arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۷۴۵۸۳۵
تاریخ انتشار: ۰۹ : ۱۲ - ۰۲ آذر ۱۴۰۲

زاکانی: تهران آینده، تهران دیگری است/ بزرگ‌ترین شهرک علم و فناوری منطقه در ایران احداث می‌شود

شهردار تهران گفت: نقشه راه این است که شهرک علم و فناوری در پارک ولایت شکل بگیرد، به همین منظور زمینی به مساحت ۴۰۰ هکتار به این امر اختصاص داده شده و مجوز‌های آن گرفته شده است. این شهرک، بزرگ‌ترین شهرک علم و فناوری منطقه است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایلنا: شهردار تهران گفت: نقشه راه این است که شهرک علم و فناوری در پارک ولایت شکل بگیرد، به همین منظور زمینی به مساحت ۴۰۰ هکتار به این امر اختصاص داده شده و مجوز‌های آن گرفته شده است. این شهرک، بزرگ‌ترین شهرک علم و فناوری منطقه است.

علیرضا زاکانی، شهردار تهران در دومین رویداد ملی صنعت دانش بنیان، انقلاب صنعتی چهارم و صنعت شهر هوشمند گفت: در مجموعه شهرداری تهران کالبد و روح شهر را در هم تنیده می‌بینیم و مبتنی بر این رویکرد امور را طراحی و برای آن‌ها اقدام می‌کنیم.

وی در ادامه به چهار تحول در هدفگذاری شهرداری برای شهر تهران اشاره کرد و توضیح داد: تحول نخست درون‌زا و قائل به مدیریت شهری و تحول دوم ناظر بر فناوری است. توجه به فناوری برای تهران به عنوان پایتخت ایران مزیت کامل محسوب می‌شود. تحول سوم ناظر به کالبد شهر است. شهر تهران فرسوده و مملو از مشکلات است، اما قابلیت‌های فوق‌العاده‌ای دارد و در نهایت تحول چهارم تحولی نرم مبتنی بر مشارکت شهروندان و ایجاد فضایی جدید برای آنهاست.

زاکانی ادامه داد: هوش مصنوعی موهبت الهی است که با درک درست و ایجاد زیرساخت‌های مرتبط می‌توان از آن بهترین استفاده را برد. اصل ماجرا ارتقای انسان است نه تنها پرداخت به اجرام و اجسام بنابراین باید برای دستیابی به مدینه فاضله موردنظر گام‌های اساسی برداشت.

شهردار تهران افزود: در هوشمندسازی الگو‌های زیادی وجود دارد، اما نگاه ما جامع‌تر از همه الگوهاست. ما هوش مصنوعی را محور تحول در تهران می‌بینیم و بر آن سرمایه‌گذاری سنگین کرده‌ایم.

وی در اشاره به اقدامات شهرداری تهران در توسعه هوش مصنوعی گفت: نقشه راه این است که شهرک علم و فناوری در پارک ولایت شکل بگیرد، به همین منظور زمینی به مساحت ۴۰۰ هکتار به این امر اختصاص داده شده و مجوز‌های آن گرفته شده است. این شهرک، بزرگ‌ترین شهرک علم و فناوری منطقه است. همچنین ۹ کارخانه نوآوری نیز در تهران سامان می‌یابد. ما در این زمینه با دانشگاه‌ها پیوسته‌ایم و در سال جاری ۱۲ خدمت ویژه در مناطق نوآوری ارائه داده‌ایم. همچنین یک نمایشگاه دائمی آخرین دستاورد‌های علم و فناوری در پارک گفتگو ایجاد می‌شود.

زاکانی تصریح کرد: تهران آینده تهران دیگری است و حرکت شهرداری در این زمینه مبتنی بر مشارکت با انواع وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و مجموعه‌هاست.

شهردار تهران در پایان خاطرنشان کرد: اطلاعات رسانه‌ای نباید مبنای تحلیل اساتید در انتقاد از شهرداری تهران باشد و شهرداری می‌تواند اطلاعات بهتری در اختیار آن‌ها قرار دهد. شهرداری در پروژه‌هایی ورود و تصمیم‌گیری کرده که دیگران جسارت پرداخت به آن‌ها را نداشتند.

نظرات بینندگان