arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۹۸۶۲
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۲۹ : ۱۹ - ۰۶ تير ۱۳۹۰

ذوالنور سال 90: رأی به احمدی‌نژاد، انتخاب بین افسد و فاسد بود!/ سال 88: گرایش به گفتمان امام و گفتمان دینی در رفتار احمدی نژاد تجلی دارد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
جانشین سابق نماینده ولی فقیه در سپاه با بیان اینکه متاسفانه یک گره تلخ در آینده شکل خواهد گرفت، گفت: این گره تلفیق و جوش جریان انحرافی با جریان فتنه است.

به گزارش انتخاب به نقل از فارس: حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور عصر شنبه در نشست تیرماه جامعه اسلامی مهندسین با بیان اینکه دشمنان انقلاب اسلامی و اسلام در اهداف خود ثابت هستند و تغییر هدف نداده‌اند،‌ اظهار داشت: اگر تغییری باشد در عرصه استراتژی و تاکتیک است.

وی افزود: اگر دیدگاه جمهوری‌خواهان و دموکرات‌‌ها در آمریکا نسبت به جمهوری اسلامی ایران را بررسی کنیم، ممکن است در بعد عملی و برخورد تفاوت‌هایی باشد ولی در اسقاط نظام تردیدی ندارند.

جانشین سابق نماینده ولی فقیه در سپاه با اشاره به تحریک منافقین توسط غرب گفت: آنها گروهک‌هایی را به جان مردم انداختند که در ترورهای مختلفی نقش داشتند.

ذوالنور با بیان اینکه در کشور 16 هزار و 800 شهید ترور داریم، تصریح کرد: وقتی به ماهیت جریان‌های ترور نگاه می‌شود، همه سر در توبره غرب و بعضا شرق دارند.

وی تلاش دشمن برای براندازی نظام از طریق تهدیدات سخت، تحمیل جنگ هشت ساله، ‌عملیات روانی گسترده و تحریم اقتصادی را از جمله اقدامات دشمن برشمرده و گفت: بعد از 32 سال اگر نتوانستند تغییر از برون را محقق کنند با توجه به اینکه اهدافشان ثابت است، سقوط نظام از درون را هدف قرار داد‌ه‌اند.

جانشین سابق نماینده ولی فقیه در سپاه با اشاره به اینکه گستردگی جبهه علیه نظام جمهوری اسلامی ایران فراتر از جنگ فرهنگی است، اظهار داشت: در جنگ تحمیلی دو نوع جنگ داشتیم یکی جنگ رو در رو بود که نمونه آن را در عملیات بدر و والفجر داشتیم و نوع دوم جنگ برون مرزی بود که در آن از علائم و نشانه‌های دشمن برای نفوذ استفاده می‌شد.

این کارشناس مسائل سیاسی افزود: دشمن از تغییر از برون نتیجه نگرفته و تغییر از درون را در دستور کار خود قرار داده است و با ژست طرفداری از مردم، کلمات جذاب و دلنشین وارد میدان می‌شود.

وی ادامه داد: آنها از الفاظ و شیوه‌هایی استفاده می‌کنند که مردم آنها را از خود ببینند و بپذیرند، بنابراین نفاق و دورویی روش جدید دشمن است.

جانشین سابق نماینده ولی فقیه در سپاه با بیان اینکه با رشد فناوری‌های جدید گروه‌ها می‌توانند قدرت پیشروی خود را افزایش دهند، تصریح کرد: در عرصه فرقه‌سازی شاهد تجدید حجتیه هستیم و اکنون امام زمان‌ها و خداهای زیادی داریم که در زندان‌ها هستند.

ذوالنور ادامه داد: برای نمونه فردی که از نیروهای مسلح اخراج شده با ادعای امام زمانی مریدان زیادی را به خود جذب کرده و بعد از آن با ادعای خدایی آدم‌هایی را اطراف خود دارد که جلوی وی هفت الی هشت ساعت سجده می‌کنند.

وی افزود: برخی سی‌دی ظهور را می‌سازند و می‌گویند مقام معظم رهبری سید خراسانی است در حالی که کسی نمی‌تواند به قطع بگوید ایشان سید خراسانی است.

این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه کسانی که وقت ظهور را پیش‌بینی می‌کنند دروغگو هستند، گفت: در یکی از کتاب‌های انحرافی از علائم ظهور این گونه بیان شده که در منطقه دو عبدالله خواهد بود که اکنون نیز دو عبدالله داریم یکی در اردن و دیگری در عربستان است.

جانشین سابق نماینده ولی فقیه در سپاه با اشاره به تلاش عده‌ای برای دعوت از ملک عبدالله، پادشاه اردن به ایران گفت: آنها تلاش می‌کردند با جاذبه‌های گردشگری رغبتی در وی ایجاد کنند و در آب گرم سرعین ببینند که آیا وی دارای علایم سفیانی است یا نه؟

ذوالنور با بیان اینکه جریان انحرافی در تاریخ انقلاب اسلامی بی‌سابقه بوده و خطرناک‌تر از همه جریانات است، گفت: این جریان حتی از جریان‌هایی مثل ملی مذهبی‌ها، حاکمیت افراطیون در دوره اصلاحات، منافقین و حجتیه‌ها، خطرناک‌تر است.

وی ادامه داد: بر اساس مبنای فکری حجتیه در دوران ظهور هر نوع حکومتی جائر است لذا برای حفظ ظاهر هم که شده باید از حکومت فاصله بگیرند ولی جریان انحرافی علاوه بر همه انحرافات حجتیه قدرت و ثروت را نیز در اختیار دارد.

جانشین سابق نماینده ولی فقیه در سپاه با بیان اینکه ادعا می‌کنم در دوران اصلاحات هیچ یک از آرمان‌های انقلاب، اهداف امام و ارزش‌های انقلاب از حمله محفوظ نماند، گفت: در دوران اصلاحات 8 هزار ساعت سخنرانی دارم که در آنها به حملاتی که به ارزش‌ها شده پاسخ داده‌ام.

وی با بیان اینکه مبنای فکری اصلاح طلبان لیبرالیستی بود، اظهار داشت:‌ رحیم پور ازغدی در رابطه با دیدار خود با خاتمی می‌گوید که دفتر خاتمی از من دعوت کرد و و در دیداری که با خاتمی داشتم وی به من گفت که مباحث شما ریشه در سوسیالیسم دارد.

وی افزود: ‌ازغذی در پاسخ خاتمی گفته بود بحث شما یکطرفه است تفکرات شما نیز لیبرالیستی است و خاتمی گفته بود به یقین و باور رسیده‌ام که تنها مکتبی که می‌توانددر حکومت‌ها جوابگو باشد لیبرالیسم است.

این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه راس تابلوی اصلاح طلبان ناکارآمدی دین در جامعه بود، اظهار داشت: مردم اصلاح‌طلبان را زودتر می‌شناختند ولی جریان انحرافی شعارها و اقداماتی پررنگ‌تر از انحرافات اصلاح طلبان را دارد و از طرفی دیگر رنگ دین به خود زده است.

وی افزود: جریان انحرافی ژست دین دارد، نمی‌خواهم جسارت به رئیس جمهور کنم و علیرغم اینکه از حامیان دولت هستم ممکن است رئیس جمهور در جایی سخنرانی کند و بگوید من مخالف ولایت فقیه نیستم و نمی‌شود چنین انگی به من زد.

ذوالنور تصریح کرد: ولایت فقیه دارای ابعاد اعتقاد نظری و التزام عملی است، آقایان منکر ولایت فقیه نیستند و راس جریان انحرافی نیز منکر ولایت فقیه نیست بلکه آنها معتقند با توجه به غیبت صغری که در آن حضرت ولیعصر (عج) رخ می‌نماید نیابت بی‌معنی است.

وی اضافه کرد: جریان انحرافی معتقد است دوران ظهور اصغر که علائم آن اشکار شده است کسانی می‌توانند با امام زمان (عج) ارتباط داشته باشند، لذا معتقدند رئیس جریان انحرافی با امام زمان (عج) ارتباط دارد.

جانشین سابق نماینده ولی فقیه در سپاه ادامه داد: برخی در سالگرد رحلت امام سر و دست می‌شکستند تا به عربستان بروند و از قافله امام زمان جا نمانند کما اینکه رئیس جریان انحرافی در اظهار نظری گفت که در 14 خرداد اتفاقی می‌افتد که دهن منتقدین بسته می‌شود.

وی با بیان اینکه جریان انحرافی منکر ولایت فقیه در نظر نیست، گفت: آقای صفار هرندی می‌گوید در جلسه‌ای بحث می‌شد که ادغام در فلان جا خلاف نظر رهبری است ولی رئیس جمهوری گفت این حکم است، این حکم را راس جریان انحرافی از امام زمان می‌گرفت.

ذوالنور با بیان اینکه فضای جامعه ظرفیت طرح مسائلی را ندارد، تصریح کرد: جریان انحرافی معتقد است که مردم سه دسته هستند گروه اول ولایتی‌ها و همان 7 میلیون رایی هستند که به ناطق نوری رای دادند، این سخن صددرصد غلط است برای اینکه رسانه‌های بیگانه اقرار داشتند که در 9 دی بیش از 40 میلیون به خیابان‌ها آمده و از ولایت حمایت کردند.

وی با اشاره به اینکه کسی که رای می‌دهند مشروعیت نظام را قبول دارد، گفت: گروه دوم از نظر این جریان ضدانقلابی‌ هستند که عده‌شان کم نیست ولی این حرف نیز غلط است چون در مقایسه با انبوه مردم عددی نیستند.

جانشین سابق نماینده ولی فقیه در سپاه گروه سوم را عامه مردم عنوان کرد و گفت: جریان انحرافی می‌گوید عامه مردم به انقلاب معتقدند ولی در عمل می‌خواهند مشروبات الکلی مصرف کنند با حجاب خانم‌ها کاری نباشد و به طور کلی حکومتی می‌خواهند که کاری به کارشان نداشته باشند.

وی افزود: این‌ها با این نوع نگاه به گروه سوم، دیگر نیازی به ولایت فقیه ندارند و متاسفانه نوع حرکتی که اکنون می شود در این راستا است.

ذوالنور ادامه داد: این جریان سه سال پی‌در‌پی است که تصمیم گرفته می‌شود سران کشورهای فارسی زبان به برای جشن نورزو به تخت جمشید دعوت شوند و سه سال است که رهبری باید مخالفت کنند تا این اتفاق نیفتد؛ در مورد تحولات منطقه نظر رهبری بیداری اسلامی است و این جریان بیداری مردمی را در مقابل نظر رهبری مطرح می کنند.

وی با بیان اینکه متاسفانه یک گره تلخ در آینده شکل خواهد گرفت، گفت: این گره تلفیق و جوش جریان انحرافی با جریان فتنه است.

جانشین سابق نماینده ولی فقیه در سپاه با اشاره به اینکه شاخص‌های جریان فتنه با 100 نفر برای انتخابات آینده مجلس مذاکره کرده‌اند، اظهار داشت: 81 نفر از این 100 نفر اعلام کرده‌اند که رئیس جریان انحرافی نیز با آنها مذاکراتی داشته که این نشانگر یکی بودن اهداف مشترک آنها است.

وی ادامه داد: آقای زیباکلام اخیرا گفته که مشایی با جریان اصولگرایی فرسنگ‌ها فاصله دارد و درباه فتنه چیزی نگفته و شخصیتی قابل احترام است؛ سعید حجاریان نیز گفته که اگر احمدی‌نژاد مشایی را برای انتخابات آتی ریاست جمهوری کاندید کند ما مشکلی برای ائتلاف نداریم.

ذوالنور با بیان اینکه این دو جریان به هم نزدیک می‌شوند، تصریح کرد: فکر می کنم در آینده نزدیک به هم خواهند رسید و ممکن است شرایط غیرعلنی خود را علنی کنند.

وی افزود: اصلاح‌طلبان با تاکتیک‌های مختلفی به دنبال این هستند تا در مجلس آینده نقش ایفا کنند.

جانشین سابق نماینده ولی فقیه در سپاه بیان داشت: تفرقه در اصولگرایی، متعدد کردن کاندیداها، به میدان آوردن افراد ناشناخته و نسوخته و مطرح کردن دانه درشت‌ها در شهرهای کوچک از جمله برنامه‌های اصلاح طلبان برای تسلط بر مجلس آینده است.

وی با اشاره به برنامه جریان انحرافی برای فرستادن 150 نماینده به مجلس آینده، گفت: عزل وزیر اطلاعات به منظور بستن کانال شورای نگهبان بود.

ذوالنور ادامه داد: برخی از مسئولان استانی در دیدار با بنده اظهار داشته‌اند که ارقام ده‌ها میلیاردی برای کارهای فرهنگی استان‌ها تخصیص یافته ولی به استان ها واریز نشده و معلوم نیست در کجا خرج شده است که در این زمینه سئوالاتی از مسئولان است.

وی همچنین گفت: هزینه کردن برای مجلس آینده برای این است تا از امکانات مجلس در استفاده شود، دلیل اینکه رهبری در دیدار با نمایندگان فرمودند نمایندگان از کانون‌های قدرت و ثروت فاصله بگیرند این است که ایشان این خطر را احساس می‌کنند. 

جانشین سابق نماینده ولی فقیه در سپاه درباره عملکرد دولت دهم، گفت: 80 درصد برنامه‌های احمدی‌نژاد در مسیر انقلاب بوده هرچند در مسیر، انحرافاتی نیز داشته است.

ذوالنور، در جلسه پرسش و پاسخ با اعضای جامعه اسلامی مهندسین، با تایید سئوال یکی از اعضا مبنی بر برنامه جریان انحرافی برای تشکیل ارتش 20 میلیونی اظهار داشت: در عرصه بسیج دارند پیش‌آهنگی را تقویت می‌کنند که کارکردش برای انتخابات است.

جانشین سابق نماینده ولی فقیه در سپاه درباره میزان همراهی وزرای دولت دهم با رئیس جمهور، تصریح کرد: وزن این جریان در دولت خیلی سنگین نیست، بدنه کلی دولت با نظام و ولایت است در دوران دورکاری رئیس جمهور خیلی از وزراء به دنبال استخراج از رهبری بودند که اگر آقا اذن بدهند در مسئولیت خود بمانند.

وی در پاسخ به سئوالی پیرامون اتحاد فتنه گران با جریان انحرافی، اظهار داشت: فضای فعلی کشور به نفع جریان انحرافی و جریان فتنه نیست و این دو در بدنه مردم نفوذی ندارد.

ذوالنور اضافه کرد: اگر خاتمی مقابل ولی فقیه می‌ایستاد یا کروبی و موسوی رئیس جمهور می‌شدند و قهر 11 روزه می‌شد همان روز اول کشور را به آشوب می‌کشاندند ولی این اتفاق نیفتاد و نگاه مردم به این بود که رهبری چه مسیر‌ی را ترسیم می‌کنند.

وی تصریح کرد: دلیل اینکه رئیس جمهور نمی‌تواند به سفرهای استانی برود این است که شعارهای مردم جور دیگری خواهد بود و در صورت استقبال نیز مردم شعارهای بصیرت و رها کردن مشایی را خواهند داد.

جانشین سابق نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران درباره تفاوت سرعت برخورد نظام با دو جریان انحرافی و فتنه نیز تاکید کرد: جریان فتنه به مرده‌های سیاسی تبدیل شده‌اند و سران فتنه این را می‌خواستند که دستگیر شده و تبدیل به قهرمان شوند، ولی جریان انحرافی چون قدرت و ثروت را در دست دارند اگر نظام وارد نمی‌شد اختاپوس‌وار همه جا را در دست می‌گرفت.

وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اشتباه اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری نهم، اظهار داشت: به هیچ وجه اشتباه نشده، برای اینکه 4 گزینه بیشتر نداشتیم یک گزینه رضایی بود که بارها خود را آزموده و فضای اجتماعی به گونه‌ای نبود که با اقبال صندوق‌ها روبه رو شوند و اگر افراد سرمایه گذاری می‌کردند شانس کسانی را که در جبهه اصولگرایی نبود را تقویت می‌کرد و دو گزینه دیگر نیز در نطق‌های تبلیغاتی خود پایه‌های انقلاب را هدف قرار دادند.

*وی تصریح کرد: 80 درصد برنامه‌های احمدی نژاد در مسیر انقلاب بوده هرچند در مسیر، انحرافاتی نیز داشته است.

جانشین سابق نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران افزود: دلیل حمایت مقام معظم رهبری از ایشان نیز این بود که ایشان این روزها را می‌دیدند و در اوج فتنه 88 فرمودند فتنه‌های عمیق‌تری در راه است ولی در هر حال میزان حال فعلی افراد است و انتخاب بین افسد و فاسد جزء اصول دین است.

وی درباره شماتت اصولگرایان توسط اکثر مردم، تصریح کرد: این درست نیست مردم هر جا لازم باشد اشتباهی را اصلاح می‌کنند.
 
 
ذوالنور 28 اردیبهشت 88 درباره احمدی‌نژاد چه گفت؟
 
حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور که در دو ماه گذشته شدیدترین انتقادات را متوجه احمدی‌نژاد و یارانش کرده،  دو سال پیش، در سخنانی ضمن تعریف و تمجید فراوان از دولت نهم و شخص محمود احمدی‌‌نژاد، به توجیه برخی رفتارهای این دولت و حمله به منتقدان آن پرداخته و در مورد محسن رضایی نیز گفته بود که «برخی معتقدند رضایی برای کمک پنهان به اصلاح طلبان آمده است»!
 
به گزارش آفتاب، دفاع حجت‌الاسلام ذوالنور از دولت نهم به حدی بود که خواننده و یا شنونده این سخنان، ناخودآگاه جلسات مطبوعاتی غلامحسین الهام، سخنگوی دولت را به یاد می‌آورد.
 
بر اساس این گزارش، حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور، جانشین سابق نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در نشست سیاسی با عنوان "هر کس به جز احمدی نژاد" که دوشنبه‌شب، 28 اردیبهشت ماه سال 88 در دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) قزوین برگزار شد گفت: «اگر اصولگرایی در کشور ما حاکم نمی‌شد بسیاری از کشورها روحیه ضداستکباری خود را از دست داده بودند و با روی کار آمدن این دولت این روحیه در دنیا زنده شد و خواب آمریکا برهم خورد».
 
ذوالنور افزود: «دولت‌های بعد از انقلاب هر کدام محور و مبنایی در حرکتشان داشتند از جمله در دولت هاشمی رفسنجانی حرکت بر محور سازندگی، دولت خاتمی حرکت بر مدار بر توسعه سیاسی و در دولت نهم حرکت بر مدار گفتمان خدمت و عدالت بنا بود و براین اساس نیز عمل شده است».
 
وی افزود: «با توجه به اینکه بنای دولت هاشمی رفسنجانی سازندگی بود، کارهای بزرگی در بخش‌های مختلف نظیر جاده، خطوط ریلی، صنایع تبدیلی، سد و فضاهای آموزشی انجام شد که نباید این کارها را نادیده گرفت ولی ضعف آن دوران این بود که در آن زمان دنیاگرایی، ثروت ‌زدگی، روحیه اشرافی، بی‌توجهی به مسائل فرهنگی و فاصله فقیر و غنی افزایش یافت».
جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یادآور شد: «در دولت خاتمی چون مبنا توسعه سیاسی بود، بنایی برای کار اقتصادی وجود نداشت و در زمینه اقتصادی بیشتر حفظ نرخ تورم و کاهش نارضایتی عمومی مدنظر بود در نتیجه دولت درزمینه زیرساخت‌های اقتصادی کشور برنامه جدی نداشت هر چند در این دوران نیز کارهای خوبی مانند مجتمع پارس جنوبی صورت گرفت».
وی عنوان داشت: «اقدام دیگر در دولت خاتمی تشکیل صندوق ذخیره ارزی بود که در زمان دولت خاتمی 13 میلیارد دلار به این صندوق واریز شد».
ذوالنور تصریح کرد: «در دولت احمدی‌نژاد کارهای عمرانی بیش از همه دولت‌ها است ولی در این دوران وضعیت نرخ تورم بالا رفت و نمی‌توانیم فقط تورم را به عنوان شاخص ارزیابی بخش اقتصادی در نظر بگیریم چراکه مسائل دیگری نظیر تولید ناخالص داخلی، درآمد سرانه، تراز واردات و صادرات و وضعیت اشتغال از جمله شاخص‌های مهم در بخش اقتصاد هستند».
ذوالنور اضافه کرد: «دولت نهم دولت پرتحرکی بود و یکی از ارقامی که با آن دولت را زیر سئوال می‌برند، درآمد نفت است که می‌گویند این درآمد کجا رفته که رئیس جمهور به آن پاسخ خواهد داد البته در این بین 70 میلیارد دلار مازاد درآمد برنامه‌های مصوب صرف اقدامات عمرانی در استان‌ها و 31 میلیارد دلار نیز وام به بخش صنایع داده شده است».
وی اعلام کرد: «در دولت نهم اتفاقات مختلفی را شاهد بودیم که شاید اگر این اتفاقات در دولت‌های گذشته روی می‌داد وضعیت اقتصادی مانند امروز نبود حتی بدتر بود یکی از این مسائل تورم جهانی بود که برخی می‌گویند مشکلات موجود را ناشی از وضعیت اقتصاد جهانی ندانید».
وی یادآور شد: «در چند ماه اخیر نرخ تورم به 7/14 درصد کاهش یافته که این رقم بعد از انقلاب بی‌سابقه بوده ولی باز عده‌ای بیان می‌کنند که در کل دنیا وضعیت به این صورت است».
ذوالنورافزود: «البته ما جدای از دنیا نیستیم و تورم و رکورد اقتصادی، در فضای اقتصادی کشور ما هم اثرگذار است ولی باید توجه داشت که در دولت نهم، دنیا از بدترین شرایط اقتصادی و بحران‌ها برخوردار بود».
وی با اشاره به افزایش قیمت نفت گفت: «در این دولت اتفاق دیگری که رخ داد، افزایش قیمت نفت بود که در نگاه واقع‌بینانه این افزایش قیمت از طرفی به ضرر کشور است زیرا اگر بودجه را بر اساس این درآمد ببندیم و قیمت نفت کاهش یابد، بودجه محقق نمی‌شود ولی اگر قیمت افزایش یابد جنسی که به ازای نفت دریافت می‌کنیم نیز افزایش قیمت می‌یابد و این امر موجب تورم می‌شود».
جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به بحث هسته‌ای ایران بیان داشت: «در دوران احمدی‌نژاد سه قطعنامه پیاپی علیه کشور ما صادر شد که دشمنان از این قطعنامه دو هدف داشتند نخست اینکه جمهوری اسلامی را وادار به تغییر رفتار کنند و دوم اینکه با عملیات روانی و بزرگ کردن تاثیر قطعنامه، جمهوری اسلامی را در دنیا منزوی و فضایی را درست کنند که مردم دولت را مجبور به تغییر رفتار کنند».
وی افزود: «با توجه به این هدف دشمن، بیان شد که قطعنامه‌ها کاغذ پاره است تا عملیات روانی دشمن خنثی شود، ما این موضوع را در هشت سال جنگ نیز شاهد بودیم که با وجود برتری دشمن به لحاظ امکانات، بیان می‌شد که سکوهای پوشالی و عنکبوتی دشمن را نابود خواهیم کرد که بیانی حماسی برای ایجاد روحیه است».
ذوالنور ادامه داد: «در دولت اصلاحات که بنای آن تنش‌زدایی بود، شاهد بودیم که در مجلس ششم زمانی که آمریکا در کشورهای همسایه حضور یافت، نمایندگان نامه‌ای به رهبر نوشتند که باید مذاکره با آمریکا را بپذیریم زیرا در تهدید هستیم».
وی عنوان داشت: «آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها گفتند که غنی‌سازی را تعطیل کنید و پروتکل الحاقی را امضا کنید که طبق این پروتکل الحاقی اگر بازرسان آژانس بخواهند بیایند باید ویزای دائمی به آن‌ها بدهیم و هرجا را درخواست کردند باید بازدید کنند و این فقط شامل مراکز رسمی نیست و هر مرکزی را که شک کنند که احتمال غنی سازی در آن وجود دارند، حق بازرسی دارند، بنابراین ما نمی‌خواستیم پروتکل الحاقی را بپذیریم».
ذوالنور با تعریف و تمجید از خدمات دولت گفت: «با روی کار آمدن دولت نهم این دیپلماسی تغییر کرد و آن‌ها هرچه تهدید کردند ما پاسخ دادیم و دیپلماسی دولت از حال مرعوب و انفعالی به یک دیپلماسی فعال و هجومی تبدیل شد که در نتیجه آن شاهد بودیم که چندی پیش اوباما اعلام کرد ایران باید به عنوان عضو در اجلاس کشورهای 1+5 شرکت کند».
 
وی اظهار داشت: «در دولت نهم خصوصی‌سازی از طریق بازار بورس صورت گرفت که در این روش کسی نمی‌تواند از هیچگونه رانتی استفاده کند و اطلاع‌رسانی برابری نیز برای همه ایجاد شد».
وی ادامه داد: «روش دیگر دولت برای خصوصی‌سازی واگذاری سهام عدالت بود که تاکنون بیش از 30 میلیون نفر زیرپوشش قرار گرفته‌اند».
 
جانشین سابق نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اضافه کرد: «در بحث سهام عدالت پولی از خصوصی‌سازی وارد صندوق دولت نمی‌شود که قدرت دولت را بالا ببرد، منابع از دست دولت خارج شده و اقساط آن نیز از سود سهام پرداخت می‌شود و به مرور ارزش افزوده ایجاد می‌شود و این از جمله اقداماتی است که دولت در آن به دنبال شعار و کارهای قارچی برای توجه افکار عمومی نبوده، بلکه منطبق با منافع ملی کار کرده است».
 
وی در پاسخ به سئوالی در خصوص شخصیت احمدی نژاد افزود: «احمدی نژاد نسبت به روسای جمهور گذشته ما و بسیاری از مسئولان نظام چهره‌ اخلاقی و متدین‌تری دارد و گرایش به گفتمان امام و گفتمان دینی در رفتار احمدی نژاد تجلی دارد».
 
وی تصریح کرد: «در گذشته برای وزیر شدن تمایل زیادی وجود داشت ولی در این دولت اینگونه نیست زیرا رانت وجود ندارد و وزارت یک جایگاه برای فرصت‌طلبی نیست و وزیر از صبح تا شب باید کار و تلاش کند».
 
وی در پاسخ به سئوالی در خصوص وضعیت فرهنگ در دولت نهم در کشور توضیح داد: «در بحث فرهنگ داخلی ارذل و اوباش و کسانی که دین ستیز بودند و تصور کردند که با آمدن احمدی نژاد محدودیت‌های شدیدی اعمال می‌شود، نظرشان با روی کار آمدن احمدی نژاد تأمین نشد و افراد متدین نیز که فکر می‌کردند با حاکم شدن اصولگراها هیچ مشکل فرهنگی نخواهد بود نیز تأمین نشد و وضعیتی بینابینی اتفاق افتاد».
 
ذوالنور در خصوص موقعیت ایران در جهان تصریح کرد: «کاندیدایی گفته بود ما یک کشور دوست متعهد نداریم در صورتی که ابتدا باید بیان کنند که چند کشور در گذشته رابطه دوستانه با ما داشتند که امروز این رابطه را ندارند در حالیکه امروز ما با کشورهای غیر متعهد روابط بهتر و قویتری داریم».
برخی معتقدند رضایی برای کمک پنهان به اصلاح طلبان آمده است

جانشین سابق نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پاسخ به سئوالی درباره کاندیدا شدن محسن رضایی اضافه کرد: «17 گروه در جبهه اصولگرا وجود دارد که برای برخی از این گروه‌ها موضع محسن رضایی شفاف نیست، چراکه برخی معتقد هستند محسن رضایی برای کمک پنهان به اصلاح طلبان وارد شده است زیرا اگر بخواهند به دلیل سابقه فرمانده جنگ بودن محسن رضایی به وی رأی دهند، این آرا از سبد رأی احمدی نژاد می‌کاهد».
 
ذالنور با اشاره به فضای سیاسی حاکم در کشور عنوان داشت: «در دوران احمدی نژاد فضای آرام سیاسی در کشور حاکم شد و آن عطش سیاسی و شور و حال سیاسی به دلیل این آرامش کمتر شد».
 
وی در خصوص فعالیت صدا و سیما در عرصه انتخابات هم گفت: «صدا و سیما در فرصت قانونی و مجازی که دارد می‌تواند نسبت به معرفی کاندیداها اقدام کند و علی‌رغم آنکه احمدی نژاد رئیس جمهور رسمی کشور است و تا زمانی که تبلیغات وجود ندارد سفرهای استانی باید پوشش کامل خبری داده شود اما شاهد سانسور از سوی صدا و سیما هستیم تا به جانبداری متهم نشود».
 
جانشین سابق نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یادآور شد: «تاکنون 475 نفر در انتخابات ثبت نام کردند، با چه مجوزی تریبون صدا و سیما در اختیار افرادی مثل میرحسین موسوی، کروبی و محسن رضایی قرار می‌گیرد اما بقیه که مشهور نیستند بی‌بهره‌اند که این امر صحیح نیست».
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۶
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۲:۳۲ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۶
4
0
ما سیره امام را می خواهیم!!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۹:۴۵ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۷
0
0
مصلحت گرایی یا حق گرایی؟؟؟؟؟؟
Clara
|
UNITED STATES
|
۰۲:۰۲ - ۱۳۹۰/۰۶/۰۸
0
0
Posts like this britghen up my day. Thanks for taking the time.
نظرات بینندگان