پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا: مصرف دو وعده در هفته از این ماده غذایی احتمال بیماری قلبی و مرگ را افزایش میدهد.
به نقل از هلث، نتایج تحقیقی بزرگ و طولانیمدت نشان داده است که گوشت قرمز فرآوری نشده و هر نوع گوشت فرآوری شده با خطر بیشتر بیماریهای قلبی عروقی و مرگ مرتبط است.
مصرف دو بار در هفته گوشت فرآوری شده، گوشت قرمز یا مرغ اما نه ماهی، میزان بیماریهای قلبی عروقی را ۳ تا ۷ درصد افزایش میدهد.
علاوه بر این، مصرف دو هفتهای گوشت فرآوری شده یا حتی گوشت قرمز فرآوری نشده اما نه ماهی یا مرغ با افزایش ۳ درصدی خطر مرگ مرتبط است.
نتایج مطالعات گذشته نشان داده است که مصرف بیشتر گوشت قرمز میتواند منجر به چندین مشکل سلامتی مانند سرطان شود.
مطالعهای که توسط دکتر اسمیت و همکاران وی انجام شد، نشان داد که گوشتهای فرآوریشده و گوشت قرمز، غذاهایی هستند که به شدت با افزایش وزن مرتبط هستند.
محققان مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای ایالاتمتحده قبلا پیشنهاد کرده بودند که غذاهای فرآوری شده میتوانند خطر بیماری قلبی، دیابت و چاقی را افزایش دهند.
پروفسور نورینا آلن، محقق ارشد این تحقیق گفت: این تفاوت کوچک است اما ارزش تلاش برای کاهش مصرف گوشت قرمز و گوشتهای فرآوری شده را دارد.
دکتر ویکتور ژونگ، محقق ارشد این تحقیق اظهار کرد: تغییر مصرف از غذاهای پروتئین حیوانی ممکن است یک استراتژی مهم برای کمک به کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی و مرگ زودرس در سطح جمعیت باشد.
گروه تحقیقاتی دادههای ۶ مطالعه مختلف را تجزیه و تحلیل کرد که شامل ۲۹هزار و۶۸۲ شرکتکننده بزرگسال با ۳۰ سال پیگیری بود.
شاید بهتر باشد مصرف این نوع غذاها را در رژیم غذایی خود کاهش دهیم و آنها را با سایر منابع پروتئینی مانند دانهها، آجیل، محصولات لبنی، حبوبات، ماهی و غذاهای دریایی جایگزین کنیم.
پروفسور لیندا ون هورن، یکی از محققان این تحقیق میگوید: ماهی، غذاهای دریایی و منابع گیاهی پروتئین مانند آجیل و حبوبات ازجمله لوبیا و نخود، جایگزینهای عالی برای گوشت هستند که کمتر مصرف میشوند.