arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۷۶۷۴۱۰
تاریخ انتشار: ۱۲ : ۲۲ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۲

جلالی، نامزد انتخابات دوازدهمین دوره مجلس: آیندگان معلوم نیست مثل ما فکر کنند/ اگر صدایشان را در این وطن نشنیدند یا از وطن دور می‌شوند یا علیه ما اقدام می‌کنند / دنیای جدید دنیای ساکت کردن نیست / به گونه‌ای «نسل زد» را به سمت ناراحتی سوق دادیم که خودمان هم دادمان درآمده

سید محمد جواد جلالی، نامزد انتخابات دوازدهمین دوره مجلس و عضو هیات عالی شورای وحدت نوشت: ما باید باور کنیم که دنیای جدید دنیای ساکت کردن نیست .دنیای گفتگو، تفاهم، مدیریت و هدایت است. شاید برخی موافق فیلتر باشد یا نهادهایی به این جمع بندی رسیده باشند که باید این اتفاق بیفتد. عیبی ندارد، چرا برای ۳۵ میلیون کاربر نمایندگانشان در مجلس سوال نکردند که مسئولش کیست؟ حالا که مسئول فیلتر نداریم مسوول فیلتر شکن کیست!
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
سید محمد جواد جلالی، نامزد انتخابات دوازدهمین دوره مجلس و عضو هیات عالی شورای وحدت نوشت: جامعه ایرانی، جامعه ای ما متکثر و چند صداست، سر شار از نخبگان و اندیشمندان، آزاد اندیشان و صاحبان فکر و نظر در حوزه های مختلف سیاسی و اقتصادی با سویه های مختلف. امروز هم روحانی دارد و هم کسانی که از روحانیون ناراحتند یا علی المبنا مشکل داردند.
 
در قدم اول باید همه حرف ها شنیده شود. اگر امروز حزبی یا جناحی به زور قدرت و ثروت یا استفاده از ابزار های عمومی در شب انتخابات جامعه را سمت تک صدایی که در تضاد با یکصدا بودن و وحدت ملی است، سوق داد آیندگان از جمله پسران و  دختران ما معلوم نیست مثل ما فکر کنند.
 
آنان اگر صدایشان را در این وطن نشنیدند احساس غریبگی میکنند یا از وطن دور می شوند یا علیه ما اقدام میکنند. برای حفظ این کشور و ایران باید حقیقت مردم را فهمید.
 
یکی از جلوه های ظهور و بروز این جلوه ها در فضای مجازی ست. به گونه ای نسل زد و جوانان را به سمت ناراحتی سوق دادیم که خودمان هم دادمان درامده.
در مجلس همه دنبال وی پی ان هستند در محافل سیاسی گوشی باز میکنند و میگویند ما هم ازین ها داریم شرمنده. قبح فیلتر شکن را شکستیم طرفی هم نبستیم.
 
ما باید باور کنیم که دنیای جدید دنیای ساکت کردن نیست .دنیای گفتگو، تفاهم، مدیریت و هدایت است.
 
شاید برخی موافق فیلتر باشد یا نهادهایی به این جمع بندی رسیده باشند که باید این اتفاق بیفتد. عیبی ندارد، چرا برای ۳۵ میلیون کاربر نمایندگانشان در مجلس سوال نکردند که مسوولش کیست؟ حالا که مسئول فیلتر نداریم مسئول فیلتر شکن کیست!
 
حرفی میزنیم تمام جوان های با هوش رسانه اینفلوئنسر ها، استارت آپ ها و..همه با ما مشکل  پیدا می کنند!ابهام پشت ابهام.
 
نه فرایند تصمیم سازی اش مشخص است نه حساب و کتاب رفت و آمد پولی اش!
 
اینجا ما معتقدیم این سی و پنج میلیون کاربر با فعالان نیاز به نماینده ای در مجلس دارند تا صدای نسل جدید باشد.
 
تا آنها این احساس را نداشته باشند که ما از فهم همدیگر عاجزیم .
 
این عدم تفاهم به غریبگی می رسد و ما را از هم دور و ایران را دچار بحران خواهد کرد .
 
ما به نظرمان باید حوزه های تخصصی تصمیم های تخصصی داشته باشد نه اینکه سیاست ما بر همه شوون تصمیم گیری و تصمیم سازی غلبه کند.
نظرات بینندگان