arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۷۵۷۷۳
تاریخ انتشار: ۱۸ : ۱۴ - ۳۱ شهريور ۱۳۹۹

بازگشت قرنطینه سراسری به قاره سبز

بیماری کووید –۱۹ در قاره سبز همچنان خودنمایی می‌کند و شمار ابتلا به این بیماری در کشورهای واقع در این قاره رو به افزایش کذاشته، اما این منطقه با چالشی تازه برای جلوگیری از موج دوم کرونا و مرحله دیگری از قرنطینه سراسری روبه‌رو است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

دولت‌های اروپایی درمورد خودداری از اعمال مجدد این تمهیدات سختگیرانه مستاصل هستند.

فاجعه بار و ویرانگر الفاظی است که رهبران اروپایی برای توصیف تبعات قرنطینه دوم از آن استفاده می کنند.

به منظور جلوگیری از شیوع کرونا در بهار سال جاری، زندگی عمومی در سراسر اروپا به طور کامل متوقف شد. در تابستان، محدودیت های اعمال شده در بسیاری از مناطق مختلف کشورهای اروپایی برداشته شد. با این حال، هفته هاست که میزان ابتلا به کرونا در تقریبا هر کشور اروپایی رو به افزایش گذاشته است.

براساس اعلام سازمان جهانی بهداشت، هر روز در اروپا بین ۴۰ هزار تا ۵۰ هزار مورد جدید ابتلا به کرونا ثبت می شود.

با افزایش میزان ابتلا به کرونا، نگرانی در مورد اعمال قرنطینه جدید در سراسر کشورهای اروپایی افزایش یافته است.

قرنطینه های سخت در اسپانیا و فرانسه که پیش تر در سال جاری اعمال شد، رکود شدید اقتصادی را به همراه داشت و اکنون این دو کشور با افزایش موارد ابتلا به کرونا روبه رو هستند.

با این همه، فرانسه امیدوار است از موج دوم قرنطینه سراسری تا جایی که امکان دارد، جلوگیری کند. در عوض، مقام های این کشور محدودیت ها در برخی شهرها همچون پاریس، مارسی، نیس، بوردو و تولوز را افزایش می دهند.

در این میان، مادرید شروع به اعمال محدودیت های شدید کرده است. در شش منطقه و هفت بخش شهرداری در سراسر پایتخت اسپانیا، مردم مجاز به ترک منازلشان برای اهداف ضروری همچون رفتن به محل کار، مدرسه، نزد پزشک و یا حضور در دادگاه هستند.

همچنین دستور اعمال تمهیدات قرنطینه ای مشابهی در دیگر بخش های این کشور همچون بندر مایورکا صادر شده است.

مناطق مسکونی تحت تاثیر تمهیدات جدید قرار می گیرند اگر شمار مبتلایان جدید از یک هزار نفر در هر یکصد هزار سکنه ظرف ۱۴ روز گذشته فراتر رفته باشد.

در مقام مقایسه، این رقم برابر برای آلمان طی هفت روز گذشته حدود ۱۳ نفر بوده است.

در همین حال، تبعات اقتصادی موج دوم قرنطینه سخت به فراتر از مناطق جنوبی و غربی اروپا گسترش می یابد. در آلمان، انجمن های بازرگانی نسبت به موج ورشکستی هشدار می دهند.

اگرچه شمار مبتلایان به کرونا در آلمان رو به افزایش است، احتمال قرنطینه دوم سراسری در این کشور وجود ندارد.

همچنین انگلیس برای قرنطینه دوم آماده می شود. به نظر می رسد اوضاع در انگلیس متفاوت است. «مت هانکوک» وزیر بهداشت انگلیس به تازگی با اعلام اینکه قرنطینه سراسری، آخرین موضع دفاعی است، هشدار داد که دولت برای این مساله آماده می شود.

حدود ۴۲ هزار نفر در انگلیس بر اثر ابتلا به کووید – ۱۹ جان باخته اند و این کشور در اروپا عنوان متاثرترین کشور حاصل از کرونا نام گرفته است.

انگلیس از هفته گذشته بر لزوم رعایت فاصله گذاری اجتماعی شدت بخشید. در بیرمنگهام، گلاسکو و دیگر شهرهای اعضای یک خانواده نمی توانند با اعضای خانواده دیگر در محیط های بسته ملاقات کنند و دیدارها در مکان های عمومی نیز تا حدی محدود شده است.

در این بین، دانشمندان اعمال قرنطینه دو هفته های را توصیه می کنند. محققان ارشد گروه مشاوره علمی انگلیس توصیه کرده اند که دولت قرنطینه سراسری دو هفته ای را در ماه اکتبر (مهر ماه) اعمال کند.

بیماری کووید–۱۹ تاکنون ۳۱ میلیون و ۲۴۰ هزار و ۳۱۷ نفر را در سراسر جهان مبتلا کرده است. از این تعداد، ۹۶۵ هزار و ۶۸ نفر جان باخته و ۲۲ میلیون و ۸۳۵ هزار و ۵۶۳ بهبود یافته اند.

نظرات بینندگان