پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مدیرکل دفتر امنیتی و انتظامی استانداری کرمانشاه گفت: از نیمه دوم شهریورماه به بعد به واسطه تغییر رفتار مردم، شرایط ما به لحاظ شیوع ویروس کرونا با افزایش دوباره موارد بستری و مرگ و میر به سمت پیک جدیدی رفته است.
به گزارش فارس، نصرتاله مرادی امروز در جمع اصحاب رسانه، اظهار داشت: زمانی که ظالمانهترین و شدیدترین تحریمها از سوی دشمنان به کشور تحمیل شده وارد شیوع بیماری کرونا نیز شدهایم که شرایط را برای دولتمردان و سیاستگذاران ما سخت کرده، ولی علیرغم تمامی مشکلات اقتصادی، وضعیت در تراز ملی و استانی به خوبی مدیریت شده است.
وی ادامه داد: نقش اصلی در برابر ویروس کرونا را مردم بازی میکنند، هر آنچه که الان دیدیم و بعدها درباره این بیماری میبینیم بستگی به نوع رفتار مردم دارد که چگونه با این بیماری برخورد کنند.
مدیرکل دفتر امنیتی و انتظامی استانداری کرمانشاه در خصوص اوضاع استان به لحاظ شیوع ویروس کرونا، گفت: از نیمه دوم تیرماه تا نیمه اول شهریورماه با تلاش تمامی دستگاههای مختلف و همراهی خوب مردم در رعایت پروتکلهای بهداشتی، شرایط استان به لحاظ شیوع ویروس کرونا پایدار و متعادل بود.
وی تصریح کرد: با کاهش آمار مبتلایان و مرگ و میرها، متاسفانه مردم تا حدودی نسبت به شیوع این بیماری بیخیال شدند و با سهلانگاری در رعایت پروتکلهای بهداشتی به خصوص ماسک زدن شاهد افزایش دوباره موارد بستری و مرگ و میر هستیم.
مرادی تاکید کرد: نباید نگاه ساده به این بیماری داشته باشیم، حداقل تا آخر سال باید با این بیماری زندگی کنیم و نوع رفتار و نوع واکنش این بیماری براساس دادههای علمی در هر منطقه با منطقهای دیگر کاملا متفاوت است پس فعلا چارهای نداریم به جز اینکه از سفرهای غیرضرور اجتناب کنیم.
وی اضافه کرد: از نیمه دوم شهریورماه به بعد به واسطه تغییر رفتار مردم، شرایط ما به سمت پیک جدیدی رفته و میبینیم که امروز استان ما به خصوص کلانشهر کرمانشاه حال و روز خوبی ندارد.
مرادی تصریح کرد: در فصل پاییز و همزمانی بیماری کرونا ویروس با بیماریهای سرماخوردگی و آنفولانزا، شرایط را برای نظام سلامت سختتر میکند و شرایط خطرناکی را برای استان رقم میزند و تا زمانی که باور نداشته باشیم خطر جدی است این شرایط ادامه دارد.
وی اضافه کرد: تقریبا از فروردینماه یک هیأت نظارت بر عملکرد ستاد استانی مبارزه با کرونا تشکیل شده که بخشی از این نظارت به دستگاهها را برونسپاری کردهایم، در کل 70 درصد پرووتکلها در دستگاهها اجرایی میشود که کافی نیست.
مرادی خاطرنشان کرد: مردم کانونهای خطر همچون، بازارهای روز، میدان بار، میدان دام، مطبها، دفاتر پیشخوان، بانکها، مدارس، پارکینگ شهرداری و هر جایی که امکان تجمع وجود دارد را بشناسند و از حضور در این مکانها حتیالامکان پرهیز کنند و در صورت حضور با رعایت پروتکلهای بهداشتی از بهترین سپر و ارزانترین ابزار در برابر کرونا که همان ماسک است، استفاده کنند.