رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ اعلام کرد: پرستار جوانی که برای تزریق واکسن کرونا از شهروندی ۱۳ میلیون تومان دریافت کرده بود، دستگیر شد.
به گزارش پایگاه خبری پلیس، سردار "علیرضا لطفی" گفت: به دنبال وصول اخبار مردمی مبنی بر اینکه فردی اقدام به تزریق و فروش واکسن کرونا در ازای مبلغ ۱۳ میلیون تومان کرده است، کاراگاهان اداره سیزدهم مبارزه با جعل پلیس آگاهی فاتب تحقیقات میدانی خود را آغاز و شخص مورد نظر به نام "پدرام" را که پرستار یکی از بیمارستانهای پایتخت است، شناسایی کردند.
به گفته وی، در بازرسی از منزل متهم مقادیری ویال واکسن کرونا با برندهای مختلف اعم از اسپوتنیک وی، آسترازنکا و مهر جعلی پزشک و کارت جعلی تزریق واکسن کشف شد.
این مقام انتظامی ادامه داد: متهم جوان اذعان داشت، چند وقتی است به دلیل نیاز مالی تصمیم به این کار گرفتم. محتویات داخل ویال آب مقطر بوده و برچسب ویالها را نیز به چاپخانه سفارش دادهام.
لطفی خاطرنشان کرد: با توجه به دستگیری متهم و کشف مقادیر واکسن تقلبی، تحقیقات پلیسی در راستای دستگیری همدستان احتمالی و مرکز چاپ برچسبها توسط کاراگاهان اداره سیزدهم پلیس آگاهی پایتخت ادامه دارد.
مدعی تزریق واکسن کرونا در ازای دریافت ۱۳ میلیونی در پایتخت دستگیر شد
کلاهبرداران "رسید ساز" جعلی بازداشت شدند
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: مدتی قبل مرد جوانی با مراجعه به دادسرای ناحیه ۷ تهران از سرقت تلفن همراهش اعلام شکایت کرد و پرونده به اداره چهاردهم پلیس آگاهی ارجاع شد.
سرهنگ کارآگاه "جهانگیر تقیپور" افزود: شاکی در تحقیقات گفت، تلفن همراهم را در سایت معتبری برای فروش گذاشته بودم که مرد جوانی با من تماس گرفت و خواستار تلفن همراهم شد. آدرس منزل را به او دادم و مرد جوان سوار بر خودرویی به مقابل خانهام آمد و پس از صحبت بر سر قیمت، بعد از چند دقیقه با برگه واریز وجه به آمد؛ پیامکی از بانک برایم نیامد که نشان دهد پول واریز شده اما او گفت به خاطر تعطیلی پیامک نمیآید.
وی به نقل از شاکی ادامه داد: ساعتی بعد پیامک خرید که برایم آمد متوجه شدم هیچ پولی به حساب واریز نشده و به این طریق گوشی تلفن همراهم سرقت شده است.
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران توضیح داد: در ادامه تحقیقات کارآگاهان با شکایتهای مشابه مواجه شدند. در تمامی پروندهها، متهمان در سایتهای آگهی فروش با فروشندگان قرار ملاقات حضوری در روزهای تعطیل یا ساعات بعد از ساعات اداری گذاشته و با اکیپ سه یا چهار نفری به محل قرار میرفتند.
وی خاطرنشان کرد: سارقان پس از توافق قیمت، از فروشنده نشانی نزدیکترین عابر بانک را میپرسیدند و پس از آن از زبالههای عابر بانک یک نمونه رسید بانکی برداشته و با دستگاه قبضزنی که همراه داشتند یک قبض جدید با مشخصات لازم تهیه و چاپ میکردند.
این مقام انتظامی گفت: دقایقی بعد متهمان مجدد درب منزل فروشنده حاضر و رسید جعلی را ارائه میکردند و با توجه به اینکه فروشنده منتظر پیامک بانکی خود میشد با عنوان این که پیامهای بانکی در این ساعت گاهی دیر میاد و باتوجه به رسید بانکی، فروشنده کالا را تحویل آنها میداد. متهمان نیز بعد از سرقت کالا، چند روز بعد همان کالا را در فضای مجازی با قیمتی پایینتر به فروش میرساندند.
تقیپور اظهار داشت: با برملا شدن این موضوع، کارآگاهان اداره ۱۴ با انجام تحقیقات پلیسی مخفیگاه تبهکاران را در محدوده "جنوب تهران" شناسایی و دستگیرشان کردند.
به گفته وی، در بازرسی از مخفیگاه متهمان تعدادی از اموال سرقتی، یک دستگاه قبضزنی و تعدادی سیم کارت کشف شد. تحقیقات در خصوص شناسایی سایر مالباختگان احتمالی این پرونده از سوی کاراگاهان پلیس آگاهی پایتخت ادامه دارد.
مدعی تزریق واکسن کرونا در ازای دریافت ۱۳ میلیونی در پایتخت دستگیر شد
کشف ۸۰ فقره جیببری در خیابانهای "مولوی" و "ولیعصر" تهران
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ اعلام کرد: به دنبال شکایتهای سریالی شهروندان از سارقان جیببر در محدودههای بی. آر. تی خیابان "ولیعصر" و خیابان "مولوی" و ایستگاه متروها، کارآگاهان اداره هفدهم این پلیس سرکرده باند که مردی ۳۰ ساله بود را شناسایی کردند.
سردار "علیرضا لطفی" افزود: سایر اعضای این باند، هفت مرد و یک زن نیز شناسایی و در چندین عملیات همزمان پلیسی سارقان در مخفیگاهشان در محدوده استان "البرز" دستگیر شدند.
این مقام انتظامی با اعلام اینکه از مخفیگاه متهمان ۴۵ دستگاه تلفن همراه مسروقه کشف شد، گفت: متهمان با همکاری یکدیگر در تیمهای پنج نفره با هل دادن مسافران از آنان سرقت میکردند.
وی اظهار داشت: متهمان پس از انتقال به پلیس آگاهی تهران به فروش گوشیهای سرقتی به مالخران اعتراف کرده و اذعان داشتند این گوشیها پس از بستهبندی جدید به سایر کشورهای همسایه انتقال یافته است.
لطفی یادآور شد: دستگیری مالخران و شناسایی مالباختگان ادامه دارد.