پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : دولت انگلیس فهرستی از شرکتهای تولیدکننده این تجهیزات فراهم کرده و از آنها درخواست کرده تا به تولید دستگاههای تنفس مصنوعی اقدام کنند.
«هلن میس» از مسئولان بخش مهندسی زیست پزشکی موسسه Mechanical Engineers گفت: در حال حاضر به دستگاههای تنفس مصنوعی نیاز فوری وجود دارد چرا که با به اوج رسیدن همه گیری کروناویروس با کمبود شدید این تجهیزات طی هفتههای آینده مواجه میشویم.
سازمان بهداشت جهانی (WHO) از همه کشورها درخواست کرده است تا دسترسی به تجهیزات تنفس مصنوعی را که به عملکرد بهتر دستگاه تنفسی بیمارانی با وضعیت حاد کمک می کند به شرایط مطلوب برسانند. اکسیژن درمانی از روشهای درمانی اصلی در بیماران کووید -۱۹ است که وضعیت مساعدی ندارند.
در ماه فوریه و زمانی که شهر ووهان کانون شیوع کروناویروس بود، چین برای جبران کمبود شدید دستگاه تنفس مصنوعی از سایر نقاط جهان درخواست کمک کرد. دپارتمان تجهیزات صنعتی چین اعلام کرده است که بیش از ۱۵ هزار دستگاه تنفس مصنوعی تولید کرده است.
اکنون که اروپا به کانون شیوع این ویروس تبدیل شده است صلیب سرخ چین در حال انتقال تجهیزات به ایتالیا است که تاکنون شیوع کروناویروس بیش از ۳۵ هزار نفر را آلوده کرده و به فوت ۲۹۷۸ نفر منجر شده است.
کشورهای سراسر جهان اکنون در حال یافتن راهی برای افزایش سریع عرضه انواع دستگاههای تنفس مصنوعی هستند.
مدیر آژانس کنترل و پیشگیری از بیماریها در آلمان خواستار آن شد تا برای مقابله با کروناویروس تعداد تجهیزات بیشتری فراهم شود این در حالیست که مقامات نیویورک نسبت به نبود تعداد کافی و فراهم ساختن تجهیزات لازم ابراز نگرانی کردهاند.
به گزارش ایسنا به نقل از شبکه خبری CNN، بنابر اعلام انجمن مراقبتهای پزشکی آمریکا این کشور در هفتههای آینده به دهها هزار دستگاه تنفس مصنوعی دیگر نیاز پیدا خواهد کرد.