arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۸۹۲۹۹
تعداد نظرات: ۳۲ نظر
تاریخ انتشار: ۲۲ : ۱۸ - ۰۷ دی ۱۳۹۱

تغییر کاندیدا از خاتمی به موسوی، کار فاتح، تاجیک و مهدی هاشمی بود! / "مشارکت" می گفت موسوی بی عرضه است و بلد نیست حرف بزند!

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رئیس دانشکده امام باقر (ع) به تشریح عوامل مؤثر داخلی و خارجی در حوادث سال ۸۸ پرداخت.

  به گزارش سرویس سیاسی «انتخاب» ؛ وی که از ادبیات خاصی بهره مند است ، در این اظهارنظر شخصیت های مستقلی چون "فاتح" (مدیرعامل سابق ایسنا) را به باد انتقاد گرفته و تهت های ناروایی به او نسبت داده است.

خبرگزاری آنا‌ گزارشی از این سخنرانی منتشر کرده که بدون هیچ تغییری حتی در ادبیات، آن را بازنشر می کند:

 حجت‌الاسلام بهشتی رئیس دانشکده امام باقر(ع) صبح امروز (پنجشنبه) در همایش گرامیداشت "حماسه 9 دی" که در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما در حال برگزاری است، با اشاره به اینکه در فتنه 88 سه جریان عمده نقش مهمی و اساسی داشتند، گفت: کمیته سه جانبه که 50 سال پیش توسط سرویس‌های جاسوسی انگلستان، موساد و سی‌آی‌ای به وجود آمده و به نام کمیسیون سه جانبه معروف است، نقش موثری در حوادث فتنه سال 88 داشته است.

وی ادامه داد: سازمان مجاهدین خلق نیز به عنوان دومین عامل نقش مهمی را در حوادث پس از انتخابات ایفا کرد و جریان سومی به نام جریان کارگزاران سازندگی و مجمع روحانیون ‌نیز که هر دو توسط آقای هاشمی رفسنجانی حمایت می‌شد، نقش موثری را در این حوادث ایفا کردند.

رئیس دانشکده امام باقر(ع) در  ادامه سخنان خود با بیان اینکه آمریکا پس از فروپاشی شوروی به این نتیجه رسید که برای تاثیرگذاری در معادلات جهان باید منطقه خاورمیانه را در اختیار خود داشته باشد، گفت: رهبران آمریکا در سال 1991 تصمیم گرفتند هفت منطقه از جهان را به اشغال خود درآورند؛ مسئله‌ای که همان زمان توسط روزنامه نیوزویک فاش شد و درست به همین دلیل آنها در همان سال تصمیم حمله به عراق را اتخاذ کردند.

بهشتی با بیان اینکه آمریکا و اسرائیل همواره قصد حمله به ایران را ‌در نظر داشتند، گفت: آمریکا فکر می‌کند می‌تواند تا سال 2015 به ایران حمله کند اما اسرائیلی‌ها در این زمینه بسیار عجول هستند هرچند پس از حادثه غزه تا حدودی از این موضع کوتاه آمدند.

وی افزود: آنها اصرار دارند این امر تا سا‌ل 2023 انجام شود و برای این مسئله از سال 2008 برنامه‌ریزی‌هایی را در این زمینه انجام دادند که تقویت گروه تروریستی پژاک و گروه ترویستی ریگی از جمله این برنامه‌ریزی‌ها بوده است.

رئیس دانشکده امام باقر(ع) ارتباط گیری با مخالفان ایران ‌و هزینه کردن برای آنها را از دیگر اقدامات آمریکا علیه ایران در این فاصله زمانی برشمرد و خاطرنشان کرد: آنها معتقدند حتی اگر سه نفر در منطقه دورافتاده آذربایجان مخالف نظام جمهوری اسلامی باشد، می‌توانند از آنها حمایت کنند تا شاید این افراد در آینده برای آنها منفعتی داشته باشند.

بهشتی با اشاره به حوادث فتنه سال 88، به ذکر برخی از اینگونه ارتباط‌گیری‌ها با شهروندان ایرانی پرداخت ‌و گفت: در سال 88 آنها خانه‌های تیمی را با حضور چنین افرادی تشکیل داده بودند و در نظر داشتند در 22 بهمن طبق برنامه‌ریزی‌های خود ضرباتی را به نظام وارد کنند که البته دستگیر شدند.

وی ادامه داد: ایجاد محافلی با نخبگان جامعه بخصوص دانشگاهیان نیز از دیگر برنامه‌های آنهاست که توسط شخصی به نام حسین رسام در فتنه سال 88 صورت گرفت، به‌طوری که با حدود 150 نفر از دانشگاهیان ایران ارتباط برقرار کردند و د‌ر نظر داشتند از آنها در مواقع لزوم استفاده کنند.

رئیس دانشکده امام باقر(ع) ادامه داد: استحاله نظام جمهوری اسلامی ایران توسط اصلاحات، تشویق به نافرمانی‌های مدنی طبق دستورالعمل جین شارپ، ‌استفاده از هنرمندان با اهدای جوایز بین‌المللی به آنها مانند معتمدآریا، جعفر پناهی و مطرح کردن شخصیتی مانند شیرین عبادی، راه‌اندازی دسته‌ها و گروه‌های کوچک همگی از‌جمله اقداماتی است که آنها تلاش می‌کنند در طی زمان با سیاست‌های خود علیه ایران استفاده کنند.

بهشتی در ادامه سخنان خود با اشاره به نقش مجاهدین خلق در فتنه 88 گفت: از نظر آنها پادگان اشرف باید تا زمانی برقرار بماند که بتوان از آن در جهت تضعیف نظام اسلامی استفاده کرد، به شکلی که تمایل نداشتند تا وقوع حوادث سوریه این پادگان را متلاشی کنند زیرا در جریان حوادث سوریه با استفاده از این افراد و در اختیار قرار دادن اسلحه و تجهیزات نظامی از آنها در مرزهای سوریه استفاده کنند و سپس همان برنامه را برای ایران اجرا کنند.

وی با بیان اینکه آنها جمهوریخواهان و دموکرات‌ها را علیه ایران بسیج کردند تا بتوانند دوستان ایران را علیه ایران به هم نزدیک کنند، گفت: اگر در سوریه موفق نشوند، برنامه‌های آنها عوض می‌شود.

رئیس دانشکده امام باقر(ع) ایجاد جریان انحرافی یکی دیگر از برنامه‌های آنها علیه ایران دانست و افزود: البته ما به جریان انحرافی اعتقاد نداریم بلکه به وجود حلقه انحرافی معتقدیم که شروع آن در سازمان ملل هنگام سخنرانی آقای احمدی‌نژاد برای اولین بار  به عنوان ریاست جمهوری در این کشور با استفاده از شایعه‌هایی مانند وجود هاله نور و... کلید خورد.

وی تصریح کرد: این جریان برای انتخابات مجلس برنامه داشت و پول‌هایی را نیز خرج کرد اما برنامه‌ریزی‌های آنها به هم خورد و برنامه دیگری در دست دارند و تلاش می‌کنند برای فراموش نشدن فتنه، حلقه انحرافی را به جریان فتنه متصل کنند.

رئیس دانشکده امام باقر(ع) فعالیت در زمینه نشر کتاب و کارهای تحقیقاتی و استراتژیکی را برای نفوذ لیبرالیسم و این تفکر در مباحث فکری از دیگر برنامه‌های صورت گرفته علیه نظام اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: این مساله در دفتر تحقیقات استراتژیک و با پول‌های میلیاردی این دفتر و آقای هاشمی ایجاد شد، به‌طوری‌که در قم نیز دفتر تشکیل دادند و محسن کدیور مسئول آن شد تا اینکه ‌در فتنه 88 نقش اساسی ایفا کردند و البته در سال 87 نیز مکنونات قلبی خود را در بیانیه جبهه مشارکت بیرون ریختند.

بهشتی افزود: برنامه آنها این بود که ابتدا در انتخابات شورا، مجلس و ریاست جمهوری نیروهای خود و طرفداران دموکراسی را به این نهادها وارد کرده و سپس مجلس خبرگان را در اختیار بگیرند؛ ‌آنها بر این اعتقاد بودند که تنها قوانینی که از مسیر دموکراتیک تصویب شده، قابل توجه است و نباید به قوانین اسلامی توجه کرد.

وی به نقش "جریان سوم و حزب کارگزاران سازندگی و مجمع روحانیون با محوریت آقای هاشمی" اشاره کرد و گفت: این جریان با محوریت آقای هاشمی و حزب کارگزاران و اشخاصی مانند محسن، مهدی، فائزه، محمد و علی هاشمی و همچنین حسین مرعشی به نام حزب رفسنجانی که در تعابیر خودشان به نام "حزب بابا" یاد می‌شود، نقشی را در جریان فتنه ایفا کرد.

رئیس دانشکده امام باقر(ع) با بیان اینکه تصمیم این جریان برای حوادث 88 بعد از انتخابات سال 84 صورت گرفت، اظهار داشت: در آن زمان آقای هاشمی فرد دوم نظام شناخته می‌شد، یعنی اگر تصمیمی برای نظام اتخاذ می‌شد، آقای هاشمی جزو دو نفری بود که باید از آن مطلع می‌شد.

وی افزود: آن زمان این اشخاص معتقد بودند در جامعه سه قشر وجود دارد، قشری سفید که طرفدار نظام هستند، قشری سیاه که مخالف نظامند و قشر خاکستری که هیچ کدام از این دو نیست و برنامه‌هایی را برای جذب آن باید در دست گرفت؛ قشری که از نظر آنها 14 میلیون نفر است و هنوز نیز آنها به وجود این قشر معتقدند و تعداد آن را نزدیک به 18 میلیون نفر می‌دانند.

رئیس دانشکده امام باقر(ع) افزود: آقای هاشمی در آن زمان دست به ریسک زد و به جای اینکه خود را طرفدار نیروهای انقلاب و بسیج قلمداد کند، خود را طرفدار این قشر خاکستری نشان داد و نتیجه آن این شد که در سال 88 تفکری که برابر او قرار گرفت، رای آورد.

‌بهشتی تصریح کرد: در بین یاران آقای هاشمی نیز بودند اشخاصی مانند حمید روحانی که همواره تلاش می‌کردند از او نقطه ضعف بگیرند.

وی با بیان اینکه تحرکات آقای هاشمی از سال 84 شروع شد اما در سال 87 و اوایل سال 88 شدت بیشتری یافت، گفت: در این زمان شخصی به نام مسیح مهاجری عنوان می‌کرد نظر آقای هاشمی این است که هر کسی در انتخابات پیروز شود، مگر آقای احمدی‌نژاد.

رئیس دانشکده امام باقر(ع) به برخی از این اظهارنظرها اشاره کرد و گفت: آقای هاشمی در شهریور 87 در دیداری که با طلبه‌ها داشت، گفت موضوعی را با شما مطرح می‌کنم و بروید و درباره آن تحقیق کنید و آن این است که اگر در انتخابات آینده تقلبی صورت گرفت، چه کاری باید کرد و این چنین شد که در شهریور سال 87 کلید تقلب در انتخابات 88 زده شد.

حجت‌الاسلام بهشتی گفت: این اقدامات ادامه داشت تا زمانی‌که ‌خاتمی کاندیداتوری خود را برای انتخابات اعلام می‌کند و سه جریان مذکور (کمیته سه‌جانبه، مجاهدین خلق و حزب کارگزاران) بر سر او به توافق می‌رسند اما ‌در بهمن‌ماه همان سال 3 نفر به نام‌های ابوالفضل فاتح، محمدرضا تاجیک و مهدی هاشمی تلاش‌هایی را صورت می‌دهند که خاتمی را به موسوی تغییر دهند و این در حالی بود که حزب‌ مشارکت با این مسئله مخالف بود و موسوی را فردی بی‌عرضه و خودسر که حرف زدن نیز بلد نیست، ‌می‌شناخت و با حضور وی در انتخابات به جای خاتمی مخالف بود.

وی افزود: نهایتاً در 20 اسفند ماه 88 خاتمی انصراف می‌دهد و ستادهای او حامی موسوی می‌شوند و مشارکت و حزب کارگزاران تلاش‌های خود را برای حمایت از او به کار می‌‌گیرند و نهایتاً پس از انتخابات حوادثی را که همه دیدیم و می‌دانیم، د‌ر جریان انتخابات با ادامه سیاست‌های همین افراد علیه نظام جمهوری اسلامی ایران شکل می‌گیرد.

رئیس دانشکده امام باقر(ع) با بیان اینکه این جریان به دنبال این است که لیبرالیزم را  به عنوان دین در جامعه ایران مطرح کند، گفت: شما اساتید دانشگاه به عنوان فرماندهان جنگ نرم باید با بینش و آگاهی خود مانع از تحقق این مسئله در کشور شوید.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱۰
reza
|
UNITED STATES
|
۱۹:۲۷ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۷
4
102
اقاي برادر استادگرامي

خوب حرف زدن مهم نيست

بلكه بايد حرف خوب زد.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۳۳ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۷
3
102
وای از بی تقوایی !! حرمت لباس را هم نگه نمی دارند
ناشناس
|
UNITED STATES
|
۱۹:۴۳ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۷
3
103
این دیگه آخر" توهمه" بخدا !!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۵۳ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۷
3
132
جناب آقای بهشتی فتنه 88 در زمان رضا شاه ، بعد از اشغال ایران توسط متفقین برنامه ریزی شده بود شما خبر نداشتی
ناشناس
|
CANADA
|
۱۹:۵۷ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۷
3
76
حسن موسوي همين بلد نبودن حرافيهاي معمول روسا هست البته نمي دانم با اين بلبل خوش الحان طي اين ٨ سال به كجا رفت در ضمن حاج اين حرفها را چطور الان يادش اومده ؟
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۰:۰۰ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۷
3
101
بینش و آگاهی اساتید اگر در حد و اندازه جنابعالی باشد باید گفته فاتحه.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۰:۲۳ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۷
143
9
یادش بخیر چیز گفتن های آقای موسوی،اسباب خنده ی مارو فراهم میکرد.راست میگه دیگه حرف زدن بلد نیست.میدونم که منتشر نمیشه اما نوشتم بدونید که این راهی که میرید راه غلطی است.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۰:۲۹ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۷
3
92
ارزش نظردادن نداره ...!!!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۰:۴۹ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۷
3
82
وقتی ایمان و آزادگی وانسانیت در وجود کسی نیست وبه قیامت هم اندک اعتقادی نیست نتیجه همین می شود که هرکس دهنش راباز کنه وبی محابا....
حاج رضا
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۱:۲۲ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۷
3
100
داستان قشنگی بود ! کی فیلمش میکنید؟
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۱:۵۳ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۷
3
77
جناب حاج آقا! لازم نیست بافته های ذهنی خودتان را به شکل تحلیلهای به ظاهر مستند به خورد ملت بدید!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۱:۵۹ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۷
3
74
ان کس که نداند و نداند که نداند در ........
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۲:۱۷ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۷
3
65
خدا عاقبت ایشان را ختم به خیر کند.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۲:۱۹ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۷
67
5
موافقم
علی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۲:۱۹ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۷
4
81
عجب. برای کوبیدن اصلاحات چه کارا که نمیکنن
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۲:۱۹ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۷
3
68
چه نظرات سطحی وبی پایه واساسی
آدم
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۲:۲۰ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۷
3
91
بابا نابغه!!!!!!!!!
سیاستمدار!!!!!!!!!
تحلیلکر!!!!!!!!!!!
احمدی نزاد و تنها نگذار
ناشناس
|
UNITED STATES
|
۲۲:۲۶ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۷
4
87
بهترین جایگزین برای برادر حسین شریعت مداری پیدا شد
از سار کاشون
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۲:۳۵ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۷
4
71
ایکاش قدر نظرات هاشمی با تجربه را می دانستیم . کار در دست نابلدهای پر ادعا و پرگو و کم عمل افتاده
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۳:۰۲ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۷
50
9
رئیس دانشکده امام باقر(ع) به برخی از این اظهارنظرها اشاره کرد و گفت: آقای هاشمی در شهریور 87 در دیداری که با طلبه‌ها داشت، گفت موضوعی را با شما مطرح می‌کنم و بروید و درباره آن تحقیق کنید و آن این است که اگر در انتخابات آینده تقلبی صورت گرفت، چه کاری باید کرد و این چنین شد که در شهریور سال 87 کلید تقلب در انتخابات 88 زده شد.......فیلمش هست
علی
|
UNITED KINGDOM
|
۲۳:۱۴ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۷
3
75
رییس دانشگاه اینقدر بی ادب میشه ؟
امید
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۳:۲۱ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۷
3
70
حالا ادبیات و شخصیت این ادم رو مقایسه کنید با ادبیات و شخصیت اقایان خاتمی و هاشمی؟ از نعمت هایی که خدا به اقای خاتمی و دوستانش داده وجود جنین مخالفان کم مایه ایست
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۳:۲۵ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۷
3
69
این آدم خیلی متوهمه .
ناشناس
|
UNITED STATES
|
۲۳:۳۴ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۷
3
55
این قسمتش اوج تخیل بود: " خاتمی کاندیداتوری خود را برای انتخابات اعلام می‌کند و سه جریان مذکور (کمیته سه‌جانبه، مجاهدین خلق و حزب کارگزاران) بر سر او به توافق می‌رسند"
احتمالا تو یه اتاق تاریک پشت پرده ای مخوف:)
خسته
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۳:۳۷ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۷
3
51
ایول. چقدر پیچیده بوده ما خبر نداشتیم!!!!
واقعا که ساده ایم.
مجیدفر
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۳:۴۴ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۷
58
4
انصافا تحلیل خواندنی وجالبی بود .
ناشناس
|
UNITED STATES
|
۲۳:۴۷ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۷
3
59
ایشون کی باشن که اینگونه به منتخبین ملت حمله می کنند .؟
مجتبی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۰:۰۲ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۸
3
53
من که قانع شدم صد در صد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سینا از شیراز
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۰:۱۳ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۸
4
60
جناب آقای حجت‌الاسلام بهشتی رئیس محترم دانشکده امام باقر(ع) ،
آمریکا اسرائیل فرانسه انگلیس کمیته سه‌جانبه، مجاهدین خلق و امثال این ها هیچوقت نمی توانند برای نظام اسلامی ما خطر بزرگی باشند. آنچه می تواند مث موریانه اساس نظام را از داخل بخورد و تهدید کند اینه که بزرگان و مسئولین محترم ، بنا به ملاحظات سیاسی چشم خود را بر تخلفات بزرگ عده ای ببندند و آن ها برای هر خلافی در حاشیه امنیت باشند و فقط با خلافکاران جزیی و کوچک برخورد شود.
حجت
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۰:۴۰ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۸
38
13
یعنی ایشان بهتر از مقام معظم رهبری متوجه مسایل هستند؟! جل الخالق. ترا بخدا دیگه دست بردارید. حضرت آقا فرمودند فضا را متشنج نکنید.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۰:۵۳ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۸
3
55
بدون پایه و اساس , سطحی و سراسر تناقض! واقعا جای تاسف است.
سید رضا
|
UNITED STATES
|
۰۲:۰۹ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۸
4
71
باز فضای انتخابات شد و هجمه ها به آقای هاشمی شدت یافت...
نظرات بینندگان