arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۷۲۴۰۸
تاریخ انتشار: ۲۷ : ۲۲ - ۱۲ شهريور ۱۳۹۹

وزیر خارجه اسرائیل: محدودیت‌های تسلیحاتی ایران باید بازگردانده شوند

اشکنازی، وزیر امور خارجه اسرائیل، در سفر به رومانی در دیدار با «بوگدان آرسکو» همتای رومانیایی خود گفت: «از تمام ملت‌ها می‌خواهم به تلاش آمریکا برای بازگرداندن محدودیت ها علیه ایران ملحق شوند تا از رقابت تسلیحاتی ایران جلوگیری کنند و از ثبات در منطقه اطمینان حاصل شود». دولت رومانی که یکی از اعضای اتحادیه اروپا محسوب می‌شود، در خصوص مسائل ایران مواضعی متضاد با تل‌آویو و واشنگتن دارد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی در دیدار با همتای رومانیایی خود با تکرار ادعاهایش علیه ایران گفت، محدودیت‌های تسلیحاتی علیه تهران باید دوباره برقرار شوند.

به گزارش فارس، «گابی اشکنازی» وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی گفت محدودیت‌های تسلیحاتی ایران باید دوباره برقرار شوند.

به نوشته روزنامه «جروزالم پست»، اشکنازی در سفر به رومانی در دیدار با «بوگدان آرسکو» همتای رومانیایی خود گفت: «از تمام ملت‌ها می‌خواهم به تلاش آمریکا برای بازگرداندن محدودیت‌ها علیه ایران ملحق شوند تا از رقابت تسلیحاتی ایران جلوگیری کنند و از ثبات در منطقه اطمینان حاصل شود».

دولت رومانی که یکی از اعضای اتحادیه اروپا محسوب می‌شود، در خصوص مسائل ایران مواضعی متضاد با تل‌آویو و واشنگتن دارد.

آمریکا و رژیم صهیونیستی ماه گذشته تلاش کردند محدودیت‌های تسلیحاتی ایران را که ماه آینده منقضی می‌شوند، بار دیگر مورد تمدید قرار دهند اما به‌جز آمریکا و جمهوری دومینیکن هیچ‌کدام از اعضای شورای امنیت سازمان ملل به آن رأی ندادند.

اکنون آمریکایی‌ها در تلاش هستند با استفاده از مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت، تمامی تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران را که شامل محدودیت‌های تسلیحاتی نیز خواهد بود، بازگرداند.

در همین راستا، «مایک پامپئو»، وزیر امور خارجه آمریکا ۳۰ مرداد با ارائه نامه‌ای به رئیس شورای امنیت رسماً این شورا را از خواست خود برای بازگرداندن تمامی تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران مطلع کرد.

«میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین روز گذشته (سه‌شنبه) درباره برگزاری کمیسیون مشترک برجام گفت: «کمیسیون مشترک برنامه جامع اقدام مشترک امروز بار دیگر بر اعتقاد مشترک مشارکت کنندگان خود تاکید کرد که آمریکا که از این توافق در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ خارج شده، نمیـتواند به عنوان مشارکت کننده در توافق هسته‌ای در نظر گرفته شود.تلاش (آمریکا) برای اسنپ بک باطل و بلااثر است».

نظرات بینندگان