arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۹۹۸۳۶
تاریخ انتشار: ۱۵ : ۲۰ - ۱۵ اسفند ۱۳۹۱

آقای محصولی! پس چقدر پول دارید؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
آقای محصولی عضو ارشد جبهه پایداری در یک جمع دانشجویی ادعاهای منتشر شده در سایت ویکی پدیا در باره سرمایه 160میلیون دلاری خود را تکذیب کرده است.

اخلاق دینی حکم می کند که تکذیب جناب آقای محصولی را (اینجا) بپذیریم، ضمن اینکه اگر این خبر درست هم می بود، فی نفسه هیچ اتهامی را متوجه او نمی کرد. متمول بودن و برخورداری از امکانات مادی با هیچ معیاری ضد ارزش نیست و در مواردی که سرمایه به سود تولید به جریان بیفتد ارزشمند هم هست.

با این وجود آقای محصولی در این جمع دانشجویی در پاسخ به سوالی در زمینه سرمایه اش مطالبی بیان داشته که در نگاه نخست نشان می دهد او هیچ تلاشی برای  شفاف کردن موضوع سرمایه داری اش ندارد. اینکه وی بگوید این ادعا در سال 88 و دورانی که وی وزیرکشور و مسئول برگزاری انتخابات بوده است مطرح شده و یا اینکه نام افراد دیگری را نیز بیاورد که آنها هم متهم به سرمایه داری شده اند، نوعی فرافکنی و فرار به جلو است. مثلا آقای محصولی گفته است این حرفها را در باره سردار جعفری و سعید جلیلی  و مقام معظم رهبری هم زده اند. آقای محصولی می داند که افکار عمومی برای چنین حرفهایی در باره جعفری و جلیلی تره هم خرد نمی کند ، چه برسد به مقام معظم رهبری که به تاسی از شیوه بزرگان اسلام به ساده زیستی شهره اند. این واقعیت را حتی مخالفان رهبرانقلاب، معترفند.(به عنوان نمونه رجوع کنید به اظهارات چندی پیش دکتر عطاء الله مهاجرانی)

آقای محصولی حتما به خاطر دارند که در دولت نخست آقای احمدی نژاد، نامزد تصدی سمت وزارت نفت شد و در همان دوران،ه از سرمایه 20میلیاردتومانی خود سخن راند و شاید همین ویژگی، مانع رسیدن او به پست وزارت شد.

مع الوصف آقای محصولی هرگز توضیح نداد که همان20میلیارد تومان، چگونه کسب شده و از کجا آمده است؟ سریعا عرض می کنم آقای محصولی هیچ وظیفه قانونی برای پاسخ دادن به این سوال ندارد و فرض بر این است که این سرمایه کاملا مشروع است. آقای محصولی می تواند بخشی از آن را از راه میراث، کسب و کار قانونی، کارآفرینی و ... به دست آورده باشد. کم و زیاد بودن سرمایه اش هم ربطی به احدالناسی ندارد، اما وقتی او عضو یک حزب سیاسی به شدت اصولگراست که مو را از ماست می کشد و  روی رفتار اقتصادی کارگزاران، ذره بین می اندازد، ناگزیر است حداقل در باره همان 20میلیارد تومان سال 1384 (که فرض می کنیم هیچ افزایشی هم نداشته) توضیح بدهد که از کجا و در چه فرایندی کسب شده است؟

این شفافیت، دست برقضا یک توصیه دینی هم هست که می فرماید:"اتقوا من مواضع التهم= از اینکه در جایگاه تهمت قرار بگیرید بپرهیزید". شفاف شدن این موضوع، هم راه را بر شایعه سازی رسانه ای می بندد ، هم تکلیف مردم را با تشکل جبهه پایداری روشن می کند و هم موجب می شود آقای محصولی در جمعهای دانشجویی و غیردانشجویی طرفدار خودش ، سوال پیچ نشود.

منبع: خبرآنلاین
نظرات بینندگان