arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۲۹۶۴۳
تاریخ انتشار: ۱۸ : ۱۸ - ۲۴ بهمن ۱۳۹۸

نیروهای مسلح عراق: عاملان اعتصاب اجباری مجرم هستند

«عبدالکریم خلف» سخنگوی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق ضمن تاکید بر حمایت نخست وزیر از ادامه اعتراضات تا زمان تحقق همه مطالبات آن گفت باندهایی که ادارات، مدارس و دانشگاه‌ها را به زور به تعطیلی می‌کشانند مجرم هستند. .
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

«عبدالکریم خلف» سخنگوی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق روز پنجشنبه تاکید کرد که باندهایی از میان معترضان عراقی که نام خود را «مبارزه با کار» گذاشته‌اند (گروه‌هایی که اداره و مدارس را به تعطیلی و اعتصاب اجباری می‌کشانند) مجرم و جنایتکار هستند.

به گزارش پایگاه خبری موازین نیوز، سرلشکر خلف گفت: «گروه‌هایی که نام خود را مخالفان با ساعات کار اداری می‌نامند، این ها جنایتکار هستند زیرا اصطلاح مبارزه برای دستگاه‌های امنیتی در سرکوب تروریسم یا قاچاق مواد مخدر و دیگر جرایم به کار گرفته می‌شود. این گروه‌ها به چهره اعتراضات آسیب میزند.

او افزود: خطبه اخیر مرجعیت موجب شد خیلی از مردم حمایت خود را از اعتراضات کنار گذارند. اعتراضات باید چهره روشن و درخشانی از جوان عراقی را به نمایش گذارد نه اینکه به این شکل رفتار شود.

سرلشکر خلف تاکید کرد: «دولت عراق می‌خواهد اعتراضات در میدان‌های ویژه تحصن و تظاهرات تا زمانی محقق شدن همه خواسته‌های به حق آن ادامه داشته باشد».

اعتراض‌های خیابانی در برخی شهرهای مرکز و جنوب عراق با بستن جاده‌های درون و برون شهری و همچنین ممانعت از دایر بودن ادارات ودانشگاه‌ها و مدارس همراه بوده است که در نهایت حوادث و درگیری‌هایی را نیز در پی داشته ‌است.

شهر الناصریه مرکز استان ذی قار از مناطقی است که در جریان اعتراضات عراق شاهد شدیدترین خشونت و آشوب از سوی معترضان بوده است که موجب ریخته شدن خون ده‌ها نفر دراین شهر شده است.

برخی ناظران و مقامات عراقی نیز معتقدند که با وجود مسالمت آمیز و بر حق بودن اعتراضات بیش‌تر کسانی که در تظاهرات‌های خیابانی حضور دارند، اما باندهایی مسلح یا خرابکار اما سازمان یافته با سوء استفاده از فضای هرج و مرج به دنبال تسویه حساب با گروه‌هایی یا براندازی در داخل عراق هستند و ارتباط عمده این گروه‌ها با سفارتخانه‌های آمریکا و عربستان در بغداد نیز ثابت شده است.

استان‌های مرکزی و جنوبی عراق از اول اکتبر ۲۰۱۹ (10 مهر ۹۸) در اعتراض به فقر، بیکاری و فساد حکومتی آغاز شده و با وجود اینکه با استعفای عادل عبدالمهدی نخست وزیر عراق و انتصاب مامور تشکیل کابینه جدید همراه شد، اما هنوز کم و بیش ادامه دارد.

منبع: فارس
نظرات بینندگان