arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۶۷۷۹۷۹
تاریخ انتشار: ۴۰ : ۱۰ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۱
اخبار سومین روز حادثه ریزش «متروپل» آبادان؛

استاندار خوزستان: ساختمان متروپل در ۶ طبقه طراحی شده بود، اما بعدا ۳ طبقه و بعد از آن هم ۲ طبقه دیگر به آن اضافه شد؛ انفجار هم نمی‌توانست باعث این اتفاق شود / بهبود و ترخیص ۲۸ مصدوم حادثه / بستری یک مصدوم در بخش مراقبت‌های ویژه / وزیر کشور: خطر جدی ریزش مجدد سازه وجود دارد / تلاش شبانه برای جستجوی افراد گرفتار در ساختمان / مردم همچنان در اطراف خیابان‌های منتهی به ساختمان حضور دارند / زمان پایان آواربرداری مشخص نیست

در سومین روز از حادثه فرو ریختن ساختمان متروپل در آبادان، تلاش‌ها برای جستجوی افراد گرفتار زیر آوار ادامه دارد. شب گذشته نیز روند جستجو بدون هیچ توقفی در جریان بود و با نصب نورافکن در اطراف ساختمان جستجوی نیروهای امدادی ادامه پیدا کرد. ارائه کمک‌های مردمی شامل آب و غذا نیز همچنان ادامه دارد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

در سومین روز از حادثه فرو ریختن ساختمان متروپل در آبادان، تلاش‌ها برای جستجوی افراد گرفتار زیر آوار ادامه دارد.

به گزارش «انتخاب»، ساختمان ۱۰ طبقه متروپل ظهر روز دوم خردادماه در آبادان، فرو ریخت. بر اثر این حادثه تاکنون ۱۴ نفر جانباخته اند و تعدادی نیز مصدوم شده اند.

آخرین اخبار از روز سوم این حادثه به شرح زیر است:

استاندار خوزستان: سازه ساختمان متروپل بسیار سنگین بود/ این ساختمان در ۶ طبقه طراحی شده بود، اما بعدا ۳ طبقه و بعد از آن هم ۲ طبقه دیگر به آن اضافه شد / احتمالا مسائل فنی رعایت نشده بود / برخورد خودروی سنگینی یا انفجار هم نمی‌توانست باعث این اتفاق شود
۱۴۰۱/۰۳/۰۴ - ۱۲:۰۰

استاندار خوزستان گفت: سازه ساختمان متروپل بسیار سنگین بوده و موارد فنی در آن لحاظ نشده است؛ طبق گزارش‌های اولیه، این ساختمان در شش طبقه طراحی شده بود اما بعد سه طبقه و بعد از آن مجددا دو طبقه دیگر به آن اضافه شده است.

صادق خلیلیان با اشاره به علت فرو ریختن ناگهانی ساختمان متروپل اظهار کرد: بر اساس برآورد اولیه، علت این حادثه رعایت نشدن ضوابط فنی و استانداردها است. البته این موضوع قطعی نیست و باید پس از انجام بررسی‌ها، در مورد علت دقیق این مساله به صورت قطعی اظهار نظر کرد.

وی در مورد اینکه آیا فرو ریختن متروپل بدون حادثه‌ای مانند انفجار رخ داده است؟ افزود: فکر می‌کنم حتی اگر خودروی سنگینی با این ساختمان برخورد می‌کرد یا انفجاری در آن رخ می‌داد هم نمی‌توانست باعث شود که چنین اتفاقی برای این ساختمان رخ دهد.

استاندار خوزستان بیان کرد: سازه ساختمان متروپل بسیار سنگین بوده و موارد فنی در آن لحاظ نشده است؛ طبق گزارش‌های اولیه، این ساختمان در شش طبقه طراحی شده بود اما بعد سه طبقه و بعد از آن مجددا دو طبقه دیگر به آن اضافه شده است. طبیعتا احتمالا در این افزودن طبقات، برخی مسائل فنی رعایت نشده است. البته این اتفاقات مربوط به سال‌های ۹۸ و قبل از آن است.

خلیلیان تصریح کرد: قطعا با مسببان این حادثه برخورد می‌شود.

بهبود و ترخیص ۲۸ مصدوم حادثه متروپل آبادان / بستری یک مصدوم در بخش مراقبت‌های ویژه
۱۴۰۱/۰۳/۰۴ - ۱۱:۳۲

معاون درمان وزارت بهداشت از ترخیص و بهبود ۲۸ مصدوم حادثه متروپل در آبادان خبر داد و گفت: تمام تلاش کادر درمان برای رسیدگی به مصدومان این حادثه به کار گرفته شده است.

بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، سعید کریمی، معاون درمان وزارت بهداشت در سفر به استان خوزستان از ساختمان متروپل، بیمارستان‌های شهیدبهشتی و آیت اله طالقانی آبادان و نیز بیمارستان مادر رامهرمز بازدید کرد.

معاون درمان در این سفر که به دلیل شرایط نامساعد جوی، از طریق زمینی انجام شد، روند خدمت رسانی گروه های درمانی به مصدومان و بیماران این حادثه را مورد بررسی قرار داد.

کریمی پس از بازدید از مراکز درمانی اظهار کرد: خوشبختانه بیشتر مصدومان بعد از بهبودی از بیمارستان مرخص شده و تنها یک مصدوم حادثه ساختمان متروپل آبادان در بخش مراقبت‌های ویژه و سه نفر در بخشهای عادی بستری اند.

وی گفت: امیدوار هستیم که تعداد فوتی‌ها و مصدومان بیش از این نباشد هر چند که با توجه به شدت حادثه و آواربرداری کامل، امکان تغییر این اعداد وجود دارد.

معاون درمان وزارت بهداشت ادامه داد: همه تلاش کادر درمان در آبادان به کار گرفته شده و امکانات بسیج شده است و از نظر خدمات‌رسانی، تخصص‌های لازم و تجهیزات هیچ مشکلی در منطقه وجود ندارد.

وی خاطرنشان کرد: با وجود اینکه تمام امکانات لازم در آبادان وجود دارد ما هم در وزارت بهداشت برای اطمینان، تجهیزات بیشتری را در اختیار دانشگاه علوم پزشکی آبادان قرار دادیم.

کریمی با تاکید بر اینکه هیچ مشکلی برای درمان مصدومان نداریم، تصریح کرد: به همه تلاشگران بیمارستان، نیروهای امداد، همکاران اورژانس و سایر ارگان‌های امدادگر که در این شرایط با روحیه جهادی در حال آواربرداری هستند خدا قوت می‌گویم.

معاون درمان وزارت بهداشت همچنین در این سفر با حضور در رامهرمز از بیمارستان مادر این شهرستان بازدید کرد.

کریمی ابتدا از بخش های مختلف این بیمارستان بازدید و ضمن گفتگو با پرسنل شاغل، روند ارائه خدمات به بیماران در بخش‌های گوناگون از جمله اورژانس، اتاق عمل و دیگر بخش‌های درمانی را مورد بررسی قرار داد.

کریمی همچنین از ساختمان جدید اورژانس بیمارستان و ساختمان در حال احداث برای سی تی اسکن و ام آر آی این مرکز درمانی نیز بازدید و دستورات لازم‌جهت تسریع در فرایند تکمیل آن را صادر کرد.

معاون درمان وزارت بهداشت خاطر نشان کرد: با راه‌اندازی فضای جدید ساختمان اورژانس بیمارستان مادر، ارائه خدمات در این بیمارستان به سطح مطلوبی خواهد رسید.

وزیر کشور: خطر جدی ریزش مجدد سازه وجود دارد
۱۴۰۱/۰۳/۰۴ - ۱۱:۲۹

وزیر کشور گفت: با خطر جدی ریزش مجدد باقی‌مانده سازه متروپل مواجه هستیم و در صورت حضور مردم در محل حادثه، این ریزش می‌تواند منجر به فاجعه شود.

احمد وحیدی امروز (۴ خردادماه) در جمع خبرنگاران ضمن تسلیت به مردم آبادان و خانواده درگذشتگان حادثه متروپل، اظهار کرد: در حال حاضر با خطر جدی ریزش مجدد باقی‌مانده سازه متروپل مواجه هستیم و در صورت حضور مردم در محل حادثه، این ریزش می‌تواند منجر به فاجعه شود.

وی افزود: به طور جدی خواهشمندم مردم عزیز در محدوده‌ای که اعلام خطر شده است، حاضر نشوند.

وزیر کشور تصریح کرد: احتمال ریزش مجدد سازه با ریسک بالایی وجود دارد؛ مردم با خروج از این محل اجازه کار را به ماشین‌آلات و نیروها بدهند.

تلاش شبانه برای جستجوی افراد گرفتار در ساختمان متروپل
۱۴۰۱/۰۳/۰۴ - ۱۰:۵۵

شب گذشته نیز روند جستجو بدون هیچ توقفی در جریان بود و با نصب نورافکن در اطراف ساختمان جستجوی نیروهای امدادی ادامه پیدا کرد. ارائه کمک‌های مردمی شامل آب و غذا نیز همچنان ادامه دارد.

مردم همچنان در اطراف خیابان‌های منتهی به ساختمان متروپل حضور دارند و عده‌ای اشک‌ریزان در حال خواندن دعا هستند. عده‌ای نیز از طریق تماس تلفنی و تصویری، گزارش‌هایی را برای خانواده‌های چشم‌انتظار در خانه‌ها ارسال می‌کنند.

تعدادی از سگ‌های زنده‌یاب هلال احمر نیز در محل حادثه حضور دارند و با مشخص شدن علائمی مبنی بر احتمال وجود افراد گرفتار در آوار، به منطقه آواربرداری برده می‌شوند.

نیروهای انتظامی و امنیتی در حال برقراری نظم منطقه هستند و با تشکیل زنجیره‌های انسانی با همراهی مردم مانع از تجمع در اطراف ساختمان می‌شوند تا عملیات آواربرداری بدون وقفه ادامه پیدا کند.

نکته قابل تامل، آمد و رفت مسئولان مختلف به صورت مرتب به محل حادثه است؛ با این وجود، هنوز زمان پایان عملیات آواربرداری مشخص نیست.

نظرات بینندگان