيازي به مکتب دموکراسي دروغين غرب نداريم چراکه از مکتب پيامبر و حضرت علي(ع) درس گرفتهايم و اين مکتب نيز به خواست مردم احترام ميگذارد.
وي مشارکت مردم در انتخابات سال 88 را مايه افتخار نظام ناميد و اظهار کرد: در شرايطي که مخالفان ما ميگويند اسلام با دموکراسي سازگاري ندارد ميبينيم که در انتخابات گذشته حد نصاب 85 درصدي مشارکت در انتخابات شکل گرفت و اين در حالي است که در خود کشورهايي که ادعاي دموکراسي دارند نيز چنين درصدي تحقق نمييابد.
وي اتهام تقلب در انتخابات را جفايي بزرگ در حق انقلاب دانست و خاطرنشان کرد: اين اتهام همان چيزي بود که آمريکا و اسرائيل آن را ميخواستند چراکه آنان که موفق نشده بودند جلوي مشارکت مردم را بگيرند ميخواستند اثر گذاري اين مشارکت را کم کنند.
حدادعادل با دعوت مردم به شرکت در انتخابات 12 اسفند سال جاري تاکيد کرد: هر رايي که در اين انتخابات به صندوق انداخته شود چون تيري است که به سمت دشمن پرتاب شود و نبايد توطئهها باعث شود که مردم از شرکت در انتخابات خودداري کنند.
وي به نابسامانيهاي اخير اقتصادي کشور در زمينه طلا و ارز اشاره و عنوان کرد: چند ماهي است که شدت تحريمها بيشتر شده است و دشمنان سعي دارند که حلقه فشار اقتصادي را بر کشور تنگتر کنند و از سوي ديگر نيز با توطئه و به گونهاي که کاملا آشکار است، دستهايي پشت سر نوسانات اخير ارز و طلا است که سعي دارند مردم را در اين هفتههاي نزديک به انتخابات دچار بي اعتمادي کنند.
وي ادامه داد: بايد ريشههاي اين مساله را بشناسيم و دولت نيز بايد سريعتر در اين باره تصميم گيري کند و با توضيح به مردم اين روند را متوقف کند.
اين عضو شوراي مرکزي جبهه متحد اصولگرايي تصريح کرد: دشمن با چنين توطئههايي درصدد است که مردم را از شرکت در انتخابات مايوس کند، اما اين جاست که بصيرت قرآني به کمک مردم ميآيد و بايد با اين بصيرت در صحنه حضور پيدا کنيم.
وي نفس حضور مردم در انتخابات و مشارکت گسترده آنان را مقدم بر هر چيز ديگر دانست، اما راي به اشخاص داراي صلاحيت را نيز مهم عنوان کرد و گفت: مردم از سال 81 و بعد از تجربههاي مختلفي که داشتند به اين نتيجه رسيدند که بايد به اصولگرايي و اصولگرايان راي دهند و پس از آن به شوراها، مجالس و دولتهاي اصولگرا راي دادند و هم اکنون نيز با راي به افراد صالح که شاخصههاي لازم را دارا هستند ضامن استقلال و آزادي و جمهوري اسلامي که اولين شعار و خواسته مردم انقلابي ما بوده است، خواهند بود.
وي يکي از دلايل اهميت اين دوره انتخابات مجلس را همزماني آن با بيداري اسلامي در کشورهاي منطقه دانست و عنوان کرد: امروز چشم جهان به اين انتخابات است چراکه ورود اسلامگرايي سياسي درس امام و مردم ايران به جهانيان بوده است و هر اتفاقي که در اين انتخابات در ايران شکل بگيرد معنا دار است و دشمنان آن را تفسير خواهند کرد.
وي در پايان با اشاره به سخنان مقام معظم رهبري در 19 دي ماه سال جاري عنوان کرد : ما اطمينان داريم که حضور مردم در انتخابات اين دوره مجلس نيز دشمن شکن خواهد بود.
وي همچنين در نشستي خبري گفت: از ابتداي تشکيل جبهه متحد اصولگرايي تلاش کردهايم که نمايندگاني از جبهه پايداري در شوراي مرکزي اصولگرايان حضور داشته باشد تا وحدت اصولگرايان به صورت کامل حفظ شود، اما اين وضعيت شکل نگرفت.
وي اظهار كرد: در حال حاضر که جبهه پايداري نمايندهاي به شوراي مرکزي نفرستاده است، سعي بر اين است که فضا به صورت دوستانه و برادرانه باشد.
وي افزود: در اين شرايط که وحدت به صورت کامل در تهران و برخي شهرستانها شکل نگرفته است به دنبال آنيم تا وحدت حداکثري را برقرار سازيم.
وي با اشاره به اينکه «در بسياري از شهرها و حوزهها شاهد وجود اختلاف نيستيم» تصريح کرد: در بعضي حوزهها که ممکن است دو فهرست داده شود سعي ميکنيم اسامي مشترک در فهرستها وجود داشته باشد.
حدادعادل اظهار کرد: از حدود يک سال پيش و بر اساس منشور اصولگرايي که به تاييد جامعه روحانيت مبارز و جامعه مدرسين رسيده است سعي کردهايم افرادي را به مردم معرفي کنيم که واجد شرايط مورد نظر باشند که از جمله آنها مقابله با فتنه و جريان انحرافي بوده است.
وي بيان کرد: در استان همدان وحدت خوبي شکل گرفته است و احتمال نميدهيم براي معرفي کانديدا لازم باشد که تهران وارد کار شود.
رييس کميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي در پاسخ به سوالي در رابطه با ترکيب مجلس آينده و احتمال تغييرات ترکيب مجلس هشتم نيز گفت: در انتخابات سالهاي گذشته مجلس چيزي در حدود دو سوم نمايندگان دوره در دوره بعد حضور نداشتند، اما احتمال نميدهيم در اين انتخابات چنين درصد بالايي دچار تغيير شوند.
وي گفت: جريان انحرافي تابلويي در انتخابات ندارد و اگر فعاليتي هم انجام دهد با چراغ خاموش خواهد بود از اين رو ما شاهد آشکاري نداريم که فردي خاص از جانب جريان انحرافي کانديد شده باشد از اين رو تنها وظيفه داريم آرمانهاي اصولگرايي را براي مردم تبيين کنيم.
حدادعادل در رابطه با هزينههاي هنگفت برخي کانديداها نيز گفت: هزينههاي انتخاباتي بايد معتدل و منطقي باشد چراکه اگر مردم مشاهده کنند که کسي با هزينههاي ميلياردي سعي در تبليغات دارد در نيت آن نامزد شک خواهند کرد که در اين رابطه بزرگان نظام هم تذکرهايي دادهاند.
اين نماينده مجلس شوراي اسلامي در پاسخ به خبرنگاري که از او و نمايندگاني چون او که چند دوره در مجلس شوراي اسلامي حاضر بودهاند خواست که کنار بروند تا فضا براي جوانان و کساني که فکرهاي تازه دارند باز شود نيز گفت: شايد من وظيفه خود بدانم که در انتخابات حاضر شوم، اما شما ميتوانيد به مردم اين پيشنهاد را بدهيد که به نيروهاي جديد راي دهند و در نهايت اين مردم هستند که در اين رابطه تصميم ميگيرند.
وي در بخش ديگري از سخنانش در رابطه با نوسانات اخير قيمت طلا و ارز نيز اظهار کرد: آنچه مسلم است اين است که دستهايي در کار است که يک نگراني در مردم ايجاد کند که افزايش قيمت طلا و ارز نيز در همين راستا است.
حدادعادل تاکيد کرد: اين افزايش قيمتها برنامه طراحي دشمنان است و کساني هم که در داخل با خريد کاذب سعي در بالابردن قيمت دارند پياده نظام آن هستند.
وي در پايان خاطرنشان کرد: اصرار ما بر حفظ وحدت خيلي مربوط به اين انتخابات نيست، بلکه وحدت لازمه جامعه در همه شرايط است.