arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۴۰۵۹
تاریخ انتشار: ۱۴ : ۱۵ - ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۰

پورمحمدی: رسيدن به جهاد اقتصادي از راه‌هاي غيرقانوني، عقيم است

رييس سازمان بازرسي كل كشور خاطرنشان كرد: در مورد اين‌که گفته مي‌شود «براي جهاد اقتصادي، نبايد به قوانين و مقررات پاييبند بود»، همين‌جا اعلام مي‌کنم که جهاد اقتصادي يعني حرکت با برنامه، ضابطه و قانون. جهاد اقتصادي از بزرگراه برنامه، انضباط و شفافيت مي‌گذرد. رسيدن به جهاد اقتصادي از راه‌هاي غيرقانوني، پنهان، پستوها و خروج از برنامه، عقيم است و به مقصد نمي‌رسد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رييس سازمان بازرسي كل كشور خاطرنشان كرد: در مورد اين‌که گفته مي‌شود «براي جهاد اقتصادي، نبايد به قوانين و مقررات پاييبند بود»، همين‌جا اعلام مي‌کنم که جهاد اقتصادي يعني حرکت با برنامه، ضابطه و قانون. جهاد اقتصادي از بزرگراه برنامه، انضباط و شفافيت مي‌گذرد. رسيدن به جهاد اقتصادي از راه‌هاي غيرقانوني، پنهان، پستوها و خروج از برنامه، عقيم است و به مقصد نمي‌رسد.

به گزارش خبرگزاري انتخاب به نقل از ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمين مصطفي پورمحمدي، در جمع دبيران شوراي دستگاه‌هاي نظارتي استان‌ها با بيان اين كه نظام اسلامي در حال جهش بزرگ درعرصه بين‌المللي است، اظهار كرد: اگر بيداري اسلامي به فرجام برسد دايره نفوذ تفکر اسلامي به بخشي از هدف‌هايش نزديک مي‌شود. همچنين با گسترش نهضت اسلامي از فشارهاي استکبار بر نظام اسلامي کاسته خواهد شد.

وي با اشاره به اين كه، جهان اسلام در حال يک تحول دروني و بروني است، گفت: بازسازي جهان اسلام دايره نفوذ ما را افزايش مي‌دهد و مانور دشمن را محدود مي‌کند؛ در آن صورت اهداف‌مان را در عرصه جهاني بهتر مي‌توانيم تعقيب کنيم.

رييس سازمان بازرسي كل كشور، ادامه داد: يک تغيير استراتژيک در ابعاد منطقه‌اي و فرامنطقه‌اي در حال رخ دادن است. استکبار سعي دارد اين تغييرات را در سکوت و انزواي خبري نگه دارد و مي‌کوشد تصوير نهضت‌ها را خراب و مشکلاتي سر راه آن‌ها ايجاد کند.

پورمحمدي خاطرنشان کرد: يکي از مهم‌ترين عوامل موفقيت براي ايجاد تحول و تغيير استراتژيک در مناسبات منطقه‌اي و بين‌المللي اين است که ما در داخل کشور به 2 هدف روشن دسترسي پيدا کنيم. نخست اين‌که اجازه ندهيم با تصويرسازي انحرافي و کاذب از نظام اسلامي، چهره نظام را مشوش کنند يا حاشيه‌هايي براي نظام ايجاد کنند و با اجراي سناريوهاي جنگ رواني چهره نظام را دگرگون ارايه دهند.

وي تصريح کرد: فتنه سال گذشته در راستاي همين هدف دشمن بود. اگر اين اتفاق بيفتد تحولات استراتژيک منطقه، بدون الگو، عقبه و کانون الهام‌بخش خواهد بود. هدف ديگر اين‌که دشمنان مي‌خواهند نظام اسلامي را از دايره تحولات شگرف اقتصادي، صنعتي، رفاه و دانش‌هاي ارزشمند بشري عقب نگه‌دارند. تحريم‌هايي که اين سال‌ها شاهد بوديم در زمره اين سياست دشمن بود.

رييس سازمان بازرسي كل كشور گفت: مقام معظم رهبري دهه‌اي را که در آن هستيم به‌عنوان دهه «عدالت و پيشرفت» ناميدند. عدالت ناظر به حاکم‌شدن قوانين و محترم داشتن حقوق مردم است و پيشرفت، ناظر به توسعه تمدني و تکنولوژي اقتصادي، صنعتي و رفاه است.

شوراي دستگاه‌هاي نظارتي بايد هدف‌هاي اصلي و شاخص‌هاي توسعه و پيشرفت را رصد کند

پورمحمدي در بخش ديگر سخنان خود با اشاره به نام‌گذاري امسال به‌عنوان سال جهاد اقتصادي، گفت: در سال جهاد اقتصادي بايد از همه ظرفيت‌هاي پيشرفت استفاده کرد. سازمان بازرسي کل کشور و شوراي دستگاه‌هاي نظارتي هم در بخش عدالت و هم در بخش پيشرفت بايد هدف‌هاي اصلي و شاخص‌هاي توسعه و پيشرفت را رصد کنند.

وي تاکيد کرد: اگر مي‌خواهيم به جهاد اقتصادي برسيم بايد همه مردم و عموم جامعه در اين جهاد شرکت کنند. دولت و نهادهاي عمومي هرچند قوي باشند و قوي عمل کنند و بهره‌وري‌شان بالا باشد، تنها بخشي از جامعه و مردم هستند. لذا بايد تلاش شود عموم مردم و جامعه در اين جهاد شرکت کنند.

پورمحمدي تصريك كرد: يکي از مهم‌ترين مسايل در توسعه جامعه، مشارکت بخش خصوصي است. بايد از انگيزه‌کشي جلوگيري کنيم تا مردم بتوانند همه داشته‌هايشان را به ميدان آورند. نبايد از اين ترس داشته باشند که سرمايه‌هايشان از بين برود يا اين‌که دچار پيچ و خم‌هاي اداري شوند. بايد تلاش کنيم امنيت اقتصادي ايجاد شود، نبايد عرصه بر فعاليت مردم تنگ شود يا جلوي فعاليت اقتصادي آن‌ها سنگ‌اندازي شود.

رييس سازمان بازرسي کل کشور تصريح کرد: در سال جهاد اقتصادي تکليف‌مان اين است که در نظارت بر اجراي قانون و برنامه، جهادي عمل کنيم. پس سال جهاد اقتصادي يعني حرکت جهادگونه بر ضد فساد و اين را شرع، قانون و مقام معظم رهبري از ما خواسته است. نظارت بر اجراي قانون و جلوگيري از فساد و حرکت بر اساس برنامه از اصول مهم آن است.

پورمحمدي در پايان گفت: همه موظفيم در نظام اداري، اهداف را با نگاه تکليف‌مدارانه، آرمان‌گرايانه و با تمام توان تعقيب کنيم.

نظرات بینندگان