arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۷۱۶۴
تاریخ انتشار: ۳۴ : ۱۳ - ۲۳ آذر ۱۳۹۰

کیوی بخورید سالم بمانید

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
پزشکان به افرادی که از طعم میوه کیوی تجربه خوبی ندارند، توصیه کرده اند این میوه را به دلیل وجود مواد بسیار مغذی آن مصرف کنند.
به گزارش ایسنا به نقل از ایندین تایمز، میوه کیوی سرشار از مواد مغذی معدنی و ویتامین های A، C و E است. ویتامین C یک آنتی اکسیدان حلال درآب است که بدن را از ابتلا به چاقی، بیماریهای قلبی و عروقی و سرطان، حفظ می کند.
ویتامین E نیز تأثیر مشابهی با ویتامین C دارد، اما آنتی اکسیدان حلال در چربی است. میوه کیوی به دلیل داشتن این دو ویتامین، به حفاظت بدن در مقابل «رادیکالهای آزاد» کمک می کند.
فیبرغذایی موجود در کیوی برای درمان بیماریهایی مانند دیابت از طریق کنترل سطح قند خون مفید است. مصرف کیوی همچنین از ابتلا به سرطان روده جلوگیری می کند و مقدار فیبر بالای آن مقدار سطح کلسترول خون را کاهش می دهد.
پزشکان همچنین به بیمارانی که از بیماریهای قلبی رنج می برند، توصیه می کنند روزانه این میوه را مصرف کنند تا احتمال دومین سکته قلبی در آنان کاهش یابد.
نظرات بینندگان