arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۸۰۴۳۸
تاریخ انتشار: ۴۳ : ۱۰ - ۲۸ مهر ۱۳۹۹

توصیه‌های مفید برای مبتلایان به میگرن

علائمی چون سردرد آزاردهنده، سرگیجه، حساسیت به نور و صدا، اختلالات بینایی، بی حسی، احساس سوزن سوزن شدن و حتی ناتوانی در تفکر و تمرکز کردن می‌تواند از نشانه‌های میگرن مزمن باشد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

علائمی چون سردرد آزاردهنده، سرگیجه، حساسیت به نور و صدا، اختلالات بینایی، بی حسی، احساس سوزن سوزن شدن و حتی ناتوانی در تفکر و تمرکز کردن می‌تواند از نشانه‌های میگرن مزمن باشد.

 

 فردی که برای مدت سه ماه و هر ماه حدود ۱۵ روز یا بیشتر دچار سردرد است و مدت هشت روز با علائمی از سردرد میگرنی مواجه است به میگرن مزمن مبتلاست.

 

واقعیت این است که افراد مبتلا به میگرن مزمن، بیشتر روزها علائمی از بیماری دارند و زمانی که حمله میگرنی تمام شد، حمله بعدی شروع می‌شود.

 

خود مراقبتی می تواند جدا شدن از شبکه های اجتماعی، اولویت بندی کردن کار و زندگی، مطالعه کردن، چرت زدن، تماشای فیلم مورد علاقه یا صرف وقت برای انجام یک کار هنری باشد

 

سایت "هلث لاین" در این مطلب به برخی از راهکارهایی که می‌تواند عوارض میگرن مزمن روی سلامت روان را کاهش دهد اشاره کرده است:

 

- در طول روز تحرک بیشتری داشته باشید: اغلب گفته می شود برای کمک به کنترل میگرن و همچنین بهبود سلامت روان ورزش کنیم. اما برای افرادی که هر روز درگیر سردردهای شدید میگرنی هستند، توصیه به تحرک داشتن مفیدتر از اجبار به ورزش کردن است. افزودن حرکت بیشتر به زندگی روزمره آسانتر از ورزش کردن است که معمولا با برنامه ریزی میسر می‌شود.

 

- با افرادی که باعث می شوند احساس خوبی داشته باشید ارتباط بگیرید: ارتباط گرفتن با افرادی که احساس خوبی به شما منتقل می کنند، راهکار ساده برای بهبود سلامت روان است که باید به آن توجه داشت هرچند ممکن است هنگامی که فرد به میگرن مزمن دچار است نتواند به راحتی ارتباط خوبی با دیگران برقرار کند. اما در مواقع خفیف بودن حملات می‌توان این راهکار را امتحان کرد و از مزایای آن بهره مند شد.

 

- زمانی را به خود مراقبتی اختصاص دهید: خود مراقبتی عبارتی است که اغلب در رسانه های اجتماعی با آن مواجه می شویم. اما این عبارت به چه مفهوم است؟ خود مراقبتی در واقع اولویت بندی زمانی است که فرد به خود اختصاص می دهد. خود مراقبتی می تواند جدا شدن از شبکه های اجتماعی، اولویت بندی کردن کار و زندگی، مطالعه کردن، چرت زدن، تماشای فیلم مورد علاقه یا صرف وقت برای انجام یک کار هنری باشد.

 

- به دیگران کمک کنید: زمانیکه فرد دچار حمله میگرنی خفیف است می تواند با تمرکز کردن روی دیگران تا حدودی ذهن خود را از درد دور کند. یکی از سخت ترین بخش های این راهکار، اقدام به شروع انجام کاری برای دیگران است اما زمانی که فرد فعالیت خود را شروع کند به تدریج احساس درد کمتری خواهد داشت.

 

 ایسنا

نظرات بینندگان