arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۱۵۱۳۰
تاریخ انتشار: ۰۰ : ۱۲ - ۰۸ آذر ۱۳۹۸

هند: مذاکرات فلسطینی‌ها و اسرائیل از سر گرفته شود / مردم فلسطین حق دارند با ایجاد یک کشور مستقل به صورت صلح آمیز در کنار اسرائیل زندگی کنند

نارندرا مودی نخست وزیر هند با تاکید بر حمایت قطعی هند از مساله فلسطین خواهان آغاز دوباره مذاکرات میان فلسطینی‌ها و اسرائیل شد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

نشریه " تایمز او ایندیا" روز جمعه نوشت: به مناسبت روز جهانی همدردی با مردم فلسطین نخست وزیر هند از حق مردم فلسطین برای ایجاد یک کشور مستقل، آزاد، در حال پیشرفت و متحد که به صورت صلح آمیز در کنار اسرائیل زندگی می‌کند تاکید کرد.

مودی در پیامی اعلام کرد که سفر سال گذشته او به فلسطین سبب استحکام روابط تاریخی میان هند و فلسطین شده است.

وی افزود: کمک‌های هند به طرح‌ها و ظرفیت سازی در فلسطین ادامه خواهد داشت. هند امیدوار به احیای مذاکرات صلح با هدف دستیابی به یک راه حل جامع برای حل مساله فلسطین است.

هفته گذشته هند در میان ۱۶۶ کشوری قرار گرفت که به قطعنامه سازمان ملل در خصوص حق تعیین سرنوشت از سوی مردم فلسطین رای مثبت داد.

سه‌شنبه شب گذشته، ۱۶۶ کشور به قطعنامه حق تعیین سرنوشت ملت فلسطین رأی دادند. این رای‌گیری در جریان نشست کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک صورت گرفت.

با توجه به بیانیه وزارت امور خارجه هند در وب سایت رسمی آن، حمایت هند از مساله فلسطین بخش جدایی ناپذیر سیاست خارجی این کشور است.

در سال ۱۹۷۴، هند نخستین کشور غیر عربی بود که سازمان آزادیبخش فلسطین را به عنوان تنها نماینده قانونی مردم فلسطین به رسمیت شناخت.

در سال ۱۹۸۸، هند در میان نخستین کشور‌هایی بود که کشور فلسطین را به رسمیت شناخت. در سال ۱۹۹۶، هند دفتر نمایندگی خود را در غزه افتتاح کرد، اما این نمایندگی بعداً در سال ۲۰۰۳ به رام الله منتقل شد.

هند حتی نقش موثری در گسترش حمایت از آرمان فلسطین در مجامع چند جانبه ایفا کرده است.

این کشور همچنین پیش نویس قطعنامه "حق فلسطینی‌ها برای تعیین سرنوشت خود" را در پنجاه و سومین جلسه مجمع عمومی سازمان ملل متحد حمایت کرد و به آن رأی داد.

دهلی نو در اکتبر ۲۰۰۳ به قطعنامه سازمان ملل مبنی بر مخالفت با ساخت دیوار جدایی توسط رژیم صهیونیستی رای مثبت داد.

در سال ۲۰۱۱، هند با عضویت کامل فلسطین در یونسکو موافقت کرد. علاوه بر این، هندوستان از قطعنامه سال ۲۰۱۲ سازمان ملل که فلسطین را تبدیل به یک "کشور ناظر غیر عضو" در سازمان ملل می‌کرد، حمایت کرد.

در کنفرانس بزرگداشت آفریقای آفریقا در آوریل ۲۰۱۵، هند از اعلامیه بندونگ در مورد فلسطین حمایت کرد. این کشور همچنین از نصب پرچم فلسطین در محل سازمان ملل حمایت کرده است.

منبع: ایرنا
نظرات بینندگان