arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۶۹۵۰۵
تاریخ انتشار: ۲۸ : ۱۵ - ۲۲ تير ۱۳۹۱

دستگیری 61 نفر از اراذل و اوباش در قطار جمکران

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رئیس پلیس راه آهن با اشاره به اقدامات این پلیس در سه ماه گذشته گفت: در یک عملیات ماموران موفق شدند 61 اراذل و اوباش را در قطار تهران- جمکران شناسایی و دستگیر کنند.

سردار امیر رحمت اللهی اظهار داشت:‌ در سه ماهه نخست امسال،‌113 کیلوگرم انواع موادمخدر کشف و در این رابطه 695 نفر دستگیر و به مراجع قضایی معرفی شدند.
 
وی با بیان اینکه از بین مواد مخدر مکشوفه، تریاک در صدر کشفیات قرار دارد، گفت: کشف موادمخدر، طی این مدت در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته از رشد خوبی برخوردار بوده است.
 
تمرکز پلیس راه آهن در راستای مبارزه و برخورد با انتقال موادمخدر صنعتی از طریق خطوط ریلی
رییس پلیس راه آهن کشور ادامه داد: برخورد با سوداگران مواد افیونی که از قطار به عنوان یک وسیله مطمئن برای سودجویی و قاچاق موادمخدر استفاده کرده بودند از اقدامات شاخص پلیس راه آهن به شمار می آید. پلیس راه آهن در راستای مبارزه و برخورد با انتقال موادمخدر صنعتی از طریق خطوط ریلی متمرکز شده است ودر این راستا، قطارهای بین المللی و مسافران با دقت کنترل می شوند.
 
سه میلیارد ریال، ارزش ریالی کالاهای قاچاق کشف شده
سردار رحمت اللهی با بیان اینکه در بحث مبارزه با قاچاق کالا‏، عملکرد پلیس راه آهن طی این مدت، 64 درصد رشد داشته است‏، تصریح کرد: ارزش ریالی کالاهای قاچاق مکشوفه در خطوط ریلی سراسر کشور، سه میلیارد ریال برآورد شده است. قاچاق کالا بیشتر در استان های هرمزگان و تهران که مقصد ارسال تمامی بارها می باشد‏، صورت می گیرد.
 
وی افزود: در استان هایی که امکان حمل قاچاق بیشتر است‏، دقت و هوشیاری ماموران پلیس راه آهن نسبت به بازرسی و کنترل اجناس مسافران تشدید شده و این روند رو به رشد را ادامه و حفظ خواهیم کرد.
 
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: هر کالایی که از طریق مجاری غیر قانونی و غیر رسمی وارد شود و مدارک و مستندات قانونی مبنی بر پرداخت عوارض نداشته باشد، قاچاق محسوب می شود که بیشتر کالاهای قاچاق، شامل تجهیزات کامپیوتر‏، لوازم آرایش، خودرو، انواع پوشاک، دارو و گوشی های تلفن همراه می شود.
 
رییس پلیس راه آهن کشور با اشاره به کشف 224 مورد سرقت در سه ماهه نخست امسال، از رشد 44 درصدی کشف سرقت در خطوط ریلی طی این مدت خبرداد و گفت: این سرقت ها شامل تمامی سرقت ها اعم از سرقت های خرد‏، داخل ایستگاه ها، قطارهای مسافربری و خطوط راه آهن می باشد. ین مقام مسئول‏، ارزش ریالی اجناس مسروقه کشف شده از مجرمان را 8 میلیارد ریال عنوان کرد.
 
کشف 94 تن آهن آلات و ادوات ریلی مسروقه
این مقام مسئول از کشف 94 تن آهن آلات و ادوات ریلی مسروقه در سه ماهه امسال خبرداد و خاطرنشان کرد: ارزش ریالی ادوات مسروقه، 844 میلیون ریال برآورد شده است.
 
سردار رحمت اللهی با اشاره به دستگیری 14 تبعه به اتهام استفاده از مدارک مجعول و همچنین 197 تبعه غیرمجاز‏، خاطرنشان کرد: 44 هزار و 258 تبعه شامل زائران‏، توریست و کارشناسان طرف قرارداد راه آهن، کنترل شدند و تحت پوشش امنیتی و انتظامی پلیس راه آهن از طریق شبکه ریلی مسافرت کردند.
 
ابراز رضایت رییس پلیس راه آهن کشور از وضعیت پوشش مسافران قطار
این مقام مسئول درباره موضوع امنیت اخلاقی گفت: رعایت هنجارهای عمومی و ارزش های دینی و فرهنگی امری ضروری است، اگرچه رویه معمول پلیس مبتنی بر اقدامات بازدارنده و ارائه تذکرات است. کسانی که به هیچ عنوان ارزش های اخلاقی، حجاب اسلامی و هنجارهای عمومی جامعه را رعایت نمی کنند و با تظاهر علنی به بدپوششی و بدحجابی در جامعه،‌ قوانین را نقض می کنند، برخورد با آنها اجتناب ناپذیر است.
 
سردار رحمت اللهی به تذکر و ارشاد افراد بدپوشش و بدحجاب توسط ماموران پلیس راه آهن اشاره کرد و افزود: با تعداد کمی از این افراد برخورد قانونی شده است.
رییس پلیس راه آهن کشور از وضعیت پوشش مسافران قطارها ابراز رضایتمندی کرد و گفت: در این رابطه با مشکلی مواجه نشده ایم.
 
کشف 43 تن کود شیمیایی قاچاق در راه آهن شمالغرب زنجان
سردار رحمت اللهی به کشف 43 تن کودشیمیایی قاچاق توسط ماموران شمال غرب زنجان اشاره کرد و گفت: ماموران آگاهی پلیس راه آهن شمال غرب از طریق منابع اطلاعاتی، از دپو مقادیر زیادی کود شیمایی غیرمجاز در انباری واقع در یکی از شهرهای این استان مطلع شدند.
 
وی افزود: پلیس ضمن هماهنگی با مقام قضایی و نیز سازمان تعزیزات حکومتی و جهاد کشاورزی به انبار مورد نظر اعزام و در بازرسی از انبار مذکور 815 کیسه به وزن تقریبی 41 تن انواع کود شیمیایی غیرمجاز کشف و در این رابطه یک نفر را دستگیر کردند.
 
کشف یک عدد سرگرز مرمر عتیقه در راه آهن کرمان
سردار رحمت اللهی در ادامه از کشف یک سر گزر مرمر عتیقه خبر داد و گفت: این شی عتیقه سنگی متعلق به سه هزار سال قبل می باشد. یکی از وظایف پلیس راه آهن را مبارزه با قاچاقچیان کالا و کنترل مبادی ورودی و خروجی عنوان کرد و افزود: چندی پیش، ماموران مبارزه با کالای قاچای پلیس راه آهن تهران در بازرسی از دو مسافر تهران - استانبول، قریب به نیم کیلو طلا و 62 هزار دلار قاچاق کشف کردند.
 
اجرای طرح کنترل وسایل نقلیه در خطوط ریلی کشور
رییس پلیس راه آهن کشور با اشاره به اجرای طرح کنترل وسایل نقلیه در خطوط ریلی کشور، گفت: در این طرح، 15 دستگاه خودرو و 23 دستگاه موتورسیکلت مسروقه و یا دارای دستور توقیف، شناسایی و به مراجع قانونی معرفی شدند.
 
دستگیری 61 نفر اراذل و اوباش در قطار تهران - جمکران
سردار رحمت اللهی در ادامه به اجرای طرح عملیاتی مبارزه با اراذل و اوباش در قطار تهران - جمکران اشاره کرد و گفت: در پی شکایت متعدد مسافران قطار تهران - جمکران،مبنی بر تحرکات شرارت آمیز عده ای اراذل و اوباش در این قطار مسافری، ماموران پلیس راه آهن با انجام اقدامات اطلاعاتی و نیز هماهنگی با دادسرای ناحیه 16 طی یک عملیات ضربتی 61 نفر را از افراد شرور را دستگیر کردند که 25 نفر با قرار قانونی روانه زندان و مابقی با اخذ تعهد کتبی آزاد شدند.
 
 
کشته و مجروح شدن 28 نفر به علت تصادف با قطار
این مقام انتظامی با اشاره به تصادفات افراد با قطار، گفت:اقدامات موثر و اعتبارات خوبی از سوی راه آهن در این بخش اختصاص داده شده است اما متاسفانه برخی افراد بدون در نظر گرفتن قانون ایمنی راه آهن، وارد حریم شده و با قطار تصادف می کنند.
 
وی با بیان اینکه تصادفات ریلی معمولاً اجتناب ناپذیر است به کشته شدن 21 نفر و مجروح شدن هفت نفر بر اثر تصادف با قطار طی این مدت خبرداد.سوانح ریلی طی این مدت 4 درصد کاهش داشته است.

مبارزه با موادمخدر، اولویت مهم پلیس راه آهن رییس پلیس راه آهن کشور درباره صحبت های یکی از مسئولان ستاد مبارزه با موادمخدر مبنی بر اینکه راه آهن یکی از مهمترین عوامل جابجایی موادمخدر در کشور است و قاچاق موادمخدر از طریق دو استان جنوبی کشور انجام می شود‏، گفت: در 20 استان کشور، راه آهن، وجود دارد، این درحالی است که 18 مرکز و یگان های انتظامی و بالغ بر صد کلانتری و پاسگاه در طول خطوط راه آهن به صورت شبانه روزی مشغول انجام وظیفه هستند.
 
سردار رحمت اللهی با بیان اینکه مبارزه با موادمخدر یکی از اولویت های پلیس راه آهن به شمار می آید، گفت: معتقد هستیم مبارزه با موادمخدر، یک وظیفه ملی است.
 
این مقام مسئول با بیان اینکه خلاء ها، بسترهای وقوع جرم، جغرافیای حمل و جابجایی موادمخدر برای ما ناشناخته نیست، گفت: ماموران پلیس راه آهن با شیوه های مجرمان آشنا هستند و کشفیات موادمخدر خود موید این موضوع است.
 
وی ادامه داد: نمی دانم، این مقام مسئول بر اساس چه مستنداتی این اظهارات را عنوان کرده، در صورتی که وی یقین دارد حمل و جابجایی موادمخدر از طریق قطار صورت می گیرد، حتماً باید این موضوع را اطلاع می دادند تا پلیس راه آهن با نقاط ضعف خود آشنا شود.
 
رییس پلیس راه آهن کشور به راه آهن استان های هرمزگان و خوزستان در جنوب کشور اشاره کرد و گفت: سال گذشته در بازرسی ماموران پلیس از مسافران قطار مسافربری خوزستان- تهران، 143 نفر به اتهام حمل سه کیلو گرم موادمخدر دستگیر شدند اما در سه ماهه امسال 42 نفر به همراه 191 گرم موادمخدر دستگیر شدند.

سردار رحمت اللهی خاطرنشان کرد: بررسی کارشناسی در رابطه با این میزان کشف موادمخدر و بررسی سوابق و تحلیل جابجایی موادمخدر از خوزستان نشان دهنده این است که این استان به عنوان استان صادر کننده موادمخدر محسوب نمی شود و در اولویت چندم قرار می گیرد.
 
وی در ادامه با اشاره به انتقال موادمخدر از طریق راه آهن هرمزگان به استان های دیگر اشاره و بر کنترل شدید این محور از سوی پلیس راه آهن کشور تاکید کرد و گفت: هدف گذاری و دقت نظر پلیس راه آهن در این مسیر بسیار زیاد می باشد و کشفیات مربوطه خود موید این امر است.
 
سردار رحمت اللهی با بیان اینکه سال گذشته 263 نفر قاچاقچی مواد افیونی با مبدا هرمزگان و مقصد های مختلف دستگیر و 120 کیلوگرم موادمخدر از آنها در قطارها و ایستگاه های خطوط مختلف راه آهن کشف شده است،گفت: امسال با تشدید اقدامات کنترلی در این محور، 76 نفر دستگیر و 85 کیلوگرم موادمخدر کشف شده است.
 
رییس پلیس راه آهن کشور خاطرنشان کرد: بازرسی و کنترل مسافران را تنها به مبدا محدود نمی کنیم بلکه بازرسی و کنترل در داخل قطار و ایستگاه های مقصد نیز صورت می پذیرد.
این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: آحاد مردم و مسافران را نمی توانیم قاچاقچی فرض کنیم بلکه علاوه بر ارائه خدمات به آنها باید حقوق شهروندی را رعایت کنیم.
 
وی خاطرنشان کرد: ماموران پلیس راه آهن با استفاده از تجربیات، ظن پلیسی و علوم جرم یابی، افراد مظنون را شناسایی و دستگیر می کنند. حضور پلیس در قطارها، برای مجرمان و قاچاقچیان بازدارنده است.

منبع: مهر
نظرات بینندگان