arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۷۴۸۷۱
تاریخ انتشار: ۱۰ : ۱۲ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۹

مبتلایان به کرونا آب بیشتری بنوشند

پزشکان به افراد بهبود یافته از نوع شدید کرونا توصیه می کنند که علاوه بر مصرف داروهای تجویز شده، مواد تقویت کننده و نوشیدن آب گرم زیاد را در رژیم غذایی خود گنجانده و فعالیت های بدنی سبک و تمرین های تنفسی را به کار گیرند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

پزشکان به افراد بهبود یافته از نوع شدید کرونا توصیه می کنند که علاوه بر مصرف داروهای تجویز شده، مواد تقویت کننده و نوشیدن آب گرم زیاد را در رژیم غذایی خود گنجانده و فعالیت های بدنی سبک و تمرین های تنفسی را به کار گیرند.

محققان در بررسی های جدید خود، یک رویکرد جامع برای پیگیری مراقبت از بیماران بهبود یافته از کرونا ارائه دادند. بسیاری از بیمارانی که به نوع شدید ویروس کرونا مبتلا شده و بهبود پیدا می کنند، پس از ترخیص از بیمارستان ها، علائم و نشانه های مختلفی از جمله خستگی، بدن درد، سرفه، گلودرد، مشکلات تنفس و غیره را همچنان خواهند داشت. دوره نقاهت ممکن است برای بیماران مبتلا به نوع شدید این بیماری و همچنین افرادی که دچار بیماری های زمینه ای پیشین هستند، طولانی تر باشد.

بسیاری از بیمارانی که به نوع شدید ویروس کرونا مبتلا شده و بهبود پیدا می کنند، پس از ترخیص از بیمارستان ها، علائم و نشانه های مختلفی از جمله خستگی، بدن درد، سرفه، گلودرد، مشکلات تنفس و غیره را همچنان خواهند داشت. دوره نقاهت ممکن است برای بیماران مبتلا به نوع شدید این بیماری و همچنین افرادی که دچار بیماری های زمینه ای پیشین هستند، طولانی تر باشد.

البته شواهد و مدارک وجود بیماری های پس از بهبود از کرونا در حال حاضر محدود بوده و تحقیقات در این زمینه به طور فعال دنبال می شود.

پزشکان برای اینگونه بیماران، به غیر از داروهای توصیه شده، مصرف مواد تقویت کننده و نوشیدن آب گرم زیاد را توصیه می کنند. در حقیقت آنها هشدار دادند که این روش برای مدیریت بیمارانی است که پس از بهبودی از بیماری کووید ۱۹ و ترخیص از بیمارستان برای مراقبت به خانه منتقل می شوند و نباید از این روش به عنوان درمان پیشگیرانه یا روش درمانی استفاده شود.

در ضمن پزشکان توصیه کردند که فرد بهبود یافته از نوع شدید کرونا همچنان باید توصیه های بهداشتی و فاصله گیری فیزیکی را رعایت کند و در صورت صلاحدید پزشک معالج ورزش های ملایم و تمرینات تنفسی و یا پیاده روی های نه چندان طولانی را در لیست فعالیت های خود قرار دهند.

اگر این بیماران علاوه بر مصرف داروهای خود، یک لیست غذاهای مغذی متعادل و ترجیحاً هضم آسان و تازه پخته شده را در رژیم غذایی خود گنجانده و در کنار خواب مناسب و استراحت کافی، از فعالیت های کم بدنی نیز استفاده کنند، می توانند دوران نقاهت خود را کوتاه تر کرده و زودتر به حالت عادی زندگی بازگردند. پزشکان به این افراد توصیه می کنند که درجه حرارت، فشار خون، قند خون و ضربان نبض را در خانه کنترل کنند و در صورت مشاهده هرگونه مشکل جسمی حاد به پزشک مراجعه کنند.

 

 سیناپرس

نظرات بینندگان