پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مجيد ميرفخرايي معتقد است: برگزاري جشنواره مد و لباس با توجه به معيارهاي اسلامي – ايراني به ايجاد مدلهاي جديد و الگو دادن به بانوان کمک کرده و مسير را براي پيشرفت اين حوزه فراهم ميکند.
اين طراح صحنه و لباس گفت: وظيفه طراحان توليد لباسهاي زيبا و الهام گرفته از طرحهاي سنتي است به نحوي که در جامعه امروز کاربرد داشته باشد و با ارائه مدها و الگوهاي مناسب کج سليقگي در جامعه را اصلاح کند.
او كه طراحي صحنه و لباس سريال حضرت يوسف(ع) را برعهده داشته ،عنوان کرد: مد و لباس وجه مشترک همه جشنوارههاست و تبليغات مؤثر براي لباس ملي در ساير جشنوارهها موجب آشنايي جوانان با اين توليدات ميشود و اگر براي حوزه طراحي لباس تبليغات همه جانبه در نظر گرفته شود در مدت زمان کوتاه جايگاه خود را پيدا ميکند.
ميرفخرائي خاطرنشان کرد: نهادينه شدن رشته تخصصي طراحي لباس در جامعه نيازمند برنامهاي بلندمدت و سرمايهگذاري در اين بخش و همچنين استفاده از تجربيات هنرمندان اين رشته است.
او ادامه داد: با تبليغات گسترده و سرمايهگذاري و اعمال سليقه مردم در طراحي لباس ملي،ميتوانيم آثار را به تعداد انبوه توليد کرده و در فروشگاههاي متعدد به مردم عرضه کنيم.
ميرفخرائي افزود: محبوبيت لباس ايراني در جهان و وجود فرهنگ غني اسلامي – ايراني در کشورمان، فرصت مناسبي را براي طراحان و خلق آثار زيبا از سوي آنها فراهم ميکند. همچنين با بازاريابي مناسب و تأسيس فروشگاههاي زنجيرهاي در ساير کشورهاي مسلمان زمينه براي صادرات لباس ميسر ميشود.
اين مدير هنري و طراح صحنه و لباس با اشاره به نداشتن جايگاه رشته تخصصي طراحي لباس در فيلم و سينما تصريح کرد: به دليل کمبود بودجه اغلب به نقش مهم طراحي لباس در فيلمها و سريالهاي ايراني توجه نميشود و تنها در فيلمهاي تاريخي اين موضوع رعايت ميشود، بنابراين ضرورت توجه به اين موضوع از نکاتي است که تهيه کنندگان و کارگردانان بايد به آن توجه داشته باشند.
مير فخرائي تأکيد کرد: وظيفه مدير هنري هماهنگ کردن فعاليتهاي طراح لباس و طراح صحنه به طور اختصاصي است که طراحي در دو بخش بايد به صورت هماهنگ و مرتبط با هم انجام شود، اما نبودن مدير هنري و حتي طراح لباس به صورت اختصاصي در فيلم و سينماي ايران موجب شده است که گاهي طراحي لباس و صحنه حتي به طور متضاد انجام شود که تأثيري منفي بر مخاطبان دارد.