arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۶۴۹۷۷۶
تاریخ انتشار: ۴۸ : ۲۱ - ۰۷ آذر ۱۴۰۰

استانداری هرمزگان: مخاطرات پشه آئدس از کرونا هم بیشتر است / فرد مبتلا به این بیماری می‌تواند دیگران را هم آلوده کند / زیستگاه این پشه مخرب باید سریعا پاکسازی و سم پاشی شود

استاندار هرمزگان دستور داد تا همه دستگاه‌های اجرایی برای پاکسازی و سم پاشی بر علیه پشه آئدس همکاری کنند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فارس: استاندار هرمزگان دستور داد تا همه دستگاه‌های اجرایی برای پاکسازی و سم پاشی بر علیه پشه آئدس همکاری کنند.

 

علی رئوفی معاون سیاسی و امنیتی استانداری هرمزگان عصر امروز در جلسه فوق العاده کنترل، مراقبت و پیشگیری از گسترش پشه آئدس در سطح استان با اشاره به مشاهده این پشه مخرب در شهر بندرعباس عنوان کرد: آئدس پشه‌ای بسیار سخت جان است که اقدام به تخم ریزی می کند و با توجه به ماندگاری بالای تخم‌های پشه آئدس حتی پس از یک سال اگر رطوبت و آب به آنها برسد رشد می‌کنند و این پشه خون خواری در روز دارد.

وی خاطرنشان کرد: میزبان پشه مخرب آئدس انسان است و در کانون‌ها و تجمعات انسانی خطرات بیشتری دارد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان با اشاره به مخاطرات این پشه، تصریح کرد: پشه آئدس عامل انتقال تب دانگی است و این تب همراه با خون ریزی است و مرگ و میر در پی دارد و مخاطرات آن از کرونا نیز بیشتر است.

رئوفی گفت: فرد مبتلا به بیماری پشه آئدس می‌تواند دیگران را با توجه به قدرت انتقال بیماری آلوده کند.

وی، در همین خصوص افزود: پشه آئدس عامل ایجاد بیماری دیگری است که باعث ضعف عضلانی و زمین گیر شدن افراد مخصوصا در تجمعات انسانی می‌شود.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان خاطرنشان کرد: پشه آئدس عامل انتقال بیماری زیکا است که در صورت ابتلا مادران باردار اثرات مخربی برای جنین در پی دارد.

رئوفی با اشاره به اهمیت اتخاذ تدابیر پیشگیرانه، تصریح کرد: پشه آئدس از نظر اقتصادی در صورت عدم اتخاذ تدابیر پیشگیرانه آثار مخربی برای استان با توجه به گردشگر پذیر بودن آن دارد و می تواند زمینه ساز مختل شدن فعالیت‌های اقتصادی در بخش های مختلف شود.

وی، با اشاره به اهمیت اطلاع رسانی به مردم در خصوص پشه آئدس، تصریح کرد: دستگاههای اجرایی ذیربط تمام ظرفیت ها را برای اطلاع رسانی و آگاهی بخشی در خصوص پشه آئدس به مردم در دستور کار قرار دهند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان گفت: پشه آئدس با توجه به آلودگی کشورهای همسایه از طریق وارداتی که از این کشورها می شود وارد استان شده است.

وی اظهار داشت: با توجه به مشاهده پشه مخرب آئدس در لاستیک‌ها، همه آپاراتی‌ها نسبت به اتخاذ تدابیر پیشگیرانه با جمع آوری لاستیک‌های غیر قابل استفاده و سم پاشی محیط کار اقدام کنند.

رئوفی با تاکید بر از بین بردن زیستگاه های پشه آئدس، افزود: مکان های که از طرف دانشگاه علوم پزشکی استان به عنوان زیستگاه پشه مخرب آئدس معرفی شود سریعا پاکسازی و سم پاشی شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان با اشاره به ضرورت بسیج امکانات برای مقابله با پشه آئدس، خاطر نشان کرد: کلیه دستگاه‌های اجرایی، نهادها، گروههای مردمی، نیروهای جهادی، هلال احمر، آتش نشانی و نیروهای نظامی که هموار در همه صحنه‌ها همراه بوده اند با دانشگاه علوم پزشکی استان برای مهار پشه آئدس همکاری و همراهی کنند تا با اتخاذ تدابیر پیشگیرانه از تحمیل هزینه‌های درمان جلوگیری شود.

رئوفی گفت: با توجه به اهمیت موضوع استاندار استان دستورات لازم را به فرمانداران و دستگاه‌های اجرایی ذیربط جهت اتخاذ تدابیر پیشگیرانه مقابله با پشه آئدس صادر کرده اند.

وی تصریح کرد: رسانه ها از جمله صداوسیما، خبرگزاری ها و فعالان شبکه‌های اجتماعی با اطلاع رسانی مناسب اهمیت موضوع را به عموم مردم منتقل کنند.

رئوفی افزود: برای مدیریت بیماری پشه آئدس نیازمند همراهی و مشارکت مردمی هستیم و بسیاری از مشکلات و چالش ها با همراهی های مردمی مرتفع شده است.

نظرات بینندگان