پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
نظریه پردازان تئوری های توطئه اغلب عادت دارند با تکیه بر برخی فرضیه ها که به ذهن کمتر فردی می رسد، نظریات خود را شاخ و برگ داده و مستند کنند. اما شاید یکی از عجیب ترین تئوری های توطئه دنیای فناوری، نظریه ای باشد که اینترنت 5G را مقصر شیوع کرونا می داند.
به گزارش سرویس آی تی و فناوری انتخاب، نظریه پردازان توطئه در دو پلتفرم پر طرفدار یوتیوب و فیس بوک نظریه هایی را منتشر می کنند که می گوید اینترنت 5G مقصر آلوده کردن جهان به ویروس کرونا است.
جان کوهلز یکی از تئوری پردازان مشهور هلندی که در زمینه موجودات بیگانه و بشقاب پرنده ها نیز نظریاتی مفصل دارد با انتشار تعدادی پست جنجالی در فیس بوک مدغی شده که اینترنت 5G مقصر اصلی انتشار ویروسی است که بیش از 80 هزار نفر را در سراسر جهان آلوده کرده است. او می گوید حاضر است برای اثبات ادعای خود با هر شخصی بحث کند.
او یک ویدئو نیز برای اثبات ادعای خود در یوتیوب منتشر کرده است و به مدت یک ساعت درباره مضرات اینترنت 5G صحبت می کند. او در بخشی از این ویدئو می گوید که توسعه اینترنت 5G در ووهان منجر به یک بیماری با علائم مسمومیت با اشعه ایکس شده است.اگر به دنبال مدارک معتبر هستید نگران نباشید چون نظریه پردازان توطئه می گویند این اطلاعات به آن ها الهام شده است. نکته ناراحت کننده در برابر چنین شایعه پردازانی این است که 190 هزار مشترک دارند.
نظریه های توطئه اینچنینی بر دو نکته اصلی تمرکز دارند. اولین مورد این است که ووهان اولین شهر چین بود که 5G را عرضه کرد و در نتیجه کرونا نیز از ووهان سرچشمه گرفت با این حال این یک رابطه علت و معلولی بهنجار نیست، چرا که ووهان یکی از 16 شهری بود که تقریباً در همان زمان 5G را دریافت کرد و در هیچ یک از موارد دیگر موضوعی غیر طبیعی وجود نداشت.
نکته دوم این است که این نظریه پردازان معتقدند که 5G به سیستم ایمنی بدن آسیب می رساند و افراد دارای نقص ایمنی را به شدت مستعد ابتلا به بیماری می کند و در این حالت هر شخصی که در معرض 5G باشد قرار دارد زودتر کرونا می گیرد. اما هیچ مدرکی برای اثبات ادعای مبنی بر تضعیف سیستم ایمنی بدن بر اثر 5G در دست نیست. در واقع ، شواهد اندکی برای تأیید این ادعا وجود دارد که 5G بر سلامت انسانها تأثیر منفی می گذارد.
مقاله ای که در سال 2005 توسط کمیته بین المللی ایمنی الکترومغناطیسی منتشر شد نتیجه گرفت که فرکانس های رادیویی که معمولاً برای انتقال 5G استفاده می شود ، جدا از گرمای تولید شده توسط دستگاه های بی سیم ، "بدون عوارض جانبی" هستند. این ادعاها در شرایطی مطرح می شود که غولهای فناوری قول داده بودند با خبرهای جعلی مبارزه کنند.