arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۲۶۰۷
تاریخ انتشار: ۳۶ : ۱۱ - ۲۵ بهمن ۱۳۹۰

روزهای سخت خانه نشینی رییس جمهور برای نمایندگان مجلس

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: جمعی از نمایندگان مجلس از عباسپور و رئیس وقت دانشگاه آزاد به کمیسیون اصل نود طرح شکایت کرده‌اند و اکنون این طرح شکایت در کمیسیون اصل نود مطرح است و بنده یکی از شکایت‌کنندگان هستم و پیگیرم تا گزارش اصل نود درباره وقف اموال دانشگاه آزاد قرائت شود.

به گزارش انتخاب به نقل از فارس، زهره الهیان عضو جبهه متحد اصولگرایان در نشستی که امروز به همت انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شده بود، به تشریح مواضع جبهه متحد اصولگرایان در انتخابات مجلس نهم پرداخت.

وی در سخنانی گفت: رقابت در دایره اصولگرایی صحیح نیست و رقابت در انتخابات باید در خارج از دایره اصولگرایی باشد البته تلاش این بود که در جبهه متحد اصولگرایان، اعضای جبهه پایداری و سایر گروه‌های اصولگرا نیز حضور فعال داشته باشند.

الهیان خاطرنشان کرد: باید حرکت تکاملی در مجلس نهم صورت گیرد و باید توجه داشت که یک سوم زمان مجلس نهم در زمان پایان سند چشم‌انداز ۱۴۰۴ رقم خواهد خورد.

این نماینده مجلس با اشاره به اینکه در عرصه‌ بین‌المللی و داخلی مجلس نهم باید تأثیرگذار باشد، تصریح کرد: برنامه پنجم توسعه کشور در مجلس هشتم تصویب شد و روند اجرای آن باید در مجلس نهم رقم بخورد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه نقدهایی به مجلس هشتم وارد است، گفت: همواره حرکت‌هایی را در تخریب مجلس هشتم مشاهده کرده‌ایم و حتی صدا و سیما نیز به این امر پرداخته است. در تجمعات مربوط به مجلس هشتم نیز اینگونه حرکات تخریبی از سوی برخی دست‌های پنهان مشاهده می‌شود.

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه مجلس هشتم روندی را طی کرد که بر اساس عقلانیت و روح قانونگرایی بود، تاکید کرد: برآیند مجلس هشتم مثبت ارزیابی می‌شود. در شرایطی همچون فتنه سال ۸۸ و تحرکات جریان انحرافی، مجلس هشتم فعالیت‌های چشم‌گیری داشته است.

وی افزود: بیداری اسلامی در منطقه و بیداری در اروپا رقم خورد و مجلس هشتم در این شرایط نیز فعالانه عمل کرد.

عضو جبهه متحد اصولگرایان اظهار داشت: ارزیابی بنده از مجلس هشتم درباره برخورد با فتنه سال ۸۸ مثبت است. مجلس هشتم به عنوان پایگاه مردمی در فتنه سال ۸۸ حرکت‌های خوبی را انجام داد.

الهیان تاکید کرد:‌ در شب حادثه کوی دانشگاه تهران نیز نمایندگانی چون زاکانی، دهقان و نادران در صحنه حضور داشته و با دادستانی، نیروی انتظامی و نیروهای امنیتی هماهنگی می‌کردند.

وی با اشاره به اینکه در بحث حادثه کهریزک نیز مجلس هشتم کارگروهی تشکیل داد و به حل این موضوع پرداخت، گفت‌: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تیمی تشکیل داد و با نهادهای انتظامی امنیتی جلسه داشت و حتی با سران فتنه جلسه برگزار کرده و به آنان گوشزد کرد که مراقب باشند که امنیت ملی کشور ضربه نخورد.

الهیان با بیان اینکه در فتنه سال ۸۸ سعی داشتیم مجلس هشتم برطرف‌کننده ابهامات مردم باشد، گفت:‌ حتی با برخی افراد که فریب گروه انحرافی را خورده بودند، جلساتی را برگزار کردیم و راهکارهایی به آنان نشان دادیم.

وی افزود: همچنین با خسارت‌دیدگان فتنه سال ۸۸ و خانواده‌های زندانیان سیاسی دیدار داشتیم و سعی کردیم مشکلات آنان را برطرف کنیم.

این نماینده مجلس تاکید کرد: در فتنه سال ۸۸ صدا و سیما افراد صاحب‌نام را برای مصاحبه دعوت می‌کرد که این افراد حضور پیدا نمی‌کردند اما نمایندگان مجلس در این مصاحبه‌ها حضور پیدا کرده و مواضع خود را علیه فتنه به روشنی مطرح می‌کردند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: در حماسه ۹ دی و اغتشاشات ۲۵ بهمن سال گذشته نمایندگان با قاطعیت مواضع خود را در مقابل  فتنه‌گران اعلام کردند.

رئیس کمیته حقوق بشر مجلس خاطرنشان کرد: در روند بیداری اسلامی مجلس هشتم به موقع ورود پیدا کرد و نامه‌ها، مکاتبات و بیانیه‌هایی خطاب به کشورهای اسلامی داشت.

وی افزود: در بحث هسته‌ای و تحریم‌ها علیه ایران مجلس هشتم با صدور بیانیه‌هایی مواضع خود را اعلام کرد.

الهیان تاکید کرد: در بسیاری از فعالیت‌های مجلس هشتم این اقدامات تنظیم شده با فرمایشات مقام معظم رهبری بود.

روزهای سخت خانه نشینی رییس جمهور

این نماینده مجلس اظهار داشت:‌در بحث ۱۱ روز خانه‌نشینی رئیس جمهور، روزهای بسیار سختی بر نمایندگان مجلس هشتم گذشت چون شرایط به گونه‌ای رقم خورده بود که عده‌ای می‌خواستند مجلس را مقابل دولت قرار دهند اما مجلس هشتم سعی داشت در دیدار‌هایی که نمایندگان مجلس با رئیس جمهور داشتند این مشکلات حل شود.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: در بحث هدفمندی یارانه‌ها، مجلس هشتم جلسات متعددی با دولت برگزار کرد،البته اختلاف نظرهایی وجود داشت اما با دولت ۵۷ جلسه تشکیل دادیم تا فشار کمتری به مردم وارد شود.

الهیان تاکید کرد: مجلس هشتم سعی کرده استقلال خود را حفظ کند و از سوی دیگر در مسیر کسانی که می‌خواهند دولت را با مجلس درگیر کنند، حرکت نکنند.

این نماینده مجلس درباره طرح سؤال از رئیس جمهور، گفت: طرح سؤال از رئیس جمهور ماه‌ها پیش در مجلس هشتم مطرح شد و مکرراً امضاهایی جمع‌آوری شد.

وی در ادامه گفت:‌ هیئت رئیسه مجلس چند بار تلاش داشت این طرح انجام نشود، چون بار آن برای مجلس بالا بود. اما نهایتا برخی اظهارنظرها و مواضع رئیس جمهور موجب شد که نمایندگان بر این طرح اصرار کنند و در نهایت طرح سؤال از رئیس جمهور اعلام وصول شد.

نماینده مردم تهران در مجلس خاطرنشان کرد:‌طرح سؤال از رئیس جمهور باید در کمیسیون‌های مجلس مطرح می‌شد و نمایندگان رئیس جمهور و نمایندگان سؤال‌کننده باید در این کمیسیون حضور پیدا می‌کردند که این اتفاق روی داد.

الهیان اظهار داشت:‌ در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس توضیح نمایندگان دولت از سوی نمایندگان سؤال‌کننده قابل پذیرش نبود و لذا مقرر شد این سؤال در صحن علنی مجلس مطرح شود و احمدی‌نژاد ظرف یک ماه با حضور در مجلس به این سؤال پاسخ دهد.

وی با بیان اینکه روال طرح سؤال از رئیس جمهور طبق آئین‌نامه مجلس بود، گفت: چندین بار ریزش امضا و افزایش امضا در طرح سؤال از رئیس جمهور رقم خورد که در شأن مجلس نبود ولی حق رئیس جمهور است که در مجلس حضور پیدا کرده و از خود دفاع کند.

الهیان به بحث وقف اموال دانشگاه آزاد اشاره کرد و گفت:‌ طرح وقف اموال دانشگاه آزاد با پیگیری عباسپور کلید خورد و وی شبانه به اداره قوانین مجلس فشار وارد کرد و در نهایت یکی از اعضای هیئت رئیسه مجلس راضی شد تا این طرح در صحن علنی مجلس مطرح شود.

وی در ادامه گفت: عباسپور و دانشگاه آزاد نکته‌ای را به کذب به مقام معظم رهبری منتسب کرده بودند در صورتی که استفتایی که از سوی عباسپور و دانشگاه آزاد مطرح شد، کذب بود.

الهیان خاطرنشان کرد: نطق عباسپور در مجلس درباره طرح وقف اموال دانشگاه آزاد، مجلس را فریب داد و هنگامی که نمایندگان مجلس متوجه شدند این استفتا کذب است با دو فوریت این طرح را منتفی کردند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: جمعی از نمایندگان مجلس از عباسپور و رئیس وقت دانشگاه آزاد به کمیسیون اصل نود طرح شکایت کرده‌اند و اکنون این طرح شکایت در کمیسیون اصل نود مطرح است و بنده یکی از شکایت‌کنندگان هستم و پیگیرم تا گزارش اصل نود درباره وقف اموال دانشگاه آزاد قرائت شود.

وی در واکنش به سؤال یکی از دانشجویان که معتقد بود هیچ اصلاح‌طلبی در انتخابات مجلس نهم شرکت نکرده است، گفت: اکنون بیش از هزار نفر به عنوان کاندیدای حامی اصلاح‌طلبان در انتخابات مجلس نهم شرکت کردند و نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که در انتخابات جایگاه خوبی خواهند داشت.

الهیان درباره گرانی و تورم موجود در کشور، گفت: طی اخذ یکی از نظرسنجی‌ها از مردم گرانی و تورم بیشترین مشکل مردم اعلام شده است که مسئولان را موظف می‌کند از کنار این معضل به راحتی عبور نکنند.

نماینده مردم تهران در مجلس تصریح کرد: یکی از اهداف غرب در تحریم علیه ایران این است که مردم نسبت به نظام اسلامی ایران اعتماد خود را از دست دهند.

وی افزود: درست است که طی یکی از نظرسنجی‌ها ۶۴ درصد از مردم مهمترین مشکلات خود را تورم و گرانی دانسته‌اند اما با حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان دادند که با تمام توان از نظام اسلامی ایران حمایت می‌کنند.

الهیان به بحث تلاطم بازار سکه و ارز اشاره کرد و اظهار داشت:‌ سکوت دو هفته‌ای دولت در تلاطم بازار سکه و ارز چه معنایی داشت؟ به راستی که نمایندگان مجلس نتوانستند توجیهی برای این سکوت دو هفته‌ای دولت پیدا کنند.

وی با طرح این سؤال که چرا دولت دست دلالان و واسطه‌ها را در بازار سکه و ارز قطع نکرد، گفت: طی اخباری که از شب گذشته داریم، دولت با اصناف و بازاری‌ها مذاکراتی داشته تا این صنوف به طور جدّ زیرمجموعه‌های خود را مورد نظارت قرار دهند.

این نماینده مجلس به علت حذف نام علی مطهری از لیست جبهه متحد اصولگرایان اشاره کرد و گفت: علت حذف نام علی مطهری از جبهه متحد اصولگرایان نقد وی از دولت نبود.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پاسخ به سؤال دانشجویی که معتقد بود فساد مالی اخیر از درون اصولگرایان پیش آمده است، تأکید کرد: فساد اقتصادی اخیر از درون جریان انحرافی خارج شد، نه از میان اصولگرایان. قوه قضائیه هم با جسارت تمام با کسانی که در امنیت اقتصادی کشور اخلال وارد کرده‌اند، برخورد جدی خواهد داشت.

وی با بیان اینکه سهم‌خواهی در جبهه متحد اصولگرایان مطرح نیست، خاطرنشان کرد: ‌به همین دلیل افرادی چون عباسپور، مطهری، نجابت و ... از لیست جبهه متحد اصولگرایان حذف شدند البته برخی از اضلاع تاکید داشتند تا این افراد در لیست حضور داشته باشند اما در مجموع تصمیم‌ گرفته شد، تا این کاندیداها در لیست جبهه متحد اصولگرایان حاضر نباشند.

الهیان با اشاره به اینکه بیش از ۱۱ نفر از کاندیداهایی که در لیست جبهه متحد اصولگرایان حضور دارند از اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها هستند، گفت: فردی چون نجابت که از دل رهپویان خارج شده بود، از لیست جبهه متحد اصولگرایان خارج شد تا یک نیروی جوان یعنی بذرپاش در این لیست حضور باشد.
نظرات بینندگان