عملکرد واحدهای صف بانک ملی ایران امروز با حضور مدیرعامل، اعضای هیات مدیره، معاونان مدیرعامل، مدیران امور، روسای ادارات کل ستادی و روسای امور شعب به صورت ویدئو کنفرانس بررسی و راهکارهای بهبود هر چه بیشتر عملکردها ارائه شد.
به گزارش انتخاب به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، دکتر محمدرضا حسین زاده مدیرعامل بانک در این همایش یک روزه ضمن تقدیر از عملکرد خوب واحدها گفت: در شاخص هایی مانند قیمت تمام شده پول، نرخ موثر تسهیلات، حاشیه سود و... عملکرد قابل قبولی را شاهد هستیم که باید تداوم داشته باشد.
وی با تاکید بر لزوم توجه ویژه شعب به جذب منابع ارزان قیمت تصریح کرد: بیشترین تعداد شعبه را در کشور داریم و از این رو باید در بحث جذب منابع جاری نیز جایگاه ویژه ای داشته باشیم. باید برنامه ریزی خوبی در زمینه جذب این منابع در ماه های پایانی سال صورت گیرد.
حسین زاده با اشاره به در پیش بودن رویداد ملی شو برای عرضه آخرین دستاوردهای بانک ملی ایران اظهار کرد: خدمات و سرویس های جدیدی در روزهای آینده رونمایی خواهند شد که نشان از پویایی سازمان دارد.
مدیرعامل بانک ملی ایران همچنین از مسدودسازی حساب های فاقد کد شهاب بانک از فردا خبر داد و گفت: در راستای اجرای مصوبات کمیته عالی مبارزه با پولشویی، از روز سه شنبه 16 دی ماه امکان برداشت از حساب های اشخاص حقیقی فاقد کد شهاب ممنوع خواهد شد.
ناصر شاهباز عضو هیات مدیره بانک نیز با بیان این که قیمت تمام شده پول و نرخ ویژه تسهیلات از شاخص های موثر در فعالیت واحدهاست؛ گفت: انتظار این است که واحدهای بانک بیش از پیش به سوی ضمانتنامه ها و عملیات تعهدی حرکت کنند.
کاووس ایرج پور عضو هیات مدیره بانک هم با بیان این که بانک از حداکثر توان خود برای تسهیلات دهی استفاده می کند؛ اظهار کرد: در همه جلسات هیات مدیره، موضوع منابع و مصارف بانک در کنار رفاه کارکنان به طور جدی رصد می شود.
سید فرید موسوی عضو هیات مدیره و معاون اعتباری و بانکداری شرکتی بانک با بیان اینکه مرز باریکی میان نحوه اعطای تسهیلات و میزان تمرکز منابع وجود دارد، گفت: 10 درصد میانگین حساب ها باید همواره مورد توجه شعب و همکاران امور شعب باشد. همچنین در زمینه اعطای تسهیلات باید شهرت اعتبار مشتری، میزان تمرکز حساب ها، میزان استفاده از سایر ابزارها و... مورد توجه باشند تا بهداشت اعتباری در بانک رعایت شود.
مسعود خاتونی نیز دیگر عضو هیات مدیره بانک با تاکید بر لزوم نگاه جدی به استراتژهای مدون بانک، گفت: انتظار این است که کارکنان بانک نگاه های پیشین خود را تغییر داده و حرکت خود را بر اساس دستورالعمل های جدید مبتنی بر استراتژی تنظیم کنند.
علی موسوی زاده عضو هیات مدیره بانک نیز با بیان اینکه در دوره برجام و گشایش مراودات تجاری میان ایران و سایر کشورها، شاهد کوچ مشتریان در نظام بانکی بودیم، بیان کرد: در ماه های پایانی سال باید در این زمینه توجه لازم را داشته باشیم. همچنین تمرکز بیشتری در استفاده غیرحضوری از سیستم صورت گیرد.
محسن امین زارع عضو هیات عامل و معاون امور ارزی و بین الملل بانک ملی ایران هم با بیان اینکه شرایط تحریم ها فرصت خوبی را برای صادرکنندگان در کشور فراهم کرد، گفت: سال ها تمرکز حوزه ارزی بر بخش واردات بود اما اکنون شرایط تغییر کرده است و با کاهش درآمدهای نفتی، توجه به بخش صادرات بیشتر شده است بنابراین در هدف گذاری ها باید به سمت ارایه خدمات ویژه تر به صادرکنندگان پیش برویم.
حبیب الله رشید ارده عضو هیات عامل و معاون منابع انسانی بانک ملی ایران نیز در این همایش با تاکید بر اینکه تعالی سرمایه انسانی یکی از مضامین بانک است، گفت: در گذشته در بحث جانشین پروری، مدل مشخصی وجود نداشت اما خوشبختانه اکنون این امر از جایگاه ویژه ای برخوردار است.
حسن مونسان عضو هیات عامل و معاون شعب بانک نیز با تاکید بر اینکه روسای ادارات امور و همکاران باید برنامه های استراتژیک بانک را در شعب تشریح کنند، عنوان کرد: امیدواریم سال آینده شاهد برنامه مدون تری در بخش وصول مطالبات، کاهش قیمت تمام شده پول و... باشیم.
هادی سالارخیلی عضو هیات عامل و معاون مالی بانک ملی ایران نیز در این همایش گفت: جذب منابع ارزان قیمت در اولویت است اما سپرده بلند مدت با نرخ شورای پول و اعتبار نیز باید در دستور کار باشد. شعب باید اهتمام بیشتری در حوزه های کاهش هزینه ها، جذب منابع به ویژه منابع ارزان قیمت و پیگیری و وصول مطالبات داشته باشند.
همچنین میرمحمود موسوی رییس اداره کل مدیریت استراتژیک، سید رضا انواری رییس اداره کل تطبیق و مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم، شهریار سعادت رییس اداره کل کارپردازی و علی اولیائی رییس اداره کل پیگیری و وصول مطالبات نیز به طرح مسایل و دغدغه هایی پیرامون حوزه های خود پرداختند.
در پایان همایش نیز از عملکرد برتر روسای ادارات امورشعب،شعب مستقل و ممتاز، حوزه هاو شعب تقدیر شد.