پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
يک مدرس حوزه و دانشگاه قرآن و علوم حديث با بيان اينکه «بايد مراقب افرادي باشيم که ميخواهند از دعا که خيلي در اسلام توصيه شده براي خود کسب شغل کنند» گفت: بايد دعاي توصيه شده را به مردم آموزش دهيم نه خرافاتي که در حال حاضر در حال رواج است.
حجتالاسلام والمسلمين سيدمحمدعلي ايازي در گفتوگو با ايسنا، با بيان اينکه «ترديدي نيست که دعا افزون بر آثار معنوي و روحي که براي شخص دعاکننده بر جاي ميگذارد يک آثار تکويني هم در جامعه دارد» اظهار کرد: دعا معمولا به دو صورت قولي و شفاهي و يا کتبي و نوشتاري انجام ميشود.
اين مدرس حوزه و دانشگاه قرآن و علوم حديث با بيان اينکه «شخص دعاکننده خيلي ميتواند موثر و تاثيرگذار باشد» گفت: ارتباط روحي و معنوي که فرد در دعا با نوشتن و يا گفتن خودش با خداوند برقرار ميکند خيلي مهم است. ايازي ادامه داد: اما بحث دعانويسي از مقوله دعا جداست. گاهي يکسري از افراد از دعا براي خود به عنوان يک شغل استفاده ميکنند و اين دعا اثر و خاصيتي ندارد چرا که نه بعد معنوي را به وجود ميآورد و نه اثر تربيتي روي فرد ميگذارد.
وي با بيان اينکه «ما امروزه چه در کشور خودمان و چه در کل جهان شاهد شغلي با عنوان دعانويسي هستيم» گفت: چيزهايي که نوشته ميشود از مظاهر خرافات است و برخي از افراد ميخواهند با نوعي رفتار مراد و مريدي، يک ارتباطي را با افراد بگيرند که اين کار اصلا صحيح نيست.