arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۹۳۷۹۸
تاریخ انتشار: ۳۱ : ۱۸ - ۱۳ دی ۱۳۹۹

محاسبه درآمد نفتی سال آینده؛ پیش بینی فروش ۱.۵ میلیون بشکه در روز / سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه: اگر دولت بیش از این مقدار بفروشد، آن را باید به بدهی خود در صندوق توسعه ملی اختصاص دهد

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۰ گفت: با مصوبه امروز کمیسیون تلفیق برای سال آینده در بخش درآمد‌های نفتی فروش ۱.۵ میلیون بشکه در روز پیش‌بینی شد. زارع خاطرنشان کرد: همچنین در این مصوبه تأکید شد که اگر دولت بتواند بیش از ۱.۵ میلیون بشکه نفت در روز به فروش برساند تمام درآمد‌های آن را باید بدهی خود به صندوق توسعه ملی پرداخت کند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال 1400 گفت: با مصوبه امروز کمیسیون تلفیق برای سال آینده در بخش درآمدهای نفتی فروش 1.5 میلیون بشکه در روز پیش‌بینی شد.

رحیم زارع نماینده آباده در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس با اشاره به نشست امروز عصرکمیسیون تلفیق بودجه سال 1400 گفت:‌ در این جلسه با مصوبه اعضای کمیسیون برای درآمدهای نفتی سال آینده 1.5 میلیون بشکه در روز پیش‌بینی شد.

وی افزود: براساس مصوبه امروز کمیسیون در صورت فروش نفت تا سقف یک میلیون بشکه در روز سه مشرکت ملی نفت 14.5 درصد، صندوق توسعه ملی 20 درصد و سهم درآمد دولت 65.5 درصد خواهد بود.

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال 1400 اظهار داشت: همچنین براساس مصوبه کمیسیون چنانچه دولت بتواند بیش از یک میلیون بشکه در روز به فروش برساند سهم صندق توسعه ملی از 20 درصد به 38 درصد از درآمدهای نفتی افزایش خواهد یافت و سهم دولت از درآمدهای نفتی بالای یک میلیون بشکه 47.5 درصد خواهد بود و شرکت ملی نفت ایران نیز سهم 14.5 درصدی خواهد را خواهد داشت.

زارع خاطرنشان کرد: همچنین در این مصوبه تأکید شد که اگر دولت بتواند بیش از 1.5 میلیون بشکه نفت در روز به فروش برساند تمام درآمدهای آن را باید بدهی خود به صندوق توسعه ملی پرداخت کند.

وی افزود: علاوه بر این اعضای کمیسیون مصوب کردند که درآمد دولت از بخش مستغلات در سال آینده مانند سال جاری 4 هزار و 600 میلیارد تومان باشد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال 1400 اظهار داشت: همچنین براساس مصوبه کمیسیون نرخ ارز واردات کالا در گمرک براساس ارز نیمایی خواهد بود و البته ما به دنبال آن هستیم تا تعرفه واردات کالا را در ادامه بررسی‌های بودجه سال آینده کاهش دهیم.

زارع خاطرنشان کرد: تعرفه واردات داروهای بیماری‌های خاص همانند قبل صفر خواهد بود و ما به دنبال آن هستیم تا تعرفه واردات کالاهای اساسی نیز نزدیک به صفر باشد.

نظرات بینندگان