arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۸۹۳۳۸
تاریخ انتشار: ۰۰ : ۲۰ - ۰۸ دی ۱۳۹۱

استقبال متفاوت ازخاطرات و نوحه‌های یک مداح+عکس حسین پناهی در عروسی او

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

«کتاب آهنگران» خاطرات و متن نوحه‌های صادق آهنگران به قلم علی اکبری هفته پیش روانه بازار شد و در کمتر از یک هفته چاپ اول در 3هزار نسخه به پایان رسید.

به گزارش فارس  قرار است در چاپ دوم برخی اصلاحات جزئی در این اثر اعمال شود و تا ماه آینده روانه بازار کتاب شود. «کتاب آهنگران» به قلم علی اکبری و با هدایت و نظارت صادق آهنگران تالیف و تنظیم شده است. در این کتاب 920‌صفحه‌ای بخشی از خاطرات او و همچنین متن بیش از 500 نوحه‌اش از سال 1358 تا رحلت حضرت امام‌خمینی(ره) منتشر شده است.

از ویژگی‌های جالب این کتاب می‌توان به لوح فشرده‌ای اشاره کرد که تمامی نوحه‌های منتشر شده در کتاب را در بر می‌گیرد و به کتاب پیوست شده است. همچنین 40 قطعه تصویری از اجراهای سال‌های دفاع مقدس او و 120 قطعه عکس منتشر شده از آهنگران هم در کتاب قرار دارد البته آهنگران در کنار عکس‌ها توضیحاتی را هم با دستخط خود نوشته است. این کتاب از سوی نشر «یا زهرا» منتشر شده و هم‌اکنون در بازار کتاب موجود است.

محمود سنگری در مقدمه این کتاب آورده است:

«من خود شاهد بوده‌ام که نه تنها در جبهه، که در ایام محرم، هم پای نوحه خوانی حاج صادق، شاعر یا شاعرانی با او حرکت می‌کردند و بندهای جدیدی در حین حرکت! می‌سرودند و به دست ایشان می‌سپردند و حاج صادق به خوبی اجرا و عرضه می‌کرد. این ویژگی با معیارهای اجرای موسیقی سازگار نیست، اما این رفتار به ظاهر نامتعارف، نشان می‌دهد همان گونه که در عرصه نظامی، حرکت‌های بسیجی برق آسا و عاشقانه است، در عرصه فرهنگی نیز چنین ویژگی بدیعی سریان و جریان دارد.»

 

در بخشی از این کتاب صادق آهنگران روایت می‌کند: «بعد از پیروزی رزمندگان در عملیات طریق‌القدس و تصرف شهر بستان، دعای کمیل را که طبق روال هر شب جمعه در یکی از جبهه‌ها می‌خواندم، در حسینیه شهر بستان خواندم. فردای آن روز، تلویزیون پس از اعلام پیروزی رزمندگان در عملیات و نیز برای آن که نشان دهد شهر بستان آزاد شده است، ضمن اعلام نتایج عملیات عنوان کرد: دعای پر فیض کمیل، در شهر ازاد شده بستان توسط برادر آهنگران اجرا شد. حالا چرا گوینده تلویزیون آن شب «آهنگری» را «آهنگران» گفت، نمی‌دانم؛ اما از آن به بعد با نام آهنگران معروف شدم...»

 

نفر سوم از چپ کسی جز حسین پناهی هنرپیشه تئاتر و تلویزیون نیست. یادش گرامی!

نظرات بینندگان