arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۳۴۲۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۹ : ۱۶ - ۲۳ فروردين ۱۳۹۰

رحیمی: پزشكان جواب آزمايش‌ها را فارسي بنويسند

معاون اول رييس جمهور با اشاره به اقدام اخير غربي‌ها مبني بر تحريم سوخت هواپيماهاي مسافربري جمهوري اسلامي ايران در اروپا، اعلام كرد: جمهوري اسلامي ايران نيز راهكار مقابله به مثل را انتخاب كرد و بلافاصله دستور داده شد كه به هيچ يك از هواپيماهاي غربي در داخل كشورمان سوخت داده نشود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
معاون اول رييس جمهور با اشاره به اقدام اخير غربي‌ها مبني بر تحريم سوخت هواپيماهاي مسافربري جمهوري اسلامي ايران در اروپا، اعلام كرد: جمهوري اسلامي ايران نيز راهكار مقابله به مثل را انتخاب كرد و بلافاصله دستور داده شد كه به هيچ يك از هواپيماهاي غربي در داخل كشورمان سوخت داده نشود.

به گزارش خبرگزاری انتخاب به نقل از ایسنا، محمدرضا رحيمي درمراسم «جشن سلامت» كه صبح امروز در مركز همايش‌هاي بين‌المللي رازي برگزار شد، با تاكيد بر اين كه تحريم غربي‌ها براي سلامت ملت به شدت شكست خورده است، گفت: جمهوري اسلامي ايران در شرايط تحريم اقدام به ساخت سه داروي ضد سرطان كرده است.

وي با اشاره به اين كه بيش از 95 درصد داروهاي موردنظر كشورمان، توليد داخل است، افزود: اقداماتي همچون سنگين‌ترين اعمال جراحي و توليد استخوان زنده از استخوان مرده، نشان دهنده بي‌تاثيربودن تحريم‌هاي دشمنان است.

وي با اشاره به اين كه حجم صادرات غير نفتي دولت در شرايط تحريم به 36 ميليارد دلار رسيده است، پيش‌بيني كرد كه امسال اين رقم از مرز 45 ميليارد دلار نيز بگذرد.

رحيمي با اشاره به اجراي هدفمندسازي قانون رايانه‌ها در شرايط تحريم، اظهاركرد: اين در حاليست كه كشورهاي اروپايي و امريكا در حال انجام اقداماتي خلاف بهداشت جهاني هستند، البته در صورتي كه بهداشت جهاني را تنها بهداشت جسمي تعريف نكنيم.

معاون اول رييس جمهور با بيان اينكه يك خانواده چهارنفره تقريبا 200 هزار تومان يارانه در هر ماه دريافت مي‌كند، يادآور شد: اين در حاليست كه مستمري اقشار آسيب‌پذير كمتر از 60 هزار تومان بوده است.

پرداخت وام قرض‌الحسنه 5/1 ميليون توماني به هر خانواده ايراني

وي با اشاره به اين كه مقرر شده است، با اجراي طرح ميزان، 5/1 ميليون تومان وام قرض‌الحسنه با كارمزد چهار درصد به هر خانواده ايراني پرداخت شود، ادامه داد: مي‌توان اين طور نتيجه‌گيري كرد كه يك خانواده چهار نفره با اجراي قانون هدفمندسازي يارانه‌ها و برخورداري از وام طرح ميزان، سالانه سه ميليون و 900 هزار تومان درآمد دارد.

به گفته رحيمي، خانواده‌ نيازمندي كه پيش ازاين با 40 ـ 50 هزار تومان كمك دولتي از طريق كميته امداد يا بهزيستي زندگي مي‌كردند، اكنون با برخورداري از چنين درآمدي مي‌توانند زندگي خود را مديريت كنند.

رحيمي تاكيد كرد: ايران به دنبال ارائه الگويي به جهانيان براي ريشه‌كن كردن فقر از طريق اجراي قانون هدفمندسازي يارانه‌هاست.

وي با بيان اين كه كارشناسان معتقدند اجراي هدفمندسازي يارانه‌ها در ديگر كشورها همواره در اوج ثبات و پايداري صورت گرفته است، افزود: جمهوري اسلامي ايران نيز با وجود شديدترين تحريم‌ها در اوج ثبات قرار دارد.

به گزارش ايسنا، وي درباره طرح ميزان توضيح داد: وام 5/1 ميليون توماني ياد شده قرار است، ابتدا به كاركنان آموزش و پرورش و سپس به كاركنان حوزه بهداشت و درمان، ساير كارمندان دولت، بازنشستگان، كارگران و در نهايت به همه ايرانيان پرداخت شود.

بر اساس طرح تامين، اعتباري در اختيار خانواده‌هاي ايراني قرار مي‌گيرد كه با آن نمي‌توانند اجناس خارجي خريداري كنند

به گفته وي در طرح تامين نيز اعتباري در اختيار خانواده‌هاي ايراني قرار مي‌گيرد كه با آن نمي‌توانند اجناس خارجي خريداري كنند.

به گفته معاون اول رييس جمهور، خانواده‌ها با استفاده از اين اعتبار مي‌توانند بهترين كالاهاي ايراني را كه داراي ايران ‌كد و استاندارد هستند، به صورت مستقيم از كارخانه توليد كننده تهيه كنند كه علاوه بر برخورداري از سه درصد تخفيف، حمل كالا نيز براي آنها به صورت رايگان انجام مي‌شود.

وي به اجراي طرح آتيه نيز اشاره و اظهار كرد: نرخ تولد در كشورمان يك ميليون و 400 هزار نوزاد در سال است كه اين متولدان جديد از يك ميليون تومان در قالب طرح آتيه برخوردار مي‌شوند.

رحيمي با تاكيد بر اين كه اين رقم تا سن 18 سالگي قابل برداشت نيست، تاكيد كرد: بر اين اساس كودكاني كه اكنون به دنيا مي‌آيند، در سن 18 ‌سالگي پشتوانه مالي براي ادامه تحصيل، اشتغال و يا ازدواج خود دارند و بر اين اساس از بهداشت رواني نيز برخوردارند.

وي در ادامه با اشاره به نامگذاري سال جاري به عنوان سال «جهاد اقتصادي» از سوي مقام معظم رهبري، عنوان كرد: سال 90 آغاز شكوهمند از دهه‌اي براي ساختن ايراني مقتدر است.

وي با بيان اين كه جهاد در لغت به معناي تلاش زياد است و در معنايي ديگر از آن به عنوان جنگ ياد مي‌شود، گفت: از آنجا كه در مبارزه با تحريم‌هايي هستيم كه به خاطر قدرت‌هاي بزرگ ايجاد شده است، بنابراين مي‌توان گفت كه در يك جنگ تمام عيار هستيم.

هدف‌گذاري 5/2 ميليون شغل جديد به دستور رييس جمهور در سال جاري

رحيمي همچنين با بيان اين كه در سال جهاد اقتصادي بايد تلاش بسيار زيادي را در همه عرصه‌ها به كار گيريم، خاطرنشان كرد: سال گذشته يك ميليون و 750 هزار شغل توسط دولت ايجاد شد كه با در نظر گرفتن چند درصد خطا مي‌توان از ايجاد قطعي يك ميليون و 600 هزار شغل خبر داد.

معاون اول رييس‌جمهور با اشاره به اين كه 5/2 ميليون شغل جديد به دستور رييس جمهور در سال جديد هدف‌گذاري شده است، تصريح كرد: در صورت تحقق اين امر، نرخ بيكاري به زير پنج درصد خواهد رسيد.

رحيمي با اشاره به اين كه كاهش بيكاري منجر به افزايش توليد و در نتيجه كاهش تورم مي‌شود، عنوان كرد: با امنيت خاطري كه از طريق كاهش نرخ بيكاري ايجاد خواهد شد، بسياري از آسيب‌هاي اجتماعي نيز كنترل مي‌شود.

بانك‌هايي كه سودهاي بالا دريافت مي‌كنند، به بانك اسلامي تبديل مي‌شوند

احداث مسكن براي كليه ايرانيان فاقد مسكن تا پايان دولت دهم

وي همچنين از اصلاح نظام بانكداري كشور در سال جاري خبر داد و تاكيد كرد: بانك‌هايي كه سودهاي بالا دريافت مي‌كنند را به بانك اسلامي تبديل خواهيم كرد.

وي همچنين به احداث مسكن براي كليه ايرانيان فاقد مسكن تا پايان دولت دهم اشاره و خاطرنشان كرد: اين هدف‌گذاري منجر به برگزاري جشن برخورداي از مسكن همه كساني كه واجد شرايط هستند، خواهد شد.

به گفته رحيمي، سال گذشته احداث 200 هزار مسكن در دستور كار بنياد مسكن انقلاب اسلامي بود كه به دستور رييس‌جمهور اين رقم به 600 هزار واحد مسكوني افزايش يافت و محقق شد.

به گزارش ايسنا، معاون اول رييس‌جمهور در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به اين كه زندگي بشر در همه ابعاد با بهداشت سر و كار دارد، تاكيد كرد: مقولاتي همچون بهداشت رواني، اجتماعي و خانوادگي نيز بايد در مقوله بهداشت مدنظر قرار گيرد، چرا كه هر اندازه بهداشت رواني مورد توجه باشد بهداشت جسماني نيز به تبع آن تامين مي‌شود.

وي توجه به زدودن آلودگي‌ها از قلب و پرهيز از نادرستي و دشمني و خشم را موجب آرامش روح برشمرد و خاطرنشان كرد: مال حرام مانند شيشه كدري است كه روح فرد را مكدر مي‌كند.

رحيمي ادامه داد: ممكن است، تكرار اين عمل براي فرد منجر به عادي شدن آن شود، اما در نهايت ريشه‌هاي سرطان روحي را در بدن او محكم مي‌كند.

مستكبراني كه به عنوان كمك به مردم ليبي وارد اين كشور شده‌اند، به حمايت از رژيم قذافي به كشتار مردم دست مي‌زنند

وي با اشاره به اقدامات قدرت‌هاي مستكبر همچون خون‌ريزي‌ها و كشتارها مقابل چشم جهانيان، آموزش جوانان براي حركت‌هاي انتحاري و نيز ترورها، يادآور شد: اين اخبار ناخوشايندي كه همه روزه به جهانيان مي‌رسد، موجب مي‌شود كه بهداشت رواني افراد آسيب ببيند.

به اعتقاد رحيمي، اخبار خوشايندي كه از قدرت‌هاي استكباري در زمينه خدمت به جهانيان به ندرت شنيده مي‌شود نيز بلافاصله با موضوع درآمد و ثروت عجين مي‌شود، به گونه‌اي كه اگر داروي جديدي كشف و معرفي شود، بيش از هر چيز با هدف كسب درآمد بيشتر اين اقدام انجام مي‌شود.

وي با اشاره به تحولات اخير كشورهاي اسلامي منطقه، گفت: مستكبراني كه به عنوان كمك به مردم ليبي وارد اين كشور شده‌اند، به حمايت از رژيم قذافي به كشتار مردم دست مي‌زنند و سپس مي‌گويند كه اشتباه كرديم، اما مي‌گوييم همه مساعي شما در دنيا اشتباه است و همه گام‌هاي شما پليد است.

به گفته معاون اول رييس جمهور، اگر آمريكا امكاناتي را كه صرف ترور مي‌كند، صرف برقراري آرامش مردم كند، جهان يكسره گلستان مي‌شود.

وي همچنين به حضور نيروهاي نظامي بيگانه در افغانستان اشاره و تاكيد كرد: در اين كشور چيزي به جز كشتار و توليد مواد مخدر به چشم نمي‌خورد.

وي افزود: بيگانگان مستكبر مقابل چشم جهانيان به توليد مواد مخدر در افغانستان مبادرت مي‌كنند و اين مواد را از آنجا خارج مي‌كنند.

به اعتقاد رحيمي، همه توزيع‌كنندگان اصلي مواد مخدر به قدرت‌هاي مستكبر متصل هستند.

به گزارش ايسنا، وي در ادامه با انتقاد از هزينه‌هاي بالاي برخي از اعمال جراحي به ويژه در بيمارستان‌هاي خصوصي، اظهار كرد: زماني كه احياي يك انسان در اسلام مطابق با احياي كل بشريت عنوان شده است، چه اشكالي دارد كه يك فرد نيازمند با تخفيف از عمل جراحي برخوردار شود.

معاون اول رييس‌جمهو با تاكيد بر اين كه زيرميزي در بساط بهداشت و درمان نبايد باقي بماند، اضافه كرد: پزشكان نبايد بيماران را به بيمارستان‌ها و آزمايشگاه‌هاي دلخواه خود سوق دهند.

رحيمي همچنين از اقدام پزشكان مبني بر نگارش جواب آزمايش‌ها به زبان انگليسي انتقاد كرد و خطاب به آنها گفت: حتي اين استدلال كه برخي از خبرها براي بيمار ناخوشايند است نيز نبايد موجب نگارش جواب آزمايش به زبان انگليسي شود، مگر انگليسي‌ها خبرهاي ناخوشايند خود براي بيمار را به فارسي مي‌نويسند؟.

وي با بيان اين كه ما ايراني هستيم و حق داريم كه بدانيم در جواب آزمايش چه چيزي ذكر شده است، از پزشكان درخواست كرد كه به خاطر خدا، فارسي بنويسند.

به اعتقاد رحيمي اين اقدام پزشكان ظلم به زبان فارسي و فرهنگ اسلامي و حتي هفته جهاني بهداشت است.

وي در عين حال با بيان اين كه آن چه عنوان شد، تنها خواهش و تقاضا از پزشكان است، در عين حال خطاب به وزير بهداشت گفت: آقايان وزير پيش از اين چنين اقدامي نكرده‌اند و اميدوارم كه شما مردانه‌تر از آنها اين موضوع را اصلاح كنيد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۲:۴۵ - ۱۳۹۰/۰۱/۲۳
0
0
باید حرف درست را از متخصصش پرسید. آقای رحیمی هم که هستند.
نظرات بینندگان