arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۲۰۹۴۶
تاریخ انتشار: ۵۳ : ۱۳ - ۲۵ مرداد ۱۳۹۴
آیت الله غرویان در گفتگو با «انتخاب»:

یعنی چه که آقای جنتی می گویند «می خواهند به زور وارد مجلس خبرگان شوند و مشکل ایجاد کنند» / هاشمی و جنتی اختلاف دیدگاه دارند، این تفاوت بوده، هست و خواهد بود

آیت الله محسن غرویان معتقد است که سخنان اخیر آیت الله جنتی در خطبه های نماز جمعه ابهام افرین بود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
یعنی چه که آقای جنتی می گویند «می خواهند به زور وارد محلس خبرگان شوند و مشکل ایجاد کنند» / این سخنان ذهن جامعه را تشویش می کند / آیت الله هاشمی و جنتی اختلاف دیدگاه دارند، این تفاوت بوده، هست و خواهد بود

آیت الله محسن غرویان معتقد است که سخنان اخیر آیت الله جنتی در خطبه های نماز جمعه ابهام افرین بود.

غرویان در گفتگو با «انتخاب» اظهار داشت: کلمات و واژه هایی که آیت الله جنتی در نماز جمعه به کار بردند، ابهام آفرین بود، از جمله کلمه ی «زور» و «مشکل»، این سخنان باید توضیح داده شود.

این استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: ما کشوری داریم که براساس مردمسالاری دینی، اگر کسانی واجد شرایط برای ورود به خبرگان بودند و اجتهاد انها ثابت شد می توانند با رای مردم وارد مجلس خبرگان شود، خب این چه مشکلی ایجاد می کند؟

وی افزود: کسانی که تاکنون به مجلس خبرگان ورود پیدا کرده اند، همین مسیر را طی کرده و از این پس هم همین راه طی خواهد شد، بنابراین مشکل افرین بودن به چه معناست؟ این باید توضیح داده شود.

غرویان در ادامه گفت: آقای جنتی از کلمه «زور» نیز استفاده کردند و گفتند که برخی می خواهند به زور وارد مجلس خبرگان شوند؛ خب این یعنی چه؟ این سخنان در اینجا اصلا معنایی ندارد. ورود به مجلس خبرگان مسیری قانونی داشته و خواهد داشت و کسانی که در اینده وارد این نهاد می شوند نیز از این مسیر استفاده خواهند کرد، بنابراین این معنای زور نمی دهد.

وی افزود: استفاده از این تعابیر ذهن جامعه را تشویش می کند. قرار نیست کسانی که در خبرگان هستند، حضور همیشگی داشته باشند، بالاخره افراد تازه تری وارد می شوند و آنها کنار می روند. این یک روال عادی است، در واقعا القا این تعابیر بر جامع فضا را ملتهب می کند.

این استاد حوزه دانشگاه خاطرنشان کرد:  واقعیت این است که آیت الله هاشمی و  آیت الله جنتی دارای تفاوت قرائت از نظام جمهوری اسلامی، دین و اسلام هستند و این تفاوت موجود بوده، هست و خواهد بود

وی افزود: روحانیون و مراجع ما قرائت و تفسیرهای متفاوتی دارند، صحنه سیاست جامعه صحنه رقابت بین قرائت ها و دیدگاه هاست، اکنون ممکن است دیدگاه جدیدی وارد مجلس و خبرگان شود، همانطور که در انتخابات ریاست جمهوری گذشته اتفاق افتاد، بنابراین در مجلس خبرگان هم این جابجایی دیدگاه ها ممکن است اتفاق بیافتد.

غرویان در پایان خاطرنشان کرد: در یک جامعه ی دموکراتیک و مردم سالار که همه چیز براساس رای مردم شکل می گیرد، نباید خوفی شکل بگیرد و همه چیز باید روندی عادی داشته باشد.
نظرات بینندگان