کد خبر: ۹۳۲۲۹۳
تاریخ انتشار: ۲۴ : ۲۱ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۵

گروسی با وزیر خارجه پاکستان درباره تحولات منطقه و پیشبرد دیپلماسی گفت‌ وگو کرد

وزیر خارجه پاکستان و مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ضمن مرر آخرین تحولات جاری در منطقه بر لزوم پیشبرد دیپلماسی با هدف دستیابی به صلح پایدار تاکید کردند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ایرنا: وزیر خارجه پاکستان و مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ضمن مرر آخرین تحولات جاری در منطقه بر لزوم پیشبرد دیپلماسی با هدف دستیابی به صلح پایدار تاکید کردند.
 
به گزارش روابط عمومی دفتر سخنگوی وزارت خارجه پاکستان، سناتور محمد اسحاق دار معاون نخست وزیر و وزیر خارجه این کشور با رافائل گروسی گفت وگوی تلفنی انجام داد.
 
آنان در این رایزنی تلفنی در مورد آخرین تحولات منطقه تبادل نظر کرده و بر اهمیت ادامه دیپلماسی، گفت‌ وگو و تعامل سازنده در پیشبرد صلح و ثبات منطقه‌ای و بین المللی تاکید کردند.
 
گروسی ابراز امیدواری کرد که طرفین طبق تفاهم نامه اسلام آباد، گفت‌ وگو و تعامل را با هدف دستیابی به نتیجه‌ای صلح آمیز و پایدار حفظ کنند.
 
هفته گذشته سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با انتقاد از تداوم حملات و تهدیدهای آمریکا علیه تأسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز کشور، ضمن طرح این پرسش که «رافائل گروسی کجاست؟»، سکوت مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در قبال این اقدامات را مورد انتقاد قرار داد و تأکید کرد حملات به تأسیسات هسته‌ای ایران نقض آشکار حقوق بین‌الملل و مقررات آژانس است.
نظرات بینندگان
captcha