arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۶۰۵۳۵۶
تاریخ انتشار: ۱۱ : ۱۹ - ۱۳ اسفند ۱۳۹۹

درخواست کنگره آمریکا از بایدن برای کنار گذاشتن تحریم‌های بازرگانی دوره ترامپ علیه کوبا

هشتاد عضو دمکرات مجلس نمایندگان آمریکا از جو بایدن رئیس جمهوری این کشور درخواست کردند با کنارگذاشتن تحریم های بازرگانی دوره دونالد ترامپ رئیس جمهوری پیشین بر کوبا، سیاست تعامل واشنگتن با هاوانا را بازگرداند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا:  هشتاد عضو دمکرات مجلس نمایندگان آمریکا از جو بایدن رئیس جمهوری این کشور درخواست کردند با کنارگذاشتن تحریم های بازرگانی دوره دونالد ترامپ رئیس جمهوری پیشین بر کوبا، سیاست تعامل واشنگتن با هاوانا را بازگرداند.

به گزارش رویترز؛ این نخستین نشانه حمایت کنگره از کاهش اقدامات واشنگتن علیه این کشور آمریکای لاتین است.

این نمایندگان در نامه ای به بایدن، با درخواست امضای فرمان اجرایی برای پایان بدون تاخیر محدودیت های مسافرتی و ارسال پول توسط مهاجران کوبایی به کشورشان، یادآور شدند که بیش از نیمی از شهروندان این کشور فقیر، به کمک های مادی بستگانشان که در خارج کار می کنند، وابسته هستند.

در این نامه خطاب به بایدن آمده است: با چرخش اندک نوک قلم، می توانید ضمن کمک به خانواده های درمانده و درگیر کوبایی، رویکرد سازنده تری در برابر این کشور در پیش گیرید.

بابی راس، گوونن مور، باربارا لی واستیو کوهن عضو مجلس نمایندگان و حامیان دیرین سیاست تعامل با کوبا، سردمدار تهیه و امضای این نامه بودند. رئیسان کمیته های با نفوذ امور خارجی و خدمات مالی و تدارکات مجلس نمایندگان نیز محتوای این نامه را تائید کرده اند.

بایدن که در دوره کارزار انتخاباتی اش (۲۰۲۰)، وعده تغییر کامل سیاست ترامپ جمهوری خواه را نسبت به هاوانا داده بود که با وجود آسیب رساندن به مردم کوبا، هیچ کمکی به ادعای پیشبرد دمکراسی و حقوق بشر واشنگتن در این کشور نکرده است. مشخص نیست که آیا بایدن قصد دارد به صورت کامل به سیاست تنش زدایی باراک اوباما رئیس جمهوری دموکرات پیشین بازگردد یا نه.

دولت ترامپ در دوره چهار ساله ریاست جمهوری اش، به بهانه نگرانی از نبود دمکراسی در کوبا و حمایت هاوانا از دولت ونزوئلا، بیش از ۲۰۰ قانون برای تشدید تحریم های بازرگانی ده ها ساله ایالات متحده بر کوبا تصویب و اجرا کرد که سیاست ها، موجب وارد شدن درد و رنج بیشتر بر اقتصاد ناتوان این کشور و کمبود بیشتر مواد غذایی و دارو شده است.

نظرات بینندگان