arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۹۹۲۹۹
تاریخ انتشار: ۴۲ : ۱۲ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۹

آیت‌الله نظری خادم‌الشریعه درگذشت

آیت الله عبدالله نظری خادم الشریعه، دقایقی قبل دعوت حق را لبیک گفت. آیت الله نظری خادم الشریعه در بحبوحۀ انقلاب، پیام همبستگی مردم و عشایر سوادکوه را به محضر امام در نوفل لوشاتوی پاریس رساند و امام راحل طی نامه‌ای از این امر تشکر و تقدیر خود را ابلاغ کردند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

تسنیم: آیت الله عبدالله نظری خادم الشریعه، یار صدیق امام و رهبری دقایقی قبل دعوت حق را لبیک گفت.

این عالم مجاهد و پارسا که از یک شنبه چهارم بهمن ماه به دلیل بیماری در یکی از بیمارستان‌های تهران بستری شد دقایقی قبل در سن 88 سالگی به دیار معبود خود شتافت.

آیت الله نظری خادم الشریعه یار دیرین امام و رهبری و از مبارزان صدیق نهضت انقلاب اسلامی بود که عمر با برکت خود را در راه اعتلای دین، انقلاب، نظام اسلامی و خدمت به مردم صرف کرد. این عالم انقلابی از شاگردان برجسته حضرت آیت الله بروجردی و امام خمینی(ره) بود که دروس فقه و اصول را به مدت هشت سال از محضر این بزرگان آموخت.

آیت الله نظری خادم الشریعه که از شاگردان حلقه درس امام خمینی(ره) بود از همان روزهای اولیۀ آغاز نهضت روحانیت شیعه در سال 41 – 42، جزو پیشتازان و پایه گذاران نهضت به ویژه در سطح مازندران بودند.

مسئولیت هماهنگی علما آن عصر مازندران با خیزش انقلابی حوزۀ علمیه قم به رهبری مراجع عظام تقلید آن زمان مخصوصاً حضرت امام خمینی(ره)، تنظیم و امضا اعلامیّه‌ها و بیانیّه‌ها و تلگراف اعتراض آمیز و روشنگر بر علیه دستگاه سلطنت که از طرف مدرسین و بزرگان حوزه علمیّه قم صادر می شد، جهت دادن به فضلا و طلّاب جوان و مبارز آن دوران حوزه تا پیروزی انقلاب، مشاوره و همکاری با بزرگان و زبدگان انقلاب از جمله فعالیت ها و اقدامات این عالم پارسا در به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی ایران به شمار می رود.

آیت الله نظری خادم الشریعه در سال‌های 47 – 48 شمسی بنا به دعوت علما و مؤمنین شهرستان ساری و به جهت ضرورت امر تبلیغ و ارشاد و هدایت و پیگیری امر نهضت روحانیّت در ساری مستقر شد. اقامۀ جماعت و پایه گذاری جلسات مذهبی مخصوصاً دهه غدیر از اثرات ماندگار این رجل ولایی به شمار می رود.

آیت الله نظری خادم الشریعه در اوج کشتار‌ها و در بحبوحۀ انقلاب، پیام همبستگی مردم و عشایر سوادکوه را به محضر امام امّت در نوفل لوشاتوی پاریس رساندند و امام راحل طی نامه‌ای از این امر تشکر فرمودند و تقدیر خود را ابلاغ کردند.

نظرات بینندگان