arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۶۳۲۰۹۶
تاریخ انتشار: ۲۶ : ۱۸ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۰

پوتین: روسیه برای کمک به تامین امنیت خلیج فارس تلاش می کند

 پوتین روز دوشنبه در کنفرانس بین المللی امنیت دریایی شورای امنیت سازمان ملل گفت: بدیهی است که ما برای تامین امنیت منطقه خلیج فارس و منطقه آتلانتیک و خلیج گینه که موارد راهرنی های دریایی و گروگانگیری افزایش یافته است، تلاش می کنیم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه گفت: مسکو برای کمک به تامین امنیت منطقه خلیج فارس و اقیانوس اطلس که راهزنی های دریایی در آنها افزایش یافته است، تلاش می کند.

 پوتین روز دوشنبه در کنفرانس بین المللی امنیت دریایی شورای امنیت سازمان ملل گفت: بدیهی است که ما برای تامین امنیت منطقه خلیج فارس و منطقه آتلانتیک و خلیج گینه که موارد راهرنی های دریایی و گروگانگیری افزایش یافته است، تلاش می کنیم.

وی افزود: روسیه تلاش های بسیاری را برای حفظ امنیت دریایی انجام می دهد و به تعامل با شرکای خود در این زمینه علاقه مند است.

رئیس جمهوری روسیه با بیان اینکه تهدیدها در مسیرهای دریایی کم نیست؛ تصریح کرد: باید تعامل کارآمدتری در حوزه مبارزه با جرائم فراملی برقرار باشد.

وی در ادامه سخنان خود پیشنهاد داد، مساله ایجاد ساختاری ویژه در چارچوب سازمان ملل در راستای مبارزه با جرایم دریایی بررسی شود.

پوتین با بیان اینکه روسیه خواستار مبارزه با جرایم سازمان یافته بین المللی است، اظهار کرد: دریاها و اقیانوس ها ملت ها و تمدن ها را به یکدیگر پیوند می دهد متاسفانه تهدیدها در مسیرهای دریایی اندک نیست.

وی ادامه داد: به همین دلیل ما امروز مسائل عملی در رابطه با مبارزه با راهزنی دریایی در قرن بیست و یکم را بررسی می کنیم و می خواهیم مقابله موثرتر با جرایم سازمان یافته فراملی صورت گیرد و اجازه ندهیم تا از دریاها و اقیانوس ها برای اهداف تبهکارانه استفاده شود.

پوتین گفت:، روسیه خواهان رعایت دقیق قوانین بین المللی، احترام به حاکمیت و عدم مداخله است.

در کنفرانس مجازی بین المللی امنیت دریایی به ابتکار ناندرا مودی نخست وزیر هند کشوری که ریاست دوره ای شورای امنیت سازمان ملل در ماه اوت جاری را برعهده دارد، برگزار می شود.

روسیه برای تامین امنیت خلیج فارس دو سال پیش طرحی را پیشنهاد کرد که شامل همکاری همه کشورهای منطقه و نیز اعضای دائمی شورای امنیت برای تامین این آبراهه بین المللی می شود.

پوتین گفت: ویژگی وضعیت به این صورت است که برای برخی کشورها مقابله با گروه های تبهکاری بین المللی و راهزنان و تروریست ها واقعا دشوار است به همین دلیل مساله تشریک مساعی و همکاری تحت نظارت سازمان ملل و استفاده از نیروهای سازمان های امنیتی و سایر نیروهای مسلح کشورهای ذینفع مطرح می شود.

رئیس جمهوری روسیه خاطرنشان کرد: روسیه برای درمیان گذاشتن تجارب خود در عرصه عملیات ضدتروریستی و پیشگیری و هشداردهی در مورد جرایم و شناسایی و نابودی گروه های تبهکاری ازجمله در پهنه دریاها آمادگی دارد.



نظرات بینندگان