به گزارش انتخاب؛ متن جوابیه به شرح زیر است:
مدیرمسئول محترم خبرگزاری فارس
سلام علیکم
احتراما در پی درج گزارش تحلیلی آن خبرگزاری با تیتر «آخرین تلاشها برای وحدت/ پیشنهاد ۲۹+۱ هم نتیجه نداد/ اصولگرایان با ۲ لیست میآیند» نظر به اینکه در این گزارش مطالبی خلاف واقع منتسب به جبهه پایداری انقلاب اسلامی منتشر شده است؛ لذا ضروری است جوابیه ذیل را در جهت تنویر افکار عمومی در آن خبرگزاری با همان ضریب در صفحه اول و همچنین کانالهای مربوطه منتشر فرمایید.
به اطلاع مردم عزیز می رساند جبهه پایداری انقلاب اسلامی، برای انتخابات مجلس یازدهم از همان ابتدا در جهت رسیدن به وحدت با دیگر گروههای مؤمن و انقلابی براساس مدل پیشنهادی چهار مرحلهای، مجدانه همت گمارد. مهمترین تفاوت این مدل، نفی سهمیهبندی احزاب و همچنین انتخاب نامزدها صرفاً بر مبنای شاخصهای ایمانی و انقلابی و معیارهای تخصصی بود.
در این مسیر، حفظ مودت در جبهه انقلاب و رسیدن به اشتراک حداکثری در فهرستها تا سرمنزل رسیدن به وحدت کامل در فهرستهای واحد مورد تأکید بود. در برخی استانها و شهرستانها بحمدالله به کاندیداها و لیستهای متحد رسیدیم و در برخی به اشتراک بالایی دستیافتیم.
وحدت مدنظر ما نه حول شخص و اشخاص و بلکه حول شاخصهای اصولی از قبیل تدین و تعهد، تخصص و کارآمدی، اطاعت عملی از ولایت مطلقه فقیه، حریت و عدالتطلبی، مردمی بودن، روحیه انقلابی و جهادی، فساد ستیزی و فسادناپذیری، داشتن مواضع صریح در فتنهها، داشتن مرز روشن با حلقههای انحرافی، فرصتطلب و دنیاخواه نبودن، مخالفت با معاهدات بینالمللی استعماری، تعهد به راهبرد مقاومت فعال در منطقه، اهل شفافیت و مبارزه با ویژه خواری، شجاعت در مقابله با باندهای قدرت و ثروت و... بود.
متأسفانه این تلاشها در برخی نقاط کشور ازجمله شهر تهران به علت عدم تفاهم در نفی سهمخواهیها با شورای ائتلاف، به نتیجه نرسید و پس از مخالفت دوستان با مدل کارآمد مذکور برای رسیدن به فهرست واحد، جبهه پایداری درصدد به حداکثر رساندن افراد مشترک در دو فهرست ۳۰ نفره برآمد و پیشنهاد ۲۹+۱ (یعنی ۲۹ نفر مشترک و یک نفر غیرمشترک) را اتفاقا برخلاف ادعای منتشر شده، جبهه پایداری به شورای ائتلاف ارائه کرد که مورد موافقت این شورا قرار نگرفت.
سپس با تنازل، پیشنهادهای ۲۵+۵ و ۲۰+۱۰ را ارائه کرد که بازهم مورد مخالفت شورای ائتلاف قرار گرفت و متأسفانه اصرار بر سهمیهبندی و تخصیص سهم به این جبهه بود که اساسا جبهه پایداری این روش سهمیهبندی را از همان ابتدا مردود میدانست؛ چرا که با اولویت قرار دادن شاخصها و مبانی و اصول پایداری تطابق نداشت.
در جلسات و تماسهای مکرر به عرض دوستان ائتلاف رسانده شده این جبهه حاضر است حتی اگر یک نفر هم از منتسبین در لیست نباشد با حداکثر تسامح و پذیرفتن اصلح نسبی بدون سهمیهبندی برای احزاب و اشخاص نسبت به تنظیم و ارئه لیست مشترک اقدام نماید که در نظرات دبیرکل محترم این جبهه این موضوع در فضای رسانهها و عموم مردم قرار گرفت اما متاسفانه ضمن اینکه به این جمعبندی توجه کافی نشد، باز هم شورای ائتلاف در تهران برخلاف توصیهها و قواعد عقلی و نقلی متأسفانه با اصرار عجیب بر تباین فهرستها (منع حضور نامزدها در بیش از یک فهرست) عملاً مانع موفقیت جمعی نیروهای انقلاب در حداکثری کردن اشتراکات دو فهرست گردید.
لذا بر اساس این کنشها و سیاستورزی غیرمنطقی که مشاهده شد، در نهایت جبهه پایداری سعی نمود با معرفی افراد شایسته و با لحاظ حفظ اشتراکات ممکن و با لحاظ شاخصهای اصولی، زمینه انتخاب بهتر را برای مردم عزیز و شریف تهران فراهم و معرفی نماید که متاسفانه باز هم در اوج ناباوری و خلاف ادعاهای مطروح و پمپاژ رسانهای با تحت فشار قراردادن برخی از افراد مشترک در لیست فیمابین موجبات انصراف برخی از جوانان را از لیست مشترک سبب گردیدند.
به نوشته خبرگزاری فارس، آخرین پیشنهاد قالیباف برای وحدت نیز رد شد و در نهایت اصولگراها با دو لیست به صحنه انتخابات مجلس یازدهم وارد میشوند.