arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۹۲۶۷۹
تاریخ انتشار: ۰۷ : ۱۰ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۱

سلیمی نمین: عسگراولادی می خواهد فضای گفت‌وگو میان خودی‌های نظام را فراهم کند

درباره اظهارات اخیر آقای عسگراولادی آنچه به ذهنم می‌رسد این است که آقای عسگراولادی یک چارچوب فکری دارد و در این چارچوب فکری آزادگی‌هایی هم هست. من از آزادگی ایشان تجلیل کردم اما این تجلیل به این معنا نیست که همه مواضع ایشان را قبول داشته باشم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
عباس سلیمی نمین از چهره های اصولگرای کشور در گفت‌وگو با «اعتماد» تاکید کرد:

*موضع‌گیری‌های آقای عسگراولادی نشات گرفته از انجام وظیفه و انجام تکلیف است. به نظر من آقای عسگراولادی در تلاش هستند تا فضای گفت‌وگو میان خودی‌های نظام را فراهم آورند که سیاسیون بتوانند با یکدیگر گفت‌وگو و تعامل کنند

*این تهاجمات به آقای عسگراولادی شاید ناشی از انگیزه‌های مختلف باشد. اما درباره اظهارات اخیر آقای عسگراولادی آنچه به ذهنم می‌رسد این است که آقای عسگراولادی یک چارچوب فکری دارد و در این چارچوب فکری آزادگی‌هایی هم هست. من از آزادگی ایشان تجلیل کردم اما این تجلیل به این معنا نیست که همه مواضع ایشان را قبول داشته باشم. اینکه فردی آزادگی داشته باشد و برای نظرات خودش حاضر باشد به میدان بیاید و هزینه بدهد بسیار ارزشمند وقابل تحسین است.

* ‌ واکنش‌ها به آقای عسگراولادی بیشتر احساسی است. این هم به این دلیل است که متاسفانه سال‌هاست که افراطی‌گری را در فضای سیاسی رایج کرده‌ایم. این مساله هم مربوط به یک جریان سیاسی نیست. پیشتازان و پیشقراولان همه جریان‌های سیاسی ایران عناصر تندرو هستند و عناصر منطقی و معقول کمتر توانسته‌اند جریانات سیاسی متعلق به خود را به گونه‌یی مدیریت کنند که عناصر تندرو در نقش پیشقراول قرار نگیرند. عناصر تندرو قدرت جوسازی دارند. طبیعتا این جو‌سازی به ویژه بر افراد وزین جریانات سیاسی تاثیرگذار است و افراد وزین و دارای منطق اعتدال گرایی جریان‌های سیاسی را به حاشیه برده و همچنین این افراد را ناگزیر به پیروی از افراد تندر و می‌کند. فضای سیاسی ایران سال‌هاست که در اختیار تندرو‌ها قرار گرفته است.

*من دستوری بودن هجمه به آقای عسگراولادی را قبول ندارم و فکر هم نمی‌کنم که این‌گونه باشد...به این دلیل که جریان افراطی تنها در یک جناح سیاسی نیست و در جریان دوم خرداد هم این‌گونه بوده است. بارها آقای خاتمی به دلیل ترسیدن از عناصر تندرو جریان خود، موضع‌گیری نکرده و به میدان نیامده است یا اگر به میدان آمده به‌شدت مورد هجمه واقع شده و به تبع آن عقب‌نشینی کرده است. آقای مهاجرانی در انگلیس موضعی را درباره رهبری می‌گیرند شما ببینید چه هجمه‌یی علیه ایشان می‌شود. او بر اساس مشاهدات عینی و روابط خودش آمد و گفت که رهبری حتی یک نقطه خاکستری هم در مسائل اقتصادی ندارند. هجمه به آقای مهاجرانی کمتر از هجمه به آقای عسگراولادی بود؟ فضای دوم خردادی‌ها هم به‌شدت افراطی است. شاید شما بگویید که او هدایت شده است، نه واقعا این‌گونه نیست. در واقع تندروها توانسته‌اند جایگاه خودشان را در جریانات سیاسی تثبیت کنند.
نظرات بینندگان