پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مدیرعامل بانک ملت و مدیران عامل شرکت های ایران خودرو، ساپکو و جمعی از قطعه سازان طرف همکاری این شرکت، در نشستی مشترک در محل ایران خودرو راه های تقویت تعاملات فی ما بین را مورد بررسی قرار دادند.
به گزارش انتخاب به نقل از روابط عمومی بانک ملت، دکتر محمد بیگدلی مدیرعامل بانک ملت در این جلسه با ابراز خوشحالی از حضور در کنار تولید کنندگان مهم و ارزنده صنعت خودرو، شرکت ایران خودرو را یکی از دو شرکت بزرگ و مهم این صنعت دانست و اعلام کرد: بانک ملت به عنوان بانکی بزرگ و پیشرو و یک حامی وفادار، همواره در کنار تمامی بخش های صنعت کشور حضور داشته است .
وی با اشاره به نامگذاری سال ۱۳۹۹ از سوی مقام معظم رهبری(مدظله العالی) به عنوان سال جهش تولید، تاکید کرد: بانک ملت با برنامه ریزی های مستمر و هدفمند قصد دارد این حضور را در سال جاری پررنگ تر و اثرگذارتر کند.
مدیرعامل بانک ملت با توجه به تشدید تحریم های ظالمانه آمریکا، امسال را سالی بسیار سخت در عرصه اقتصاد خواند و یادآور شد: بانک ملت با توجه به مشکلات تامین ارز برای واردات حاضر است معادل ریالی ارز مورد نیاز را در اختیار شرکت ایران خودرو قرار دهد تا شرکت از طریق بانک مرکزی بتواند ارز مورد نیاز خود را تامین کند.
دکتر بیگدلی از آمادگی بانک ملت برای تامین مالی ۱۴ طرح مهم اولویت دار شرکت ایران خودرو منوط به تایید مستندات مورد نیاز بانک از طریق بازار سرمایه خبر داد .
وی افزود: با توجه به حضور اثرگذار و حداکثری بانک ملت در تامین سرمایه درگردش بسیاری از شرکت های بزرگ تولیدی و محدودیت های قانونی موجود در پرداخت تسهیلات جدید، می توان با کمک از بازار سرمایه و انتشار اوراق قرضه نسبت به تامین مالی شرکت های تولید کننده قطعات مرتبط با شرکت ایران خودرو اقدام کرد ضمن این که می توان با استفاده از توانمندی موجود در شرکت واسپاری ملت بخشی از نیازهای شرکت را جهت تامین ماشین آلات مورد نیاز مرتفع کرد.
فرشاد مقیمی، مدیرعامل شرکت ایران خودرو نیز در این جلسه از نقش ارزنده بانک ملت در عرصه صنعت و حمایت های همیشگی این بانک از صنعت خودرو قدردانی کرد .
.
عادل پیرمحمدی، مدیرعامل شرکت ساپکو هم در سخنانی با بیان این نکته که شرکت ایران خودرو برای تولید ۶۰۰ هزار دستگاه خودرو در سال جاری به ۱.۴ میلیارد یورو قطعات وارداتی نیاز دارد، اظهار داشت: با برنامه ریزی های انجام شده جهت کاهش ارزبری وارداتی با هدف اشتغال زایی و رونق تولید، این شرکت قصد دارد حداقل نیمی از این مبلغ را با کمک تولید کنندگان داخلی صرفه جویی کند.
به گفته وی، این شرکت با انجام چهار پروژه، موفق به صرفه جویی به میزان ۱۳۲ میلیون یورو در سال گذشته شده است و در شرایط کنونی نیز با در دست داشتن ۷۳ طرح در حال اجرا ، صرفه جویی ۲۴۶ میلیون یورویی را در دستور کار خود دارد.
صانعی مدیرعامل شرکت سندن ایرانیان ، شهپری مدیرعامل شرکت اتحاد موتور و عظیمی مدیرعامل شرکت آرامکو به عنوان نماینده قطعه سازان بزرگ نیز در این جلسه توضیحاتی در خصوص شرکت های تحت نظر خود و مشکلات این شرکت ها در تامین سرمایه در گردش مورد نیاز و همچنین درخواست های ارزی خود بیان کردند.