arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۹۱۳۶۳
تاریخ انتشار: ۵۴ : ۱۴ - ۰۱ دی ۱۳۹۹

مسکو: در حمله سایبری به آمریکا شرکت نداشتیم / اتهامات واشنگتن به ما، ادامه روس ستیزی کورکورانه است

دیمیتری پسکوف سخنگوی رئیس جمهوری روسیه اتهام آمریکا به این کشور مبنی بر حمله سایبری به سازمان های آمریکایی را رد کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

دیمیتری پسکوف سخنگوی رئیس جمهوری روسیه اتهام آمریکا به این کشور مبنی بر حمله سایبری به سازمان های آمریکایی را رد کرد.

به گزارش ایرنا پسکوف روز دوشنبه به خبرنگاران گفت که روسیه در حمله سایبری به آمریکا که این کشور آن را اعلام کرده است، شرکت ندارد و اتهاماتی که واشنگتن وارد می کند بی اساس است و ادامه روس ستیزی کورکورانه است.

وی ادامه داد: این بحث ها در ایالات متحده آمریکا جریان دارد احتمالا به این خاطر که آمریکا قربانی حمله هکری شده است.

خبر هک گسترده نهادهایی آمریکایی، یکشنبه گذشته پس از دسترسی هکرها به نرم‌افزار «سولار ویندز» SolarWinds (یک شرکت آمریکایی سازنده نرم‌افزار) از ماه مارس (اسفند ۹۸) منتشر شد. آژانس امنیت سایبری و زیرساخت امنیت (CISA) تحت وزارت امنیت داخلی روز پنجشنبه هشدار داد که این حمله سایبری "خطری جدی" برای دولت آمریکا است.

پسکوف خاطرنشان کرد: این بحث ها بطور مشخص هیچ ارتباطی با ما ندارد زیرا روسیه در این اقدام شرکت نکرده است. ما در این مورد قاطعانه و بطور رسمی اعلام می کنیم. هر گونه اتهام مبنی بر شرکت روسیه در حمله هکری به آمریکا بی پایه اساس است و ادامه روس ستیزی است که در هر حادثه ای به آن متوسل می شوند.

وی افزود: آنچه که مربوط به اقدامات آمریکا می شود این اقدامات اخیرا کمتر قابل پیش بینی است و به همین خاطر ما هیچ چیزی در این مورد الان نمی توانیم بگوییم.

خبرگزاری رویترز دیروز یکشنبه به نقل از منابع ناشناس گزارش داد که تیم بایدن گزینه‌های خود را برای پاسخ تلافی جویانه به هکرهای روس ارزیابی می‌کند. گزارش شده است که این گزینه‌ها شامل حمله سایبری علیه زیرساخت‌های روسیه و تحریم‌های مالی جدید علیه این کشور رقیب است.

بایدن هم در بیانیه‌ای که روز پنجشنبه منتشر شد بدون اشاره خاص به نام روسیه برای دست داشتن در این حمله سایبری گفت: «من می‌خواهم به صراحت بگویم: دولت من امنیت سایبری را اولویت اصلی قرار خواهد داد و ما این رخنه امنیتی را اولویت اصلی خود قرار می‌دهیم. ما امنیت سایبری را به عنوان یک ضرورت در سطح دولت بالا خواهیم برد، مشارکت با بخش خصوصی را بیشتر تقویت می‌کنیم و سرمایه گذاری در بخش زیرساخت‌ها و پرسنل مورد نیاز را گسترش می‌دهیم. هرچند دفاع به تنهایی کافی نیست. ما در وهله نخست باید دشمنان خود را از انجام حملات سایبری باز داریم. ما این کار را انجام خواهیم داد، از جمله با هماهنگی با متحدان و شرکای خود، هزینه قابل توجهی را متوجه مسئولان این حملات مخرب خواهیم کرد» .

همزمان شرکت سولار ویندز اعلام کرده است که حدود ۱۸ هزار مشتری، بدافزاری را که توسط هکرها بارگذاری شده بود، بارگیری کردند. گزارش شده است که آژانس‌های دولتی از جمله وزارت امنیت داخلی، وزارت خزانه داری، وزارت بازرگانی، وزارت دفاع و چندین سازمان دیگر به خطر افتاده‌اند. آژانس امنیت سایبری هشدار داده است که شواهدی درباره هک‌های دیگر وجود دارد که به نرم‌افزار سولار ویندز ارتباطی ندارند.

قانونگذاران آمریکایی و کارشناسان امنیت سایبری با اشاره به پیچیدگی و فنون به کار رفته، روسیه را مقصر اصلی این حمله معرفی کرده‌اند. اما روسیه این اتهامات را رد می کند.

نظرات بینندگان